Horoscopul săptămânii 17-23 noiembrie. Află ce spun astrele!

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În această săptămână îţi doreşti mai multă intimitate decât în mod normal, de aceea ar trebui să treci la acţiune. Poţi începe prin a le explica celor din jur de ce nu vrei să se mai bage în viaţa ta sentimentală, însă trebuie să nu fii prea acidă cu aceştia.

Vei munci mai mult decât de obicei în această săptămână, pentru că ai un scop precis de această dată. Ai primit o invitație pe care nu o poți refuza, însă îți trebuie mai mulți bani de buzunar. Pentru asta vei sta peste program și vei lucra suplimentar, însă vei reuși.

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, și cu siguranță ar trebui să îți poți permite mai multe momente de răsfăț ori excese. Poți mânca mai mult și ce îți poftește inima o dată pe săptămână, nu se va întâmpla nimic dacă nu faci din asta o regulă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Eşti foarte atractivă în această săptămână, sau cel puţin aşa te percep bărbaţii din jurul tăi. Ai puterea de a seduce pe oricine, aşa că încearcă să ţinteşti tot mai dus, nu vei avea nimic de pierdut!

Nu oferi în această săptămână bani cu împrumut, indicat ar fi să ajuți altfel decât financiar. Nu te lăsa convinsă nici măcar de cei apropiați și nu ceda insistențelor lor, altfel nu îți vei mai recupera niciodată pierderile, și nu îți permiți acest lucru acum.

Săptămâna aceasta vine cu multă energie pentru tine, așa că profită cât poți de această situație pentru a face cât mai multe lucruri utile pentru tine și pentru cei dragi. Nu îți fie teamă să încerci lucruri noi, nu ți se va întâmpla nimic.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Eşti mai îndrăgostită ca oricând în această săptămână, însă nu trebuie să îţi pierzi capul. Încearcă să fii raţională şi să nu iei decizii prosteşti pe care nu ai putea să le mai repari. Nu flirta cu bărbaţii din mediul profesional!

Posibile discuții aprinse la locul de muncă, și asta doar din cauza competiției în care sunteți cu toții. Încearcă să nu ai încredere în nimeni, aparent poți crede că ai prieteni, însă nu este deloc așa.

Nu vei avea niciun fel de probleme de sănătate în această perioadă, nu vor apărea unele noi și nici nu se vor agrava unele deja existente. Chiar dacă te simți bine, atât fizic, cât și psihic, nu trebuie să renunți să ai grijă de tine!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă ai trecut de curând printr-o despărţire, încearcă să socializezi cât mai mult în această săptămână. Nu este cazul să intri din nou într-o relaţie sau să îţi doreşti acest lucru, ai nevoie pentru moment să te linişteşti. Prietenii pot fi soluţia cea mai bună.

Fii ambițioasă și încearcă în această săptămână să finalizezi ceea ce ai început acum ceva timp. Astrele sunt de partea ta și te vor ajuta să obții exact lucrurile la care ai sperat. Important este să ai grijă ce vorbești și cât vorbești în funcție de interlocutor.

Nu trebuie să te pedepsești singură pentru ceea ce se întâmplă în jurul tău. O astfel de atitudine nu va face altceva decât să te extenueze psihic, ca mai apoi să îți cedeze și organismul. Stresul și supărările îți pot cauza probleme serioase de sănătate.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

E posibil să primeşti o veste mare în această săptămână, şi cu siguanţă îţi va schimba viaţa de cuplu. Dacă îţi planifici de ceva vreme un copil, cu siguranţă acum este moment să afli că ai reuşit. Poate fi deasemenea vorba şi de reîntoarcerea cuiva drag.

Muncește mai mult în această săptămână, acum ai șansa să fii văzută de cine trebuie. Chiar dacă trebuie să depui eforturi mari, vei constata la final că totul a meritat. Profită de șanse!

Sănătatea este mai importantă decât orice pe lume, așa că lasă te griji deoparte și bucură-te că nu ai probleme din acest punct de vedere. De cele mai multe ori, noi oamenii nu apreciem ceea ce avem decât după ce pierdem acel lucru.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În această săptămână ar fi indicat să nu te cerţi cu partenerul de viaţă, cu siguranţă se va enerva mult mai uşor ca alte dăţi. Încearcă să nu vezi doar defectele la persoana de lângă tine, cu siguranţă are şi multe calităţi de care ai uitat.

Se anunță vești bune pe plan profesional, și odată cu acestea viața ta se va schimba radical. E posibil să fie vorba de un loc de muncă mai bine plătit sau poate că cel actual îți va oferi mai multe beneficii.

Dacă ai unele probleme de sănătate, în această săptămână ai toate șansele să le găsești rezolvarea. Nimic nu contează mai mult decât ca organismul tău să fie în regulă, atât fizic, cât și psihic.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă eşti singură, săptămâna aceasta va veni cu puţină aventură pentru tine. Încearcă să te laşi dusă de val şi vei avea parte de experienţe amoroase inedite. Dacă ai deja un partener stabil, nu te feri să aduci ceva nou în viaţa voastră sexuală.

Săptămâna aceasta este perfectă pentru tranzacții, dar și pentru recuperarea unor bani din trecut. Se va simți o îmbunătățire evidentă a situației tale financiare, însă nu trebuie să cheltui fără măsură acum știind că ai de unde.

Din fericire pentru tine, această săptămână va fi una liniștită și lipsită de incidente neplăcute din acest punct de vedere. Se poate spune că vei scăpa ca prin urechile acului de unele probleme serioase.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei avea parte de o surpriză din partea iubitului tău, şi cu siguranţă va fi una plăcută. Dacă până acum te-a obişnuit să fie mai rigid cu tine, de acum se va produce o schimbare în bine. Nu îl bănui că a făcut vreo prostie, e posibil doar să realizezi cât de importantă eşti pentru el.

Vei da tot ce ai tu mai bun la locul de muncă în această săptămână, însă nu trebuie să aștepți vreun premiu special pentru asta. Atunci când nu te vei gândi la asta vei fi surprinsă plăcut de astfel de gesturi, altfel vei fi doar dezamăgită.

Este foarte important să știi când să te oprești, altfel riști să te îmbolnăvești și să te mai faci și de râs pentru că nu te mai poți concentra din cauza oboselii. Învață să faci totul cu măsură și să găsești un echilibru în viața ta.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Este foarte important ca în această săptămână să alegi ceea ce simţi, nu ceea ce îţi dictează alţii. Cu toate că variantele care ţi se oferă pot fi şi ele tentante, cele mai bune decizii le iei tu de una singură. Atunci când vine vorba de viaţa ta sentimentală, nu asculta bârfele din jur.

Încearcă lucruri noi la locul de muncă, doar așa vei reuși să ieși din anonimat. Chiar dacă nu ești curajoasă de fel, acum este momentul să îți expui ideile în fața tuturor. Vei fi surprinsă să afli cât de bine este să fii în centrul atenției.

Chiar dacă s-a stricat vremea și nu îți mai vine să ieși afară decât când ai treabă, încearcă să faci un efort pentru câteva minute de sport în aer liber. Acest stil de viață te va menține sănătoasă, iar mintea îți va fi mai clară.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă în ultima perioadă ai avut parte de unele neplăceri şi neînţelegeri în viaţa ta sentimentală, în această săptămână situaţia dintre voi se va îmbunătăţi. Dă-i iubitului o şansă chiar dacă ţi-a greşit, important este să nu fie o greşeală majoră peste care nu ar fi indicat să treci cu vederea.

Este o perioadă bună pentru investiții și pentru planuri serioase de viitor. Dacă ai deja unele resurse, nu ezita să încerci să faci din puțin mai mult. Familia ta se poate bucura de toată grija ta pentru ea.

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această săptămână, ci din contră te vei simți din ce în ce mai bine. Starea ta generală va fi una de zile mari, iar energia de care dai dovadă te va surprinde chiar și pe tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă ai o nelămurire cu privire la viaţa ta amoroasă, încearcă să ceri sfatului acelor persoane care ştii că nu te-ar minţi niciodată. E posibil să fii nevoită să iei o decizie serioasă, şi nu trebuie să fie una impulsivă sau imatură. Latura ta responsabilă trebuie să intre în acţiune.

Stai foarte bine la capitolul bani și se poate spune după o lungă perioadă de stagnare, că acum chiar îți permiți să te răsfeți. Pleacă într-o excursie cu persoanele dragi ție și fă-ți mofturile.

Obsesia ta pentru curățenie și igienă te poate transforma într-o persoană paranoică de-a dreptul. Pe lângă faptul că te vei distruge psihic încetul cu încetul, organismul tău va deveni mult mai sensibil în fața pericolelor care se ascund peste tot.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă eşti singură, e posibil ca în această săptămână să îţi găseşti un nou iubit. Surprinzător va fi faptul că este vorba de o persoană la care chiar nu te aşteptai. Dacă ai deja un partener, e posibil să ai parte de gesturi care îţi vor ajunge la inimă.

Asimilezi repede orice informație și ai ocazia de a-ți impresiona șefii în această săptămână. Este o perioadă bună pentru a încerca să avansezi, indiferent dacă la locul de muncă sau la școală.

Nu te vei simți excepțional săptămâna aceasta, însă nici nu trebuie să exagerezi. Dacă ai unele mici dureri, încearcă să nu le dai o altă dimensiune, altfel vei ajunge să crezi până la urmă că ești bolnavă. Ai grijă de tine așa cum ar trebui să aibă orice om obișnuit.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod