Horoscopul săptămânii 18-24 mai. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Poziția planetelor este benefică pentru situația ta amoroasă în această săptămână. Dacă ești la început de relație, trăiești o iubire idilică, plină de afecțiune. Dacă ești implicată într-o relație de lungă durată, relația cu iubitul sau soțul tău devine mai puternică și mai profundă. S-ar putea chiar să fii plăcut suprinsă că un plan comun ajunge la realizare mai repede decât credeai și sperai. Dacă ești singură, e timpul pentru flirturi și aventuri fără planuri și obligații.

Astrele îți recomandă să faci un pas înapoi. Profită de această săptămână pentru a face un bilanț financiar și a reevalua prioritățile. Nu îți lipsește imaginația, așa că poți face un plan productiv pentru a-ți îmbunătăți situația financiară și pentru a te concentra mai mult pe economii.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vei avea o săptămână cu de toate. Dacă ești singură, norocul este de partea ta și te duce în locuri și situații în care poți întâlni pe cineva special. Dacă ești implicată într-o relație, vei observa apariția unor tensiuni din cauza lipsei de comunicare. Sfatul astrelor este să favorizezi dialogul și ajutorul reciproc, mai degrabă decât contradicțiile și să te închizi în tine. Ar trebui să acorzi mai multă atenție celor din jurul tău.

Săptămâna promite să fie intensă. Profesional ești plină de ambiții frumoase, ai o mie de proiecte în minte, multe idei de concretizat, doar că trebuie să pui totul pe hârtie pentru a nu uita nimic. Profită de această ocazie pentru a acționa și pentru a te dezvolta atât în ceea ce privește cariera, cât și banii.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este un moment bun pentru a începe un proiect împreună cu partenerul de viață. Beneficiezi de protecția astrelor și ai toate șansele să îți îmbunătățești relația dacă aceasta dă semne îngrijorătoare. Dacă ești singură, fii deschisă spre noutate și descoperire, e posibil ca astfel să găsești exact persoana de care ai nevoie! Faptul că te concentrezi doar pe muncă îți rispește șansele reale de a te bucura de iubire așa cum meriți.

Dorința ta cea mai mare este de a te îmbogăți și de a-ți depăși limitele. Contractele suculente ar trebui să fie prezente în această săptămână, deoarece stai foarte bine la capitolul negociere. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să nu te afirmi sub influența impulsivității tale.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Te așteaptă schimbări extraordinare în această săptămână pe plan sentimental. Sinceritatea față de partenerul de viață te ajută să fii tu însăți. Loialitatea și căldura pe care le manifești față de partenerul de viață îi ajung direct la inimă. Acum puteți merge mai departe mai uniți și mai fericiți ca oricând. Dacă ești singură, pur și simplu nu îți arde să îți bați capul cu nimeni!

Ai norocul de a găsi soluții la unele probleme dificile cu care te confrunți în ultima perioadă. Cel mai probabil este vorba de bani și de necesitatea de a câștiga mai mult, astfel încât să te poți descurca cu cheltuielile uzuale. Fă tot posibilul să nu te lași coruptă!

Citește și: Superhoroscopul norocului. Ce surprize plăcute îți pregătește săptămâna 18-24 mai

Leu(22 iulie - 22 august)

Din cauza unei povești de iubire care s-a sfârșit urât, te simți complet destabilizată. Acum este momentul să reglezi conturile cu fostul partener și să ceri explicațiile pe care le meriți. În câteva zile, anumite informații te vor ajuta să capeți o nouă perspectivă asupra situației. Dacă ești singură, dar ai pus ochii pe cineva, încearcă să nu agasezi acea persoană!

Vei fi destul de dezorganizată la locul de muncă în această săptămână, iar acest lucru te poate face să ratezi oportunități profesionale și financiare grozave. Ascultă sfaturile pe care cei din jur încearcă să ți le ofere, lasă-i să vorbească și extrage tot ce e mai bun din ce ți se transmite!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Acționează cu mai multă tandrețe, sari în brațele partenerului fără vreun motiv anume și iubește-l cum nu ai mai făcut-o până acum. Oferind iubire, o vei primi la schimb! Săptămâna promite să fie relaxată. Dacă ești singură, vei avea supriza plăcută de a avea întâlniri interesante. Fără să îți găsești neapărat dragostea vieții tale, vei avea ocazia să trăiești o poveste minunată.

Laurii victoriei ar trebui să te facă să te simți împlinită și liniștită cu privire la viața ta profesională. Mai mult decât atât, în primele zile ale acestei săptămâni vei cunoaște o îmbunătățire substanțială a situației tale financiare. Norocul este de partea ta, însă nu permite succesului de care te bucuri să te facă să devii un om cu nasul pe sus!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Cuplul din care faci parte traversează o perioadă excelentă. Realizezi cât de norocoasă ești? Dacă nu, fă-ți o listă cu toate beneficiile pe care ți le aduce această relație, iar atunci când vei trage linie, te vei convinge că trebuie să fii recunoscătoare. Dacă ești singură, vei avea șansa să întâlnești o persoana alături de care poți clădi lucruri minunate, asta dacă îți dorești.

Ești foarte eficientă și plină de idei ingenioase. Creativitatea ta îți seduce anturajul profesional, dar mai ales superiorii. Chiar dacă nu se anunță beneficii financiare în această săptămână, cu siguranță sunt în plan. O duci bine cu banii, nu ai de ce să îți faci griji!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă ești singură, unele evenimente care vor avea loc în această săptămână te vor convinge să te implici într-o relație. Până acum ai refuzat să îți asumi această responsabilitate, însă lucrurile se schimbă. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, ești mai hotărâtă decât oricând să terci la nivelul următor. Cu puterea ta de seducție, partenerul tău e la picioarele tale!

Săptămâna aceasta va fi despre frustrare și nerăbdare. Ești tentată să acționezi în funcție de acțiunile celorlalți, fapt pentru care ai putea suferi pierderi de bani substanțiale. Fii conștientă de această atitudine și încearcă să rămâi obiectivă în evaluarea situațiilor. Evită orice acțiune impulsivă! 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă ai avut recent unele probleme cu persoana iubită, în această săptămână îți va fi mai ușor să rezolvi orice. Învață din greșelile din trecut, continuă să zâmbești și să te bucuri de dragoste. Dacă ești singură, astrele te îndeamnă să îți continui călătoria solo. Ai o dorință puternică de independență și de a crea lucruri mărețe, nu lăsa pe nimeni să îți spulbere visurile!

Astrele te ajută să fii destul de realistă în această săptămână și, astfel, să îți vezi interesul și să ai succes în orice tip de tranzacție. Este un moment bun pentru a aprofunda tot ce are legătură cu comunicarea pe plan profesional. Nu știi niciodată de unde sare iepurele!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Această săptămână favorizează comunicarea. Este timpul să ieși și să întâlnești oameni noi. Fără îndoială, îți seduci interlocutorii fascinați de verva, senzualitatea și farmecul tău devastator. Astrele veghează asupra iubirilor tale și înmulțesc oportunitățile de cucerire. Dacă ești implicată într-o relație de lungă durată, este momentul să îți dai seama că îți torturezi, efectiv, partenerul. Să continui tot așa nu îți va aduce nimic bun!

Săptămâna aceasta vei căuta soluții care să îți ofere o bună evoluție în carieră. Știi că dacă evoluezi profesional, atunci te vei putea bucura și de un venit mai mare. Îți place să câștigi pe bună dreptate și cu multă trudă și vei fi apreciată pentru asta!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este un climat instabil în viața ta sentimentală. Astrele te încurajează să te bucuri de iubire zi de zi, dar te îndepărtează de angajamente și planuri legate de viitor. Există dialog și căldură în cuplul din care faci parte, însă totul se poate risipi într-o clipă atunci când se ajunge la subiecte delicate precum copii, căsătorie sau mutat împreună. Dacă ești singură, cuvântul NOI te înspăimântă. Nu ai nici un gând de a te așeza la casa ta!

Săptămâna va fi destul de plăcută, în ciuda supraîncărcării neașteptate a volumului de muncă. Chiar dacă vei fi nevoită să lucrezi de două ori mai mult, știi că beneficiile financiare pe care le vei avea merită tot efortul.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Întâlnirile romantice sunt favorizate în aceste zile și, probabil, nu vei încheia săptămâna singură, ci mai degrabă într-o companie bună. Dacă ești implicată deja într-o relație, profită de orice oportunitate pentru a scăpa de tensiunile și agitația familială. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să fii temperată, pentru că ești tentată să întreci limita!

Vei face tot posibilul să răspunzi nevoilor și cererilor șefilor tăi în această săptămână. Munca îți va fi răsplătită, ba chiar mai bine decât te așteptai. Zilele acestea sunt marcate cu noroc la bani, dar și cu notorietate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod