Horoscopul săptămânii 19-25 noiembrie

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec

În această săptămână îți canalizezi atenția mai mult asupra vieții de familie decât asupra relației cu partenerul de viață. Ești dispusă să rezolvi unele probleme mai vechi cu rudele apropiate. Modul în care evoluează lucrurile depinde și de atitudinea ta față de aceste persoane din ultima vreme. Ai grijă ca persoana iubită să nu cadă la mijloc și să aibă de suferit!
Este o perioadă favorabilă pentru tine din punct de vedere financiar. Te faci remarcată la locul de muncă, iar acest lucru îți va aduce beneficii. Comunici mult mai eficient, iar întâlnirile, ședințele sau negocierile pot fi un adevărat succes pentru tine. Unele situații neprevăzute te pot obliga să faci plăți și cheltuieli care îți vor destabiliza bugetul pentru o vreme.

Taur

Ai de-a face cu o perioadă tensionată în viața sentimentală. Te confrunți cu unele emoții și trăiri mai puțin plăcute. Simți că persoana iubită este înconjurată de ispite la fiecare pas, iar încrederea ta este zdruncinată. Ai grijă să nu devii geloasă fără motive reale. Comunicarea cu partenerul de viață este cea mai bună modalitate de a rezolva orice problemă și de a-ți elimina temerile.
Munca ta din trecut a dat roade și acum este momentul să culegi aceste roade. În această săptămâna ai șanse mari de a beneficia de o suplimentare a venitului, de a găsi noi modalități de a face bani sau colaborări care te ajută să câștigi mai mult. Nu rata oportunitățile care îți ies în cale doar pentru că îți este teamă de schimbare.

Gemeni

Este o săptămână excelentă din punct de vedere sentimental pentru zodia Gemeni. Persoanele care au o relație vor putea să o consolideze în aceste zile, dar veștile sunt și mai bune pentru cei care sunt în cautarea jumătății. Sunt șanse mari în această săptămână să întâlnești pe cineva care să-ți facă inima să bată cu putere. De asemenea, ai șanse mari de reușită și în cazul în care vrei să refaci o relație destrămată. Emani încredere în sine și astrele îți oferă toată susținerea lor.
Astrele îți luminează benefic viața profesională și pe cea financiară săptămâna aceasta. Te vei face remarcată la locul de muncă prin ideile tale salvatoare și originale, iar acest lucru îți va aduce numai beneficii. Este o perioadă bună în care să petreci mai mult timp în preajma unor persoane influente sau cu autoritate, care te vor ajuta să-ți pui ideile în practică. Îți ții cu dificultate în frâu tendința de a cheltui prea mult, dar dacă reușești, vei avea o satisfacție deosebită.

Rac

O poveste de dragoste din trecut revine în actualitate și depinde numai de tine cum decurg lucrurile. Trebuie să te gândești bine dacă dai curs sentimentelor pe care le mai ai pentru un fost partener sau pui punct pentru totdeauna. Nu uita cât este de important să-ți asculți intuiția, una dintre "superputerile" tale. Analizează cu atenție ceea ce simți și ia o decizie bazată pe sinceritate maximă față de tine.
Nu te poți lăuda cu o situație financiară roz în această perioadă. Te lovești de tot felul de încurcături și complicații care te fac să pierzi bani, să cheltui mai mult decât ai fi vrut sau să dai banii pe cu totul altceva față de ce ți-ai propus. Deși ai sentimentul că ai fost nedreptățită, trebuie să fii conștientă că astfel de situații sunt inevitabile și oricine se poate confrunta cu ele. Încearcă să-ți păstrezi calmul ca să poți gândi limpede. 

Leu

Dacă ești în căutarea sufletului pereche, această săptămână este perioada excelentă în care să socializezi cât mai mult. Întâlnește-te cu cât mai multe persoane, comunică și încearcă să păstrezi o atitudine deschisă. Astfel ai cele mai mari șanse de a întâlni o persoană interesantă, care îți va face inima să bată cu putere. Și cei care sunt deja într-o relație pot beneficia de aceste aspecte astrale pozitive, fiind o perioadă bună în care să-și consolideze relația cu persoana iubită.
În plan financiar, te așteptă numai vești bune în această săptămână. Faci echipă bună cu persoane care au aceleași țeluri ambițioase ca și tine, iar șansele de a câștiga mai mulți bani sunt foarte mari. Grupul de prieteni, cunoștințe sau colaboratori ți se va lărgi și vei întâlni oameni care te ajută să-ți pui planurile în practică. Este o ocazie bună să pui bazele unei afaceri sau să o extinzi, dacă ai deja una.

Fecioară

Riști să te îndepărtezi de persoana iubită dacă acorzi cea mai mare parte a timpului tău vieții profesionale. Partenerul tău de viață probabil știe deja că ești o persoană foarte muncitare, care se dedică trup și suflet jobului său, dar asta nu înseamnă că îl poți neglija constant. Dacă nu înveți să echilibrezi viața de cuplu și viața profesională, te poți confrunta cu probleme serioase în cuplu săptămâna aceasta.
Ai muncit mult în ultima perioada, iar acum a venit momentul să culegi roadele. Este o perioadă bună pentru tine să te faci remarcat la locul de muncă și să fructifici eforturile pe care le-ai depus până în prezent. Cei alături de care lucrezi te apreciază tot mai mult și sunt șanse mari să obții o promovare, o mărire de salariu sau un bonus. Nu stai deloc prost cu banii, iar acest lucru se datorează organizării tale minuțioase în plan financiar.

Balanță

Problemele de familie sunt cele care îți afectează cel mai mult starea în această săptămână. Nu partenerul de viață este cel care îți dă bătăi de cap, ci ceilalți membrii ai familiei, pe care încerci să-i împaci cum poți. Nu lăsa tensiunile cu alte persoane să-ți afecteze viața de cuplu și, mai ales, nu-ți vărsa nervii pe partenerul tău de viață, care pare prins la mijloc. Încearcă să-ți restabilești echilibrul de care ai atât de mare nevoie pentru a te simți bine.
Te vei întâlni cu oportunități majore în această săptămână și nu ar trebui să le ratezi. Este o perioadă în care poți primi oferte bune în plan profesional, dar este și o ocazie bună în care să te dezvolți și să înveți lucruri noi. Singura condiție pentru a beneficia de aceste aspecte favorabile este dorința ta de a te perfecționa. Dacă ești dispus să dobândești noi aptitudini, șansa va fi de partea ta. Și oamenii pe care îi întâlnești în această săptămână te pot ajuta să dobândești noi cunoștințe valoroase, care în viitor ți-ar putea aduce mai mulți bani.

Scorpion

Ai parte de unele probleme în viața de cuplu în această perioadă. Situația dintre tine și partenerul tău devine una ceva mai dificilă pentru că vă loviți de tot felul de dificultăți pe care trebuie să le depășiți împreună. Reproșurile nu aduc niciodată ceva bun, de aceea comunicarea sinceră, deschisă și plină de compasiune este rezolvarea problemei. Ai grijă să nu îți verși frustrările asupra persoanei iubite pentru că riști să agravezi situația.
Săptămâna aceasta se pune accentul asupra legăturii dintre parteneriatele tale și banii pe care îi administrezi la comun cu persoana iubită sau un partener de afaceri, colaborator etc. Trebuie să stabiliți reguli și limite clare, pe care ambele părți să le respecte. Dacă nu clarifici situația, există riscul să apară unele probleme financiare care îți provoacă mult stres. 

Săgetător

Dacă ești în căutarea unui partener de viață, această săptămână se va dovedi foarte interesantă pentru tine. Ai șanse de a întâlni oameni interesanți, printre care s-ar putea ascunde și persoana la care visezi dintotdeauna. Chiar și cei care au deja o relație stabilă pot profita de pe urma acestor aspecte. Poți folosi energia benefică a astrelor pentru a-ți consolida relația cu partenerul de viață și pentru a-l recuceri, dacă relația voastră s-a răcit în ultima vreme.
Vei fi foarte activă în această săptămână, iar colaborările de tip profesional vor fi în prim-plan pentru tine. Socializarea te va ajuta să afli lucruri noi și interesante, să obții ponturi care îți sunt foarte utile în domeniul în care activezi. Ești energică și plină de entuziasm, iar competiția care ar putea să apară te ambiționează și mai mult. Ai șanse să-ți sporești veniturile prin această atitudine îndrăzneață.

Capricorn

Te așteaptă momente frumoase alături de persoana iubită. Petreceți mai mult timp împreună săptămâna aceasta, iar armonia plutește în aer. Dovezile de afecțiune nu lipsesc și simțiți că sunteți mai apropiați ca niciodată. Profită de aceste aspecte astrale favorabile pentru viața ta sentimentală. Te vor ajuta să-ți consolidezi relația cu persoana iubită.
Este o perioadă tensionată pentru tine în viața profesională. Ai de-a face cu tot felul de situații stresante la locul de muncă, dar pentru că ești o persoană organizată și muncitoare, le vei rezolva fără probleme. Comunicarea cu colegii, șefii sau colaboratorii este cea care îți pune cele mai multe dificultăți. Nu ai probleme cu banii săptămâna aceasta, dar ar trebui să eviți tentația de a cumpăra lucruri de care nu ai neapărat nevoie.

Vărsător

Te așteaptă o săptămână foarte bună din punct de vedere sentimental. Dacă ești singură și îți cauți marea iubire, acum ai șansa de a întâlni o persoană foarte interesantă, care îți va atrage atenția din primele clipe. Și în cazul în care ai deja o relație stabilă astrele sunt de partea ta. Vei reuși să-ți consolidezi relația cu persoana iubită, mai ales că în ultima vreme nu ați fost pe aceeași lungime de undă. Profită de aspectele astrale benefice!
Ești dispusă să riști în plan financiar pentru că ai speranța că vei câștiga mai mult. Deși norocul ar putea fi de partea ta, nu te baza exlusiv pe șansă. Nu este indicat să faci investiții mult prea riscante pentru că riști să regreți. Încearcă să-ți ții în frâu tendința de a cumpăra orice îți iese în cale. Cheltuielile fără rost îți agravează situația financiar nu tocmai roz în ultimele luni.

Pești

Trebuie să acorzi mai multă atenție familiei tale în această săptămână. De asemenea, încearcă să fii mai răbdător și nu mai lăsa stările de spirit oscilante să-ți afecteze relația cu cei dragi. Chiar și cele mai mici schimbări pozitive vor avea un rezultat bun. Trebuie doar să te străduiești pentru ca relațiile să meargă, altfel nu ai nicio șansă să găsești armonia în familie. Comunicarea pe un ton calm este esențială pentru a vă rezolva divergențele.
Poți face schimbări importante în plan financiar săptămâna aceasta. Este o perioada favorabilă pentru investiții, iar cercul de prieteni și te cunoștințe te-ar putea ajuta să obții un pont folositor. Dacă ai probleme financiare, este posibil ca banii tăi să fie prost administrați. În acest caz, ar trebui să te implici mai mult și să nu-i lași pe alții să decidă în locul tău, chiar dacă sunt membri ai familiei sau chiar partenerul de viață.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod