Horoscopul săptămânii 17-23 august. Află previziunile pentru zodia ta!

Nativa din Vărsător are șansa să se îndrăgostească prin prisma locului de muncă, însă dacă are deja un iubit ar trebui să refuze din start să flirteze.

Leu(22 iulie - 22 august)

E posibil ca un motiv întemeiat să te țină departe de persoanele iubite, și vei face cu greu față dorului. Cu toate acestea trebuie să te liniștești gândindu-te că această perioadă nu va dura mult și veți intra pe făgașul normal. Planifică-ți concediul împreună cu iubitul ori familia!

Doar spre sfârșitul acestei săptămâni vei reuși să faci rost de mai mulți bani, de fapt să îi câștigi prin propriile forțe. Chiar dacă nu mai sperai, veștile bune vor veni și pentru tine într-un final.

Ai o dispoziție destul de schimbătoare în această săptămână, însă nu vei întâmpina probleme de sănătate. Este în regulă dacă îți mai faci din când în când poftele, însă nu exagera atunci când vine vorba de mâncare nesănătoasă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Această săptămână va veni și cu bune, dar și cu rele. Ești obișnuită cu acest ritm, așa că nu ar trebui să fii deloc surprinsă. Faci față cu brio emoțiilor pe care ți le dă partenerul, ca mai apoi să te poți bucura de împăcări călduroase. Încearcă să îți reunești familia într-una din aceste zile!

Ai șansa de a câștiga mulți bani în această săptămână, însă nu trebuie să îi arunci pe lucruri inutile. Fii responsabilă și fă-ți o rezervă pentru zile negre, nu se știe niciodată ce se poate întâmpla. Dacă cineva la care ții îți cere ajutorul, nu ezita să i-l oferi.

Stai destul de bine la acest capitol și se poate spune că ești într-o formă de zile mari. Cel mai mult te vei bucura atunci când vei reuși să îi înveselești și pe cei din jurul tău și să le împarți din energia ta pozitivă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

E posibil ca în această săptămână iubitul să îți aducă acuze cu privire la comportamentul tău față de el. Ar trebui să îl asculți mai mult atunci când acesta simte nevoia, altfel se va enerva și în caz extrem va căuta alinare și înțelegere în altă parte. Fii mai apropiată de el și nu fugi de responsabilități!

Chiar dacă o să câștigi mai mulți bani în această perioadă, vei fi nevoită să îi dai la fel de repede cum au și venit. Există însă o parte bună oricum, vei scăpa de datorii și vei putea sta mult mai relaxată în perioada imediat următoare.

Vei fi foarte bine dispusă și energică în această perioadă, dar din când în când tot mai ai nevoie de câteva momente de una singură. Este foarte important să-ți respecți atât sufletul, cât și corpul.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

E posibil ca stresul să pună stăpânire pe tine în această săptămână, iar faptul că ești abătută mai tot timpul îl poate deranja pe iubitul tău. Încearcă să îi faci loc în viața ta, se poate dovedi a fi chiar un sprijin pentru tine! Dacă ești singură, cu siguranță te bucuri de libertate din plin!

Nu te poți concentra deloc la locul de muncă din cauza problemelor pe care le întâmpini în plan personal. Din această cauză nu vei reuși să obții mai mulți bani și poate chiar să nu îți duci sarcinile la bun sfârșit, însă nu vei fi luată în vizor!

Nu vei avea parte deloc de liniște în această săptămână, iar asta îți poate cauza dureri serioase de cap. Viața ta sentimentală te stoarce de orice energie, ba chiar devii mai rea de la zi la zi. Ia măsuri și nu te complace în această situație!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă ești singură deja de ceva vreme, iar situația te scoate din minți, săptămâna aceasta ar trebui să încerci să ieși mai mult. Acceptă toate invitațiile pe care le primești, mai multă socializare te poate ajuta să cunoțti persoane noi care te vor atrage! Fii mai sigură pe tine!

Nu este o perioadă bună pentru a încerca lucruri noi și nici pentru afaceri riscante. Încearcă să păstrezi constanța acțiunilor tale, dar mai ales a cheltuielilor. Nu este recomandat să faci investiții!

Începi săptămâna cu multă forță de muncă, însă aceasta dispare pe măsură ce zilele trec. Este ceva normal ai spune, însă dacă te simți rău fizic înseamnă că e mai mult decât atât. Dacă ești surprinsă de oboseală atunci când nu e cazul, mergi la doctor pentru investigații medicale!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Dacă ești angajată într-o relație care nu te mai satisface, atunci în aceste zile ar trebui să iei o decizie. Iubitul tău nu mai este așa cum a fost și și-a arătat adevărata față? Atunci spune-i acest lucru și în primă fază încercați să vă mai dați o șansă! Nu îți irosi timpul!

Ai toate șansele ca în aceste câteva zile să ieși atât de mult în evidență pentru devotamentul cu care muncești, astfel încât poți fi promovată. Concentrează-te pe siguranța viitorului tău și fă tot posibilul să câștigi mai mulți bani!

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă și nici nu se anunță unele prea curând. Cu toate că uneori îți place să te plângi inutil, ești conștientă de faptul că ai tot ce îți trebuie pentru a fi fericită.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E posibil ca în această săptămână să cunoști pe cineva care te va atrage din prima clipă. Cel mai probabil va fi cineva care are legătură cu locul tău de muncă și cu care vei fi nevoită să interacționezi în interes de serviciu. Dacă ești angajată într-o relație serioasă, spune nu flirtului!

Ești pusă pe fapte mari în această săptămână și nu stai după nimeni atunci când vine vorba de afaceri. Cel mai bine ar fi să lucrezi de una singură dacă nu vrei ca partenerii tăi mai mult să te încurce. Cu toate acestea, ține la principiile tale și nu călca pe nimeni în picioare pentru a obține ce vrei.

Știi că ai un stil de viață sănătos, așa că nu îți faci probleme din această privință. În această săptămână ești preocupată de cu totul alte lucruri, cum ar fi socializarea, studiul sau o afacere proprie.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Trebuie să fii mai îndrăzneață dacă vrei să obții ce ți-ai propus în această săptămână. Dacă ești singură și îți place de cineva, abordează-l tu prima și nu mai aștepta la infinit să facă el primul pas. Dacă ai un iubit, atunci încearcă să puneți mai mare accent pe viața voastră sexuală!

Chiar dacă dispui de bani mulți în această perioadă, nu este indicat să îi investești pe toți în afacerile pe care le ai. Poți pierde sau poți câștiga, însă întotdeauna este bine să ai o rezervă. Ascultă sfaturile celor cu mai multă experiență!

Nu ar trebui să te îngrijoreze situația ta medicală din aceste zile, însă cu toate acestea tot te agiți. În ultimul timp intri în panică exagerat și pui mereu răul înainte. Nu e cazul să îi dai pe toți peste cap pentru o simplă durere de cap!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În această săptămână trebuie să lași mai mult de la tine pentru a evita certurile cu partenerul de viață. Trebuie ca amândoi să depuneți efort și să găsiți o cale de mijloc. Dacă ești geloasă, încearcă să îi spui acest lucru, iar el cu siguranță te va liniști. Spre weekend, atmosfera va reintra în normal.

Este foarte importantă socializarea în această săptămână, nu știi niciodată cu cine stai de vorbă! E posibil să întâlnești o persoană care te poate ajuta să câștigi mai bine sau să avansezi în carieră. Familia te susține și îți dă cele mai bune sfaturi!

În ultima perioadă ai cam exagerat cu dietele și te-a preocupat mai mult aspectul fizic decât sănătatea ta. Abia acum vei resimți efectele negative ale acestul stil de viață și vei fi nevoită să mergi în repetate rânduri la medic!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Trebuie să depui eforturi în această săptămână pentru ca lucrurile dintre tine și iubit să funcționeze cum ar trebui. Nimic nu vine de-a gata și va trebui să lupți pentru ceea ce îți dorești. Uneori vei fi nevoită să lași prea mult de la tine pentru liniștea din sânul familiei, lucru care te va frustra.

E posibil ca stresul de la locul de muncă să îți afecteze viața de familie în această perioadă, de aceea se recomandă să echilibrezi cele două planuri. Spre sfârțitul săptămânii vei fi mulțumită de cum ai reușit să gestionezi situația, însă vei fi destul de obosită.

Ferește-te de soare cât poți de mult, altfel riști să te alegi cu dureri de cap sau stări de leșin. Hidratează-te cât poți de des și nu porni la drum dacă știi că nu poți rezista. O călătorie în astfel de condiții te poate lăsa fără vlagă!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Traversezi o perioadă frumoasă din punct de vedere sentimental, însă nu sunt excluse mici probleme cu partenerul. În cazuri excepționale, acesta îți va aduce unele reproșuri legate de timpul pe care i-l aloci, simțindu-se din când în când pe locul doi.

E posibil ca în această săptămână să vrei să obții mai mult decât poți duce, și cu cât te extinzi, cu atât riscul de eșec crește. Este foarte important să îți cunoști limitele și să te oprești exact atunci când trebuie!

Ai în plan să faci un copil? Atunci cu siguranță trebuie să îți schimbi stilul de viață și să mergi mai des la doctor. Fii responsabilă, investigațiile medicale nu pot lipsi în cazul în care vrei să îți mărești familia! O problemă mai veche îți poate crea probleme dacă nu o tratezi!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În această săptămână nu prea vei avea timp de familie ori iubit, însă vei avea ocazia să te revanșezi. Chiar dacă acum pui viața profesională pe primul loc, cei dragi te vor înțelege și nu îl vor considera un act de egoism. Tot ce trebuie să faci este să recuperezi cumva timpul pierdut fără aceștia!

Săptămâna aceasta vei fi nevoită să cheltui mai mult decât ți-ai fi dorit, însă știai că așa se va întâmpla. Cu toate că vei rămâne cu buzunarele aproape goale, mulțumirea vine din faptul că ai reuși să îți respecți toate obligațiile fără să te împrumuți la nimeni.

Nu stai prea bine din punct de vedere psihic, dar nici fizic în această săptămână. Traversezi o perioadă de nemulțumire totală, însă în unele cazuri chiar ai motive. Nu te-ai mai ocupat de tine, și faptul că nu te mai simți atrăgătoare îți poate influența în mod negativ încrederea de sine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod