Horoscopul săptămânii 19-25 august. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta trebuie să renunţi la alte planuri şi să te concentrezi mai mult pe viaţa ta sentimentală. Relaţia ta de cuplu traversează o perioadă dificilă, în mare parte din cauza partenerului de viaţă, de aceea e necesar să îi fii alături. Dacă eşti singur, e foarte important să te înconjori de oamenii care îţi sunt dragi, ei te vor ajuta să vezi altfel viaţa!

Săptămâna aceasta ai toate șansele să îți îmbunătățești situația financiară. Se pare că vei avea parte de oportunități la care alții nu pot decât visa, așadar fă tot posibilul să profiți de ele la maximum. Fie că este vorba despre schimbarea job-ului sau despre o promovare, cert este că te bucuri atât de bani, cât și de faimă!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta vei avea parte de lucruri cu totul neobișnuite pe plan sentimental. Se pare că partenerul tău de viață îți pregătește suprize care mai de care mai inedite. Fie că este vorba despre o cerere în căsătorie sau despre o vacanță spontană, cert este că vei fi mai surprins ca niciodată!

Este o săptămână bună în ceea ce privește banii, mai ales dacă activezi în domeniul bancar sau ești implicat în afaceri. Ți se oferă ocazii de promovare ori proiectele în care ești implicat cunosc rezultate financiare neașteptate. E rost de petrecere!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Primele zile ale acestei săptămâni se anunță a fi destul de tensionate. Se pare că partenerul de viață îți dă bătăi de cap din cauza comportamentului său față de persoanele de sex opus. Cel mai probabil, o colegă sau o prietenă din copilărie flirtează cu el, iar acesta nu evită să le facă ochi dulci.

Încearcă să nu intri în conflict cu cei cu care lucrezi, cel puțin nu în aceste zile. Cel mai probabil, dacă vei călca pe coadă pe cineva de care ai nevoie, șansa de a câștiga mai mulți bani în perioada ce urmează îți va scăpa printre degete.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În această săptămână e necesar să iei inițiativa cu privire la punerea în aplicare a unui plan pe care l-ai făcut cu mult timp în urmă împreună cu partenerul. Se pare că acesta nu își mai dorește să facă acel lucru, dar vei găsi tu o soluție pentru a-l convinge. Important este să îl iei cu binișorul.

Primele zile ale acestei săptămâni vor fi extraordinare pentru tine, în special în ceea ce privește banii. Se pare că vei avea parte de câștiguri suplimentare, fapt care te va ajuta să îți duci la îndeplinire unele dorințe mai vechi!

Leu(22 iulie - 22 august)

Ambițiile tale vor interveni între tine și partenerul tău de viață, dar nu într-un mod pozitiv. Se pare că acestea vor fi catalogate drept un act de egoism și nu e prea departe de adevăr! Dacă nu ai grijă de nevoile celui de lângă tine, există riscul să îl pierzi definitiv!

Te concentrezi prea mult pe cariera ta, însă trebuie să știi că banii nu înseamnă totul. Da, ei te vor ajuta mult în viață, însă dacă îi vei alege doar pe ei sau în defavoarea altor planuri ale vieții tale, vei ajunge să sfârșești singur și nefericit.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei avea grijă să setezi limite și reguli în relația de cuplu. Din cauza faptului că se produc anumite schimbări, vrei ca lucrurile să fie clare încă de la început. Dacă știi cum să pui problema în fața partenerului, totul va fi mult mai simplu decât credeai.

Începi să îți revii pe plan financiar din această săptămână. E posibil să primești o sumă de bani care te poate ajuta să îți achiți unele datorii sau să faci față unor cheltuieli necesare. Nu vei reuși să pui nimic deoparte, însă vei putea adormi fără grija zilei de mâine!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Primele zile ale acestei săptămâni vor fi mai grele decât te așteptai, cel puțin pe plan amoros. Viața te de cuplu traversează o perioadă dificilă de ceva vreme din cauza unor influențe exterioare. Bârfele sau implicarea familiei în treburile tale personale îți îndepărtează partenerul de lângă tine.

Vei reuși în această săptămână să rezolvi o problemă mai veche, însă doar datorită faptului că o persoană apropiată îți sare în ajutor. Fie că este vorba de bani sau de o vorbă bună, cert este că vei putea să scapi de o datorie sau vei putea să efectuezi o reparație care nu mai suporta amânare.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Se pare că prima parte a acestei săptămâni nu va fi deloc liniștită pe plan sentimental pentru tine. Partenerul de viață îți aduce acuze de infidelitate fără să aibă nici cel mai mic motiv să o facă. Dacă vezi că problemele sale cu gelozia se agravează, încearcă să cauți ajutor specializat pentru a-l ajuta să scape de acești demoni.

E necesar să te concentrezi mai mult pe viața ta profesională în aceste zile, dacă vrei să avansezi rapid la locul de muncă. Cine nu ar vrea? Așadar, treci la acțiune cu riscul de a-ți pune în cap mai multe persoane din jurul tău. E șansa ta de a câștiga mai mulți bani acum!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă primele zile ale acestei săptămâni nu atrag atenția asupra vieții tale sentimentale, nu același lucru se poate spune și despre weekend. Un incident nedorit îți va strica un eveniment pe care îl așteptai de multă vreme și, implicit, buna dispoziție. E posibil să fii pus într-o situație jenantă din cauza partenerului, cum ar fi o remarcă nepotrivită la adresa ta sau chiar refuzul de a te însoți.

Nu ar strica să îți organizezi mai atent sarcinile la locul de muncă în această săptămână. E necesar să fii foarte atent și să știi care îți sunt prioritățile, altfel poți pierde bani foarte ușor. Orice decizie greșită te poate costa scump!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Primele zile ale acestei săptămâni vor fi norocoase pentru tine în cazul în care ești singur. Se anunță numeroase evenimente sociale, la care vrând nevrând va trebui să participi. E mult până prinzi gustul distracției și flirtului, căci apoi nu vei mai vrea să se termine niciodată!

Este foarte important ca în această săptămână să dai dovadă de responsabilitate și maturitate. Dacă vrei să faci unele investiții, nu considera că nu este necesar să te consulți cu partenerul de viață. Fie că aveți sau nu banii la comun, nu îl trata pe acesta ca și cum e inexistent, mai ales dacă planurile tale îl implică în mod direct.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Majoritatea problemelor tale din familie sau cuplu apar din cauza faptului că nu ești dispus să lași niciodată de la tine. Ai impresia că le știi pe toate, iar acest lucru e foarte deranjant chiar și pentru cei care te cunosc foarte bine. Dacă nu îți lași partenerul să se exprime liber, va pleca în cel mai scurt timp de lângă tine.

Se poate ca, în această săptămână, cineva să te lase fără o sumă de bani importantă. Fie că este vorba despre un împrumut care nu îți este returnat la timp sau despre un furt, cert este că se vor produce schimbări neaștepatate în ceea ce privește planurile pe care ți le-ai făcut.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Astrele sunt de partea ta în această săptămână, indiferent dacă ești singur sau nu. În cazul în care ai deja o familie sau ești implicat într-o relație serioasă, cel mai probabil se va pune problema copiilor. Dacă ești singur, nu e exclus să te confrunți cu scurte episoade depresive.

Încearcă pe cât posibil să faci ceva cu economiile tale, nu doar să le ții la saltea. Astrele favorizează afaceriile și investițiile, însă cu mențiunea ca acestea să fie în parteneriat cu persoane pe care le cunoști foarte bine și în care ai deplină încredere.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod