Horoscopul săptămânii 2-8 iulie. Află previziunile pentru zodia ta!

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

1 din 13
Se anunţă schimbări bune pentru relaţia ta în această săptămână. Activităţile împreună cu partenerul sunt mai dese şi mai interesante, iar asta vă va ajuta să reaprindeţi flacăra iubirii. Nativele singure traversează şi ele o perioadă bună, în speciale acelea care vor să se implice într-o relaţie serioasă şi să îşi întemeieze o familie. În weekend au toate şansele să întâlnească o persoană specială, asta dacă dau curs invitaţiilor pe care le primesc.

Va fi o săptămână grea pentru tine la locul de muncă, iar rezultatele nu sunt cele la care sperai. Faptul că îţi doreai să câştigi bani cu grămada şi ai fost uşor nerealistă te va lăsa cu dezamăgire în suflet. Nu e ca şi cum o duci rău cu banii, însă setea pentru avere a devenit din ce în ce mai acută în ultima perioadă pentru tine. Îţi faci treaba cât poţi tu de bine şi eşti apreciată, însă încă nu s-au aliniat planetele!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod