Horoscopul săptămânii 19-25 octombrie. Află previziunile pentru zodia ta!

Nativa din Fecioară va munci foarte mult în această perioadă, însă rezultatele nu vor fi pe măsura așteptărilor ei.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Gelozia poate fi principalul motiv de ceartă dintre tine și iubit în această perioadă, de aceea trebuie să știi ce să spui și când să spui. Scuzele prea multe te vor învinovăți, de aceea testează-i puțin încrederea în tine. Știi ce vrei de la viață, însă trebuie să știe și el!

Există riscul ca în această săptămână să pierzi o sumă de bani doar pentru că cei din jurul tău sunt vicleni. Chiar dacă este meritul tău, cineva poate fi cu un pas înaintea ta și poate profita de naivitatea de care dai dovadă uneori. Fii cu ochii în patru la acțiunile colegilor de serviciu!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Viața sentimentală va fi în centrul atenției în această perioadă, și asta e doar decizia ta. Simți că trebuie să îi oferi mai mult familiei tale și renunți la alte activități profesionale ori recreative în favoarea ei. Dacă nu ai un iubit încă, îți poți petrece mai mult timp ieșind, doar așa vei avea ocazia să întâlnești pe cineva.

Colegii de muncă ar putea fi invidioși pe programul tău lejer, însă mai ales pentru că nu ești trasă la răspundere. Nu pune la suflet ce auzi, ci mai degrabă încearcă să îți vezi de planurile tale atent făcute. Situația ta financiară va rămâne neschimbată pe parcursul acestor zile.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Există riscul apariției unor divergențe între tine și partenerul de viață și asta doar din cauza faptului că nu ești dispusă să îl asculți. E posibil ca ceea ce vrea să îți spună să fie destul de important pentru amândoi. Spre sfârșitul săptămânii vei reuși să readuci liniștea între voi!

Săptămâna aceasta va fi una productivă și ai toate șansele să câștigi mai mulți bani decât sperai. Din păcate pentru tine, nu ești deloc chibzuită și riști astfel să nu te alegi cu nimic într-un final. Încearcă să ții de ei cât de mult poți și nu lăsa pe nimeni să profite de situația ta materială.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Încearcă să faci o schimbare în viața ta sentimentală în această perioadă și să nu îi mai permiți partenerului să te monitorizeze. Ai nevoie de libertate pentru că știi ce să faci cu ea, iar o altfel de viață nu te va pune decât pe fugă. Încearcă să fii mai curajoasă și să spui lucrurilor pe nume!

Nu este o idee bună să faci vreo schimbare pe plan profesional, altfel riști să nu mai ai parte de câștigurile promise. Păstrează-te constantă și nu îți pierde răbdarea cu privire la o avansare sau o mărire de salariu. Șefii tăi merită șansa de a avea câteva zile de răgaz!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Relația voastră amoroasă devine din ce în ce mai sudată și nimic nu vă poate opri din a obține ce vă doriți. Aveți planuri mari și acum se vor arăta primele semne cum că ele pot deveni posibile. Achiziționarea unei locuințe este cel mai probabil cea mai serioasă decizie pe care ați luat-o până acum împreună!

Câștigi destul de bine în această perioadă, însă și cheltuielile sunt mai mari decât până acum. Nu trebuie să te deprime acest lucru, ci din contră, ar trebui să fii mulțumită că ai de unde da. Nu este un răsfăț ceea ce faci, ci mai degrabă o necesitate, însă îți aduce aceeași satisfacție!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Evită certurile cu partenerul din cauza banilor și nu lăsa problemele exterioare să vă afecteze relația. Este foarte important ca acum să faceți o echipă puternică și împreună să puteți ieși din situațiile mai puțin plăcute. Ai nevoie de ajutorul lui, însă dacă nu ai un iubit, familia îl poate înlocui cu brio.

Nu treci printr-o perioadă prea bună pe plan financiar, iar asta își pune amprenta și asupra celorlalte planuri ale vieții tale. Nu te stresa inutil, ci mai degrabă ai încerca să găsești soluții practice pentru a ieși din asta. Imediat după aceste zile, lucrurile se vor liniști nesperat de mult.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este o perioadă bună pentru flirt, mai ales dacă ești deja de ceva vreme singură. Încearcă să scapi de singurătate într-un fel, însă nu neapărat să te angajezi într-o relație serioasă. Dacă ai deja un partener stabil, atunci nu-ți rămâne decât să lucrezi la păstrarea armoniei dintre voi.

E necesar ca în această săptămână să lucrezi în echipă, doar așa vei reuși să câștigi mai mulți bani ca până acum. Ai încercat și de una singură, însă sunt mai multe dezavantaje decât avantaje în acest caz. Unele greșeli vor fi taxate de superiorii tăi imediat ce le vei face!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este o perioadă bună pentru planuri de viitor, însă mai ales pentru unele privitoare la vacanță. Tu și iubitul tău aveți nevoie de intimitate, dar și de o pauză binemeritată de la tot stresul din jur. Dacă nu ești angajată într-o relație, singura soluție de a te simți bine este să te afunzi în muncă, dar și să te întâlnești tot mai des cu prietenii.

Ești foarte bună în ceea ce faci, așa că în această perioadă poți cere mai mult de la superiorii tăi. Încearcă să găsești momentul perfect pentru a cere o mărire de salariu, și chiar dacă te așteaptă un refuz, măcar să nu se strice relațiile dintre voi. Cel mai probabil răspunsul va fi unul pozitiv!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ești tot mai atașată de partenerul tău de viață, iar acesta poate înțelege greșit atitudinea ta. E posibil să se simtă sufocat, așa că încearcă să vorbești deschis cu el și să îi explici că ai nevoie de iubire în egală măsură cu cea pe care vrei să o oferi. Cu cât comunicați mai des, cu atât vă veți apropia mai mult unul de celălalt.

Încearcă să nu fii acidă în mediul profesional în aceste zile, însă nu lăsa nici impresia că ești indiferentă. Chiar dacă ești lider sau nu, ar trebui să te faci respectată într-un mod elegant. Cu cât te înțelegi mai bine cu cei din jurul tău, cu atât veți fi mai productivi, iar banii nu vor întârzia să apară.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Unele persoane din exterior se vor implica în viața ta sentimentală, iar acest lucru nu îți va plăcea deloc. E cazul să iei atitudine indiferent despre cine este vorba și să nu mai permiți nimănui să îți violeze intimitatea. Discută cu partenerul sau cu posibilul viitor iubit despre această situație!

Ai șanse mari de a-ți mări venitul în această perioadă, și totul ține de noroc! E posibil să primești o moștenire sau un cadou scump în fața căruia nu știi cum să reacționezi inițial. Ai grijă să te consulți cu acele persoane în care ai încredere totală.

Leu(22 iulie - 22 august)

Vei avea parte de o săptămână agitată pe plan amoros și nu știi la ce să te aștepți din partea iubitului tău. Este destul de instabil emoțional, iar reacțiile lui te pot surprinde în mod neplăcut. Încearcă să ai o discuție serioasă cu el și ajută-l să se schimbe!

Ești foarte productivă în această săptămână, iar toți cei din jurul tău sunt uimiți de puterea ta de muncă. Șefii îți remarcă devotamentul, însă deocamdată nu se va schimba nimic pe plan profesional. Încearcă să nu muncești fără rezultate, însă nici nu îți pierde din prima răbdarea!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ar trebui să încerci să îți recucerești iubitul în această săptămână, altfel riști să îl pierzi din cauza neglijenței cu care l-ai obișnuit până acum. Nu ar fi exclus să caute pe altcineva cu care să te înlocuiască, cert este că nu mai este dispus să accepte această situație!

Traversezi o perioadă grea din cauza volumului mare de muncă, însă firea ta practică și foarte bine organizată te va ajuta să ieși nepătată din asta. Nimeni nu își va da seama cât de dificil ți-a fost, și uneori acest lucru nu este unul benefic pentru tine!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod