Horoscopul săptămânii 20-26 mai. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Încearcă să nu renunţi la prieteni şi la familie de dragul timpului petrecut alături de partenerul de viaţă. Dacă sunteţi la început de drum, e de înţeles, însă dacă aveţi deja o relaţie de câţiva ani, e aproape obligatoriu să îţi schimbi atitudinea. Începe din această săptămână să reiei unele relaţii mai vechi!

Încearcă să nu mai pui preţ pe ceea ce spun alţii despre tine, în special în mediul profesional. Faptul că munceşti cu determinare şi nu ai prea mult timp pentru bârfe nu te face să fii un coleg rău, ci doar unul sârguincios. Spre deosebire de restul, tu vei reuşi în viitorul apropiat să pui mâna pe o sumă considerabilă de bani.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

S-ar putea să nu ai timp pentru dragoste în timpul săptămânii, însă în weekend fă tot posibilul să petreci cât mai mult timp alături de partenerul tău. Acesta ar putea deja să se gândească că nu mai ţii la el, fapt ce ar putea destabiliza oarecum relaţia. Dacă eşti singur, axează-te pe prieteni şi găseşte-ţi mereu o ocupaţie!

Este o săptămână bună pentru investiţii, mai ales dacă ai rezerve financiare considerabile. Astrele te ajută să fii mai dezgheţat şi să pui punctul pe i atunci când vine vorba de interesele tale. Chiar dacă nu pui preţ pe lucrurile materiale, aici e vorba de a te asigura de bunăstarea ta şi a familiei tale!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă eşti singur, astrele te vor ajuta în acest început de săptămână să relaţionezi mai uşor cu persoanele de sex opus. Este normal să ai oarecum reticenţe cu privire la implicarea într-o relaţie, mai ales dacă ai trecut recent printr-o dezamăgire amoroasă. Dacă ai un partener stabil, şansele ca acesta să îşi dorească să treceţi la următorul nivel vor fi destul de mari!

Astrele sunt de partea ta în aceste zile în ceea ce priveşte situaţia ta financiară şi te ajută să obţii chiar mai mulţi bani decât ţi-ai propus. Eşti foarte bun la negocieri şi acestea te vor scoate din sărăcie. Cu toate acestea, nu apela la tertipuri şi înşelătorii, ci fă totul ca la carte!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Atmosfera dintre tine şi partener nu este una dintre cele mai liniştite, însă nu ar trebui să te surprindă acest lucru. Relaţia dintre voi a fost una cu năbădăi încă de la început şi se pare că rezistaţi cu brio testului timpului. E posibil chiar ca aceste tensiuni constante să vă ţină în viaţă. Chiar dacă cei din jur vă critică, încercaţi să vă vedeţi de ale voastre!

Uită de bani în această săptămână şi axează-te pe atmosfera din mediul profesional. Relaţiile cu cei din jurul tău sunt foarte importante în acest moment, altfel nu vei reuşi să dai deloc randament. Dacă eşti în căutarea unui job sau vrei să încerci ceva nou, nu ezita să îţi întrebi prietenii dacă te pot ajuta în acest sens.

Leu(22 iulie - 22 august)

Mândria îţi poate crea probleme pe plan sentimental în această săptămână. Eşti prea plin de tine ca să poţi recunoaşte când greşeşti, iar partenerul tău deja simte că se luptă cu morile de vânt. Dacă îl convingi pe zi ce trece că nu te poţi schimba, există riscul ca acesta să îşi regândească viaţa într-un mod care nu îţi va conveni!

Eşti foarte determinat să câştigi o bătălie la locul de muncă, însă aceasta e mai mult pentru psihicul tău, decât pentru bunăstarea ta materială. Vrei să fii pe primul loc şi nu ai suporta gândul că cineva ar putea fi mai bun ca tine. Încearcă pe cât posibil să renunţi la orgoliu şi să realizezi care îţi este rolul în societatea în care activezi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Viaţa ta sentimentală este un adevărat rollercoaster. Dacă acum eşti mulţumit de ceea ce ai, în secunda următoare se întâmplă ceca care îţi schimbă total optica. Schimbările tale de dispoziţie sunt instabile şi te aprinzi în principal de la nimicuri. Partenerul de viaţă ar putea ajunge la concluzia că nu o să ajungă nicăieri dacă situaţia rămâne tot aşa între voi!

Se pare că începi să te redresezi din punct de vedere financiar, însă tot nu dai semne că ai învăţat ceva din greşelile pe care le-ai făcut. Dacă s-a întâmplat de mai multe ori să cheltui banii de salariu încă din prima zi de când i-ai primit, încearcă pe cât posibil să nu mai acţionezi aşa. Ascultă de sfatul partenerul de viaţă şi vei reveni pe calea cea bună!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta vei avea parte de mai multă linişte pe plan sentimental, însă nu pentru că partenerul tău s-a schimbat, ci doar pentru că nu mai are timp să te streseze. Te bucuri totuşi de situaţie şi încerci pe cât posibil să faci acele lucruri pe care în mod normal nu ţi se permitea să le faci. Dacă eşti singur, datorită faptului că eşti maestru în arta flirtului, vei reuşi să te distrezi la maximum. Însă, doar atât!

Banii au devenit din ce în ce mai importanţi pentru tine în ultima perioadă şi, cel mai probabil, de vină sunt noile cheltuieli care au apărut în viaţa ta. Ai învăţat să îi preţuieşti mai mult şi să ai grijă să îi distribui corect. Este un lucru bun atât timp cât nu îţi tai toate poftele de pe listă!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Relaţia ta are mari şanse să treacă la alt nivel în aceste zile. Este o săptămână bună atât pentru nativii singuri, cât şi pentru cei implicaţi într-o relaţie. În cazul celor dintâi, astrele le pregătesc surprize romantice şi întâlniri inedite. Pentru ambele categorii sunt necesare curajul şi sinceritatea!

Este o săptămână bună pentru asocieri sau afaceri mari. Nu te implica în proiecte care nu au un istoric serios în spate şi nu te baza pe promisiunile celor din jur. Trebuie să mergi pe ideea că poţi face orice atât timp cât nu îţi pui în pericol economiile. Îndrăzneala de care dai dovadă te va salva de la multe neplăceri!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă între tine şi partenerul tău au existat recent unele tensiuni, în primele zile ale acestei săptămâni situaţia pare să revină la normal. Se trece la o atmosferă armonioasă, semn că amândoi încercaţi să reparaţi ce aţi stricat. Faptul că sunteţi o echipă şi acţionaţi ca atare este cel mai mare atu!

Acţionează corect, chiar dacă asta înseamnă să lupţi mai mult. Orice este în afara legii va avea repercusiuni nebănuite de tine în acest moment. Atunci când vine vorba de bani, afaceri sau tranzacţii, cel mai bine este să stai pe lângă acei oameni cu experienţă în domeniu. De la ei vei învăţa ce trebuie să faci, dar mai ales ce nu trebuie să faci!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă îţi este îngrădită libertatea din cauza relaţiei în care eşti implicat, e cazul să ieşi din ea cât mai repede cu putinţă. Nimeni nu are dreptul să îţi interzică lucruri şi nu ar trebui să accepţi o astfel de situaţie indiferent de ceea ce simţi. Chiar dacă îţi este greu să spui stop, este foarte important să faci acest pas fără să te mai laşi întors de promisiuni deşarte!

Săptămâna aceasta vei avea numeroase ocazii de a-ţi suplimenta veniturile, însă trebuie să faci anumite sacrificii pentru asta. Problema majoră poate fi timpul, de aceea va trebui ca de acum înainte să îţi faci un plan de bătaie de la care să nu te abaţi şi un program strict care să nu sufere modificări. Dacă te axezi doar pe carieră în aceste zile, vei reuşi!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este foarte important să fii sincer cu partenerul de viaţă, dar în special cu tine. Nu nega ceea ce simţi pentru că ai impresia că e greşit, ci lasă-te ghidat de inimă! Dacă stai într-o relaţie care nu te împlineşte, nu vei face nimic altceva decât să îţi îngreunezi viaţa ţie, dar şi celui de lângă tine.

Nu vor exista schimbări ale situaţiei tale financiare în acest început de săptămână, însă în weekend ar putea apărea unele cheltuieli imprevizibile. Dacă este vorba de costuri în scop recreativ, atunci cu siguranţă vei putea să îţi gestionezi banii aşa cum doreşti. Însă, dacă apar probleme, cum ar fi medicale, atunci trebuie doar acţionezi!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Concentrează-te pe familie şi încearcă să le fii cât mai aproape celor dragi în această săptămână. E posibil ca partenerul tău de viaţă să treacă printr-un eşec profesional sau copilul tău să se lupte cu o răceală de sezon. Indiferent despre ce e vorba, se pare că ajutorul tău este singurul care le poate schimba starea de spirit!

Munca în echipă va avea rezultate mai bune decât dacă munceşti de unul singur. Încearcă totuşi să nu faci schimbări prea mari în modul de lucru, altfel situaţia ta financiară ar putea avea de suferit. Nativii care sunt în căutarea unui loc de muncă, vor avea nevoie de un imbold pentru a putea lua o decizie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod