Horoscopul săptămânii 18-24 ianuarie. Gemenii joacă periculos

Săptămâna aceasta promite să fie plină de evenimente pentru nativii din Gemeni.

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu aștepta ca persoana iubită să îți arate calea de urmat. Depinde de tine să dai direcția pe care vrei să pornești. După această etapă, vei putea experimenta pe deplin ceea ce îți dorești, trebuie doar să ai răbdare! Săptămâna aceasta trebuie să ieși din rutină. Fă-o fără să ajungi să fii complet saturat/ă de griji.

Nu te grăbi dacă ai de luat o decizie financiară. Fă un pas înapoi pentru că mai poate aștepta! Luarea unei pauze poate fi benefică, amintește-ți că acum nu este momentul să faci investiții mari. Este necesară precauția. Cu toate acestea, dacă ai mulți bani puși deoparte, poți face o investiție bună pe termen lung.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Încearcă să rămâi în picioare indiferent de provocările și greutățile pe care ți le oferă viața pe plan sentimental. E posibil ca în această săptămână să descoperi ceva nu tocmai plăcut despre partenerul/a de viață. Încearcă să lămurești lucrurile și dacă nu poți trece peste și depăși momentul, mai bine îți continui viața singur/ă.

Îți merge atât de bine cu banii încât ai vrea să cumperi totul. Cu toate acestea, chiar dacă îți permiți aproape orice, astrele te sfătuiesc să rămâni cumpatat/ă și să te gândești la viitor. Nimic nu poate fi mai tragic decât să treci rapid de la bogăție la sărăcie. 

Citește și: Cum fac zodiile față unei despărțiri. Care este cea mai puternică și care este cea mai slabă

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Între bârfe și solicitări externe care îți deranjează certitudinile conjugale, săptămâna aceasta promite să fie plină de evenimente! Fii atent/ă pentru că joci un joc periculos. Persoana iubită are aceleași drepturi ca și tine și ar putea să-și facă bagajele pentru o destinație necunoscută pentru tine.

O săptămână axată pe succesul financiar care îți încununează eforturile din trecut. Este posibil să fi pierdut oportunități sau timp pentru a te dedica total proiectului curent, dar a meritat din pli. Dezvoltarea ta personală va fi favorizată de acest management financiar impecabil. Vei avea parte de zile bune de care ar trebui să te bucuri în fiecare moment.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Viața ta intimă promite să fie strălucitoare. Persoana iubită te învăluie cu iubirea sa și te încurajează către tot ce e mai bun. Bucură-te de aceste momente fără să pierzi ceva. Cu siguranță, partenerul/a de viață este mai îndrăgostit ca oricând.

Ce de bucurie în această săptămână! Te bucuri de confort financiar și ai, în sfârșit, liniștea binemeritată în viață. La locul de muncă predomină armonia, îi ajuți pe ceilalți și nu le ascunzi secretele care te-au adus unde ești astăzi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Un vânt de încredere bate peste viața ta amoroasă. Pentru a obține stabilitate, conversațiile lungi sunt inevitabile. Dragostea este în aer, chiar dacă refuzi să crezi sau să vezi acest lucru. La sfârșitul săptămânii, o mică supărare te obligă să stai departe de cei dragi.

Banii tăi sunt în siguranță, și asta doar datorită ție. Cu alte cuvinte, situația ta financiară este stabilă. Se pare că ți-ai învățat lecții și acum chiar știi să faci economii. Răsplata o vei primi cât de curând posibil.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Vrei să găsești echilibrul între viața sentimentală și cea profesională, însă nu vei reuși nici în această săptămână. Nu renunța la eforturi, cândva acest lucru va deveni posoibil. Totul depinde de tine, să cauți să îți mulțumești atât șeful, cât și partenerul/a. Comunică cât mai mult posibil în cuplu și ai răbdare!

Situația ta financiară este liniștită. Poți profita de această perioadă pentru a-ți face bugetul să crească. Astrele te încurajează să te interesezi de acele investiții care îți vor asigura viitorul. Ascultă-ți intuiția, deoarece te va ajuta să profiți de oportunitățile potrivite. Pe de altă parte, ține cont de experiență și nu asculta sfaturile celor care nu aceleași valori ca tine.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta este perfectă pentru a aprecia valoarea relației tale și locul pe care aceasta îl ocupă în viața ta. Uneori te simți grozav singur/ă și te întrebi dacă persoana de lângă tine are un rol important în viața ta. În realitate și în adâncul sufletului, știi cât de mare nevoie ai de ea. Dacă nu ești implicat/ă într-o relație, nu te lăsa absorbit/ă de rutina zilnică și alege aventura. Știi că nu cunoști limite sau granițe!

Deși nu ai probleme cu banii, ești pus/ă serios pe economii. Numeri și tot numeri pentru a verifica că nu-ți lipsește nimic. Verifici toate cheltuielile, chiar dacă asta înseamnă să pui întrebări incomode. Din păcate, acest comportament ar putea crea unele conflicte interminabile.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Oferă-i persoanei de lângă tine toată iubirea și înțelegerea de care are nevoie și vei fi recompensat/ă înzecit. Dacă ești singur/ă, un eveniment care va avea loc joi sau vineri te va scoate din anonimat. Astfel, vei atrage atenția unei persoane care poate face echipă bună cu tine pe plan amoros.

Lucrezi din greu pentru a repara unele greșeli din trecut. Rezultatele încep să fie resimțite și să se cunoască o ușoară îmbunătățire financiară. Din păcate, un eveniment sau o anumită situație ar putea pune totul în pericol, făcându-te să suporți o cheltuială pe care nu ai prevăzut-o. Săptămâna aceasta rămâi discret/ă cu privire la situația ta, care este încă precară. De asemenea, nu ezita să refuzi o ofertă, chiar dacă o consideri atractivă. Contrar aparențelor, te-ar putea pune într-o situație jenantă nedorită.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Bunăvoința ta este piatra de temelie a succesului relațiilor tale amoroase. Luciditatea ta te face să ai parte de mari câștiguri în dragoste. Asta presupune să vezi clar care sunt intențiile și comportamentul persoanei de lângă tine. Faci descoperiri utile, punându-i partenerului/ei întrebări relevante fără a-l face să se simtă incomod.

Te așteaptă o săptămână foarte benefică. Reușești să obții ceea ce îți dorești fără vreo dificultate. Vei scăpa de teama zilei de mâine. Dacă aștepți un răspuns legat de un împrumut bancar, acesta va fi unul pozitiv.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă ești singur/ă, prioritatea ta din această săptămână este să pui accentul pe cine îți place și acea persoană va face același lucru pentru tine. Dar, cea mai bună veste este că astrele intensifică înțelegerea în relație. Drept urmare, ai putea primi dovada că merită să treci în etapa următoare.

O duci excelent cu banii, lucru care te face să acționezi cu prea multă încredere. Decât să îți irosești banii pe cumpărături inutile, mai bine ai investi în ceva serios. Acționând astfel, marile surprize abia atunci vor veni.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Întâlnești situații care aduc împliniri pe termin lung, dar și satisfacții imediate. Seducția nu e ceva dificil pentru tine, ci, din contră, devine o atitudine foarte naturală pentru tine. Persoana iubită nu caută să te inducă în eroare, este momentul ideal pentru a-i asculta ideile.

Distrează-te și relaxează-te în această săptămână. Problemele cu banii sunt ceva ce trebuie să dai uitării. Ai luat deciziile corecte la momentul potrivit și viața îți spune că acum drumul este lin. O planificare solidă a sectorului tău financiare înseamnă că acum poți să-ți folosești rezervele fără nicio grijă.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Comunicarea dintre tine și partener/ă devine din ce în ce mai plăcută și mai frecventă. Dacă continuați tot așa, cu siguranță relația voastră va trece în următoarea etapă. Dacă ești singur/ă, cel mai probabil vei cunoaște o persoană care te va atrage inițial, dar care te va dezamăgi ulterior.

La începutul acestei săptămâni vei profita de o situație. Ai mirosit ocazia potrivită de a câștiga bani și mergi înainte să-ți atingi obiectivele. Profită de toate oportunitățile, pentru că norocul este de partea ta!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod