Horoscopul săptămânii 19-25 ianuarie. Află ce spun astrele!

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Săptămâna aceasta este vorba despre compromisuri, doar aşa vei reuşi să duci o viaţă liniştită din punct de vedere sentimental. Este foarte important să te autoeduci, înainte de a ajunge cu nervii la pământ. Renunţă la a mai pune totul la suflet şi nu încerca să îţi schimbi partenerul la nesfârşit.

În această săptămână ai toate şansele să primeşti oferte tentante din parte unor noi cunoştinţe. Ţi se va cere ajutorul, şi dacă accepţi, vei reuşi să faci rost de bani pe lângă venitul tău lunar. Este foarte important să nu te înhami decât dacă ştii că poţi face faţă.

E posibil ca în această săptămână să întâmpini unele probleme uşoare de sănătate, cum ar fi o răceală de sezon. Şi cu toate că ai grijă de organismul tău, uiţi să faci lucruri banele atunci când vine vorba de igienă. Încearcă să fii mai atentă la detalii!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Încearcă să asculţi sfaturile partenerului de viaţă în această săptămână, cu siguranţă poţi fi mai bună de atât. Foloseşte-te de orice pentru a te perfecţiona şi renunţă la negativism. Dacă eşti singură, caută să descoperi ce vrei cu adevărat de la un viitor iubit.

Nu porni la drum dacă nu eşti sigură că vei reuşi, cel puţin nu în această săptămână. Nu ai energia necesară pentru a duce toate sarcinile la bun sfârşit, aşa că vei fi nevoită să ceri ajutorul colegilor. Situaţia ta financiară va rămâne aceeaşi dacă nu faci investiţii.

Încearcă să îţi îmbunătăţeşti stilul de viaţă în această săptămână şi adoptă unul mai sănătos. Dacă vei reuşi acest lucru, nu se va prinde de tine nici măcar o răceală. Profită de faptul că astrel sunt de partea ta în această perioadă.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta va fi foarte importantă pentru viaţa ta sentimentală de acum înainte, pentru că eşti decisă să trasezi linii clare. Fie că eşti angajată într-o relaţie sau eşti pe cale să intri într-una, îţi vei impune propriul set de reguli fără a permite să fie modificat.

Eşti foarte ambiţioasă în acest început de an, iar săptămâna asta este tocmai bună pentru a te afirma. Fii discretă cu privire la ce ai de gând să faci, doar aşa vei reuşi să îi surprinzi pe toţi în caz de reuşită.

Încearcă pe cât posibil să renunţi la frustrări în această săptămână, chiar dacă asta prespune să fii mai directă. Nu te gândi că deranjezi prin ceea ce spui, ci mai degrabă protejează-ţi propria persoană, dar şi nervii.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

E posibil ca în această săptămână să pui capăt unei relaţii şi să începi una nouă. Ai nevoie de o schimbare şi îţi asumi riscul de a rămâne singură. Încearcă să socializezi mai mult şi să fii mai deschisă pentru distracţie.

Treci de la planuri la acţiune în această săptămână, şi cere ajutor dacă vei considera că ai nevoie. Viitorul sună bine pe plan profesional, însă trebuie să ai grijă la prietenii falşi care te înconjoară atunci când ai succes.

Ai foarte multe de făcut în această săptămână, aşa că oboseala va pune stăpânire pe tine. Ai grijă să dormi cât trebuie şi nu sări peste mesele principale ale zilei, altfel imunitatea ta va fi într-o continuă scădere.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Fii grijulie în această săptămână şi în viaţa ta amoroasă, mai ales dacă eşti singură. Există riscul să cunoşti pe cineva care nu îşi va arăta de la început adevărata lui faţă. Deschide ochii bine şi poate chiar cere sfatul unei persoane apropiate.

Încearcă să le arăţi tuturor cât de ambiţioasă eşti în această săptămână, mai ales dacă până acum ai stat destul de retrasă. Nu ezita să spui da unei noi oferte de muncă, cu toate că eşti mai mult decât ataşată de jobul tău actual.

Vei trece prin multe stări în această săptămână, şi nu se ştie sigur cum vei reacţiona la stres. Dacă ai probleme mai vechi de sănătate, acestea sunt în pericol să se agraveze. Fii mai grijulie cu tine!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este clar că nu ştii ce vrei, de aceea tot timpul eşti nemulţumită de partenerul tău de viaţă. Nu vei obţine nimic bun dacă nu eşti sinceră cu tine, dar şi cu iubitul tău. Luaţi o pauză pentru a vă reevalua relaţia!

Ai toate şansele ca în această săptămână să pleci într-o călătorie în interes de serviciu, ceea ce te poate propulsa în carieră. Faptul că ţi se acordă atâta încredere de către şefi te va încuraja să ceri o mărire de salariu. Alege bine momentul!

Nu face excese în această săptămâna, şi încearcă să nu ai o viaţă de noapte prea activă. Ai nevoie de odihnă pentru a putea funcţiona măcar la parametri normali, şi nicidecum de tutun, alcool sau doar câteva ore de somn. Fii mai responsabilă!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Eşti pusă pe distracţie în această săptămână şi eşti decisă să trăieşti fiecare clipă la maxim. Viaţa ta sexuală se va îmbunătăţi şi eşti pregătită să experimentezi lucruri noi. Dacă te afli într-o relaţie stabilă, aceasta va evolua surprinzător.

Ai toate şansele ca în această săptămână să primeşti unele sume de bani la care nu te aşteptai. O conjunctură favorabilă te va îmbogăţi din senin. Încearcă să nu fii egoistă şi să împarţi cu ceilalţi ceea ce ai.

Eşti destul de sensibilă de obicei, însă în această săptămână te vei întrece pe tine. Pui totul la suflet şi vei ceda nervos în repetate rânduri, şi există riscul şi ca organismul tău să cedeze presiunii la care te supui singură.

Leu(22 iulie - 22 august)

Este foarte important ca în această săptămână să oferi mai mult decât până acum, mai ales partenerului de viaţă. E posibil să primeşti unele reproşuri din partea acestuia, tocmai din cauza faptului că nu îi acorzi  suficientă atenţie.

Nu lua decizii de una singură în această săptămână, mai ales dacă este vorba de bani. Tot ce trebuie să faci este să ceri sfatul persoanelor cu mai multă experienţă dacă intenţionezi să faci unele investiţii.

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această săptămână, însă ar trebui să te protejezi mai mult de stres. Dacă vei reuşi să nu mai pui chiar totul la suflet, nici căderile nervoase nu vor mai exista.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Vei fi uşor influenţabilă în această săptămână, de aceea trebuie să fii mult mai atentă decât de obicei la cei din jurul tău. Dacă eşti singură, ai grijă să nu te arunci cu capul înainte la auzul unor vorbe frumoase.

Chiar dacă eşti tipicară şi te bulversează schimbările, ai face bine ca în această săptămână să încerci să te adaptezi mai uşor noilor condiţii de la serviciu. Fii mai optimistă şi foloseşte totul în favoarea perfecţionării tale.

Vrei multe, dar faci puţine, cel puţin atunci când vine vorba de sănătate sau de aspectul tău fizic. Ar trebui să te mobilizezi săptămâna aceasta, o minte sănătoasă trebuie să aibă un corp sănătos. Fă-ţi un abonament la sală pentru a scăpa de kilogramele acumulate în ultima perioadă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Experimentează mai mult în această săptămână, fie că eşti singură sau nu. Dacă nu ai un iubit, lasă-te purtată de impulsuri şi fă ceea ce îţi doreşti. Dacă eşti angajată într-o relaţie stabilă, încearcă să îţi condimentezi viaţa sexuală.

Astrele sunt de partea ta în această săptămână şi îţi promite câştiguri neaşteptate. Poţi juca mai riscant decât de obicei, de aceea este o perioadă bună pentru orice fel de investiţii.

Încearcă să ţii o cură de detoxifiere în această săptămână, organismul tău a trecut prin multe în ultima perioadă. Chiar dacă nu te încântă deloc această soluţie, ascultă sfatul medicului şi urmează-i planul pas cu pas. Nu fae nimic după ureche!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă eşti angajată într-o relaţie toxică, încearcă în această săptămână să fii cât se poate de tranşantă. Nu îi mai permite iubitului să îţi monitorizeze fiecare mişcare, mai ales dacă deja a început să îţi fie afectată şi viaţa profesională.

Dispui de banii necesari pentru a-ţi achiziţiona ceva ce îţi doreşti de multă vreme, aşa că săptămâna aceasta este momentul perfect pentru a o face. Cercetează bine piaţa şi prinde cea mai bună ofertă, altfel rişti să regreţi decizia luată.

Săptămâna aceasta poate fi una destul de periculoasă, mai ales dacă eşti imprudentă. Încearcă să nu te grabeşti, să nu intri în panică sau să acţionezi impulsiv în situaţii limită. Autocontrolul te poate salva de la situaţii neplăcute.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă te-ai despărţit de curând de iubit, în această săptămână poţi spera la o împacare. Este foarte important ce îţi doreşti tu, aşa că nu trebuie să cedezi presiunilor dacă doar fostul luptă pentru relaţia voastră.

Încearcă să spargi tiparele în această săptămână, cel puţin pe plan profesională. Fii îndrăzneaţă şi expune-ţi ideile indiferent cât de ciudate ar fi. Este o perioadă în care astrele te favorizează şi ai toate şansele să câştigi mai mulţi bani.

Nu vei întâmpina niciun fel de probleme de sănătate în această săptămână, ci din contră, chiar şi cele mai vechi vor dispărea. Eşti plină de energie şi ar trebui să profiţi la maxim de starea în care te afli.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod