Horoscopul săptămânii 20-26 septembrie. Taurul va fi irezistibil

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste


Săptămâna aceasta vei simți nevoia de a vorbi clar și de a spune lucrurilor pe nume. Nu-ți place să pierzi vremea și să faci lucruri care nu te reprezintă pentru nimeni, nici măcar pentru partenerul/a de viață. Alegi să fii tu, să fii original/ă, chiar dacă astfel provoci unele neînțelegeri.

Dacă ești singur/ă, șansa vine atunci când nu te aștepți. Un eveniment social este cadrul perfect pentru a întâlni pe cineva special. Poate fi vorba de o ieșire în oraș sau o petrecere.

Bani


Evită să faci afaceri cu oameni care nu sunt de încredere, deoarece săptămâna aceasta vei fi un magnet pentru hoți și escroci de tot felul. Nu cădea în capcana lor!

Va trebui să gândești de două ori înainte de a acționa, chiar dacă nevoia de mai mulți bani te împinge să faci lucruri mai puțin inspirate.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste


În această săptămână, poate exista o schimbare de situație în cazul în care ești singur/ă. Singura condiție este să fii cât poți de autentic/ă și sincer/ă cu tine și cu cei din jur. Astfel, vei fi irezistibilă.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, nimic nou nu se anunță la orizont. Va trebui să mai aștepți ceva vreme până la îndeplinirea unei dorințe mari.

Bani


Vei observa în această săptămână că intuiția este de partea ta și că, de asemenea, ești binecuvântat/ă cu o doză bună de noroc. Desigur, nu fi naiv/ă, pentru că vor exista oameni dispuși să te înșele și să-ți fure banii sau ideile.

Dacă ai avut probleme financiare în ultima perioadă, ia în considerare schimbarea locului de muncă actual.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

 

Dragoste


Te simți împlinit/ă în ceea ce privește dragostea. Mai mult decât atât, ești mândru/ă de cine ești și de persoana cu care ești. Fericirea te învăluie și te încarcă cu energie pozitivă, astfel încât poți muta munții din lor.

Dacă ești singur/ă, situația actuală nu te deranjează, ba chiar te bucuri de libertate și ești mulțumit/ă cu ceea ce îți oferă viața.

Bani


Poți obține profit suplimentar sau poți avea posibilitatea de a vinde sau a cumpăra ceva la preț bun în aceste zile.

Mulți dintre voi veți primi notificări, scrisori sau apeluri pentru interviuri care promit să facă parte dintr-un salt important în carieră. 

Citește și: 3 zodii de bărbați care își vor părăsi partenerele în toamna 2021

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste


Te simți mulțumit cu ceea ce ai, nu ai nevoie de mai mult pentru a te simți în al nouălea cer. Nu vei fi dezamăgit/ă în viața ta sentimentală, mai ales dacă ești căsătorit/ă. Pasiunea ta se va afla la un nivel mai înalt decât alteori.

Dacă te gândești să îți extinzi familia, săptămâna aceasta este momentul să te apuci de treabă.

Dacă ești singur/ă, astrele îți promit distracție și aventuri pe măsura așteptărilor tale. Nu îți pierzi timpul cu oricine, de aceea vei petrece un timp de calitate.

Bani


Câte proiecte dintre cele în care te-ai implicat până acum au avut rezultate? Poate a sosit momentul să îți pui această întrebare și să iei măsuri în consecință. Poate e timpul să te grăbești să le finalizezi sau să renunți la cele care te țin pe loc.

Ai nevoie de bani și ai nevoie să avansezi profesional.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste


Săptămâna aceasta vei avea parte de distracție în familie. Astrele vor veni cu spontaneitate și evenimente interesante și extrem de amuzante.

Dacă ești singur/ă, în weekend vei avea parte de o poveste de dragoste. Nu va dura mult, dar va fi intensă, iar acest lucru îți va fi de ajuns.


Bani


Un membru al familiei care îți datora bani, ți-i va returna în cele din urmă și te vei gândi să îi investești.

Vei relua proiecte pe care le-ai pus pe pauză din cauza lipsei de timp și de motivație. Nu este niciodată un moment nepotrivit pentru a te ridica și a începe ceva ce te pasionează.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste


Pentru această săptămână, există influențe generale bune asupra vieții tale sentimentale, mai ales dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă. Te vei distra de minune alături de persoana iubită și veți împărtăși momente bune în care râsul va fi garantat.

Dacă ești singur/ă, vei fi dezamăgit/ă să descoperi că persoana pe care o placi nu este interesată de tine. Lasă lucrurile așa și mergi mai departe!

Bani


La locul de muncă, latura ta dominatoare și posesivă va fi accentuată, iar acest lucru te-ar putea determina să nu-ți tratezi deloc bine colegii, partenerii sau chiar șefii.

Vei fi mult prea dinamic/ă, cu o putere de inițiativă obositoare pentru ceilalți. O duci bine cu banii și nici poziția ta profesională nu e rea, așadar lasă lupta pentru supremație pentru mai târziu!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste


În dragoste, vei folosi rațiunea pentru a alege bine persoana pe care ți-o dorești alături. Aceasta trebuie să fie în principal activă și să îți urmeze planurile și preocupările personale. Altfel, relația nu va merge prea bine.

Dacă ești căsătorit/ă, relația ta va trece printr-un impas. Va urma o perioadă grea, dar vestea bună este că tu și partenerul/a veți reuși să îl depășiți într-un final.

Bani


La locul de muncă, principalul lucru de care trebuie să ții cont este să acționezi cu prudență și să anticipezi pașii pe care trebuie să îi faci. Banii pe care îi câștigi acum îți sunt suficienți, dar nu trebuie să riști niciun bănuț.

La final de săptămână vei avea șansa să îți achiziționezi ceva ce îți doreai de multă vreme.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

 

Dragoste


Multe scene surprinzătoare vor veni pentru tine în această săptămână. Prieteniile și iubirile instantanee fac parte din energia care se manifestă în prezent pe cer.

Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, partenerul/a de viață te va pune în fața faptului împlinit și nu îți va conveni deloc. Poartă o discuție cu el și încearcă să îi explici frumos că unele lucruri ar trebui să le stabiliți împreună.

Bani


Poți primi complimente și recunoaștere la locul de muncă în această săptămână. De asemenea, va fi o săptămână importantă în care vei desena planuri pentru viitor împreună cu posibili parteneri.

Dacă ai mulți, mulți bani, astrele te sfătuiesc să investești în imobiliare sau să faci o achiziție a cărei valoare va crește simțitor în viitor. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste


În această săptămână vei realiza că poate idealul iubirii romantice pe care îl cauți nu corespunde realității. Din acest motiv, cu siguranță nu ești la fel de fericit/ă pe cât te aștepatai dacă ai un partener/ă de viață.

Dacă ești singur/ă, pretențiile tale sunt atât de mari, încât nicio relație nu rezistă. Trebuie să cobori standardele, altfel cei din jur vor ajunge să te ocolească.

Bani


Profesional, dacă acționezi îndrăzneț, vei avea noroc. Cauți fonduri pentru a-ți finanța un proiect de afaceri. Cu tenacitatea și perseverența ta, vei reuși tot ce îți propui.

Dacă ești șomer/ă, săptămâna aceasta vei avea șansa să fii chemat/ă la numeroase interviuri. Așadar, vei avea de unde alege. Se poate să iei decizia greșită dacă te gândești numai la avantajele financiare!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste


Astrele te protejează în această săptămână și te feresc de primejdii și tentații.

Relațiile cu socrii vor fi mai bune decât în alte ocazii, așadar profită de această atmosferă pentru a vă apropia.

Dacă ești singur/ă, ai grijă cu persoanele care exagerează cu complimentele. Întreabă-te întotdeauna ce intenții ar putea avea!

Bani


Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, profită de energia pozitivă a zilei de joi pentru a merge la interviuri sau pentru a face afaceri.

Ești foarte priceput/ă atunci când vine vorba de bani și ai un fler deosebit.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste


În această săptămână vei învăța lecții importante în domeniul iubirii. Pe de-o parte pentru a trăi momentul prezent și, pe de altă parte, pentru a descoperi iubirea în sine înainte de a dori să o împărtășești sau să o cauți în altă persoană.

Dacă ești căsătorit/ă, relația cu partenerul/a se degradează pe zi ce trece. Se pare că lipsa comunicării este principala cauză a distanțării dintre voi. Luați măsuri de urgență!

Bani


Pe plan profesional, vei începe săptămâna dorind să pui bazele unui loc de muncă solid în viitor. Ai nevoei de stabilitate financiară și nu o vei obține decât printr-un job bun.

Dacă ai o afacere proprie, aceasta va începe să se dezvolte și vei avea șansa de a vedea primele rezultate promițătoare.

Nu oferi bani cu împrumut!

Pești(19 februarie - 20 martie)

 

Dragoste


Săptămâna aceasta vei avea nevoie de mai mult spațiu pentru tine, dar acest lucru nu înseamnă că îți vei ignora soțul/soția.

Însă, cea mai bună decizie pe care o vei lua în aceste zile va fi că vei pune capăt prieteniei, dragostei, familiei sau relațiilor sociale toxice.

Bani


Se apropie un moment de cotitură în care problema centrală este locul tău de muncă actual. Schimbă-ți jobul sau începe propria afacere, deoarece ai nevoie de ceva care să te facă fericit și să-ți aducă și mai mulți bani.

Nu asculta de îndemurile persoanelor care nu te-au ajutat cu nimic concret până acum în întreaga ta viață!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod