Horoscopul săptămânii 16-22 iulie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu vei reuşi să te bucuri de cei dragi decât în weekend, pentru că restul zilelor vor fi destul de încărcate profesional. Nimic nu te împiedică, însă, să te concentrezi la maximum pe iubitul sau soţul tău în cele două zile. Nu ar strica să îi propui să plecaţi într-o plimbare romantică doar voi doi, cu siguranţă va fi deschis ofertei. Dacă eşti singură, prietenii îţi vor ocupa tot timpul!

Este favorizată munca în echipă în această săptămână, de aceea asigură-te că te afli în relaţii bune cu cei mai competenţi colegi ai tăi. Chiar dacă acest lucru presupune şi confruntări, cert este că rezultatul se va vedea la bani, iar asta e tot ce contează. Nu o duci rău pe plan financiar, însă niciodată nu strică să câştigi mai mult, mai ales dacă eşti ambiţioasă din fire.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu se anunţă o săptămână prea bună pentru tine pe plan sentimental, însă tot răul spre bine. Vor fi prezente certuri şi contradicţii, şi cu toate că în acele momente e tragic, apoi veţi fi mulţumiţi că aţi adus anumite subiecte în prim plan. Orice nemulţumire discutată are şanse mai mari de a avea o rezolvare, dar aveţi totuşi grijă să nu fiţi prea temperamentali şi să vă spuneţi lucruri pe care să le regretaţi ulterior.

Ai visuri şi planuri mari, de aceea trebuie să faci ceva economii dacă vrei să le duci la îndeplinire. Chiar dacă ţi se va părea dificil, câte o sumă mică pusă deoparte în fiecare zi va ajuta enorm în viitorul apropiat. Nu o duci rău din acest punct de vedere, însă ai standarde înalte şi vrei lucruri de calitate, care sunt mai scumpe. Merită tot efortul, pentru că fericirea adusă va fi de durată.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În această săptămână, tu şi partenerul tău descoperiţi că sunteţi extrem de diferiţi unul faţă de celălalt. Cu toate că între voi există iubire, faptul că aveţi pasiuni şi idei total opuse se va răsfrânge asupra relaţiei voastre. Va fi foarte dificil să ajungeţi la un consens şi e nevoie de multe compromisuri pentru a crea o conexiune mai mare între voi. Dacă consideri că merită efortul, fă-o fără să mai stai pe gânduri!

Unele conflicte de la locul de muncă vor căpăta proporţii în acest început de săptămână şi nu poţi face nimic pentru a le aplana. Din fericire, există şi un lucru bun în toată această situaţie, şi anume că între tine şi colegii tăi se vor lămuri lucruri care mocneau încă de multă vreme. Imediat după aceea, munca în echipă va fi mai fructuoasă. Se anunţă câştiguri suplimentare în viitorul apropiat atât pe tine, cât şi pentru partenerii tăi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În primele zile ale acestei săptămâni te vei enerva destul de mult pe partenerul tău de viaţă. E posibil ca unele probleme ale acestuia, cel mai probabil profesionale, să vă afecteze atmosfera din viaţa de cuplu. Cu toate că încerci să îl faci să se simtă cât de bine poţi, acesta este reticent şi mereu nervos. Nu va dura mult până când îi vei răspunde la fel, dar tensiunile create vor face şi mai mult rău. Încearcă să îl laşi singur să se liniştească!

Lucrurile nu sunt prea roz pentru tine pe plan profesional în aceste zile, şi implicit nici pe cel financiar. O demisie sau o concediere îţi dă viaţa peste cap şi cu greu vei reuşi să te aduni pentru a o lua de la capăt. Încearcă să combaţi depresia fiind mai optimsită şi căutând mereu resurse în lucrurile care îţi plac. Nu este exclus să te axezi pe viitor pe o pasiune de-a ta care pare destul de promiţătoare. Cariera ta poate începe abia acum!

Leu(22 iulie - 22 august)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan amoros în aceste zile, iar asta înseamnă o evoluţie rapidă a relaţiei tale. Vei fi suprinsă de rapiditatea cu care se mişcă lucrurile între voi şi te bucuri de momente unice alături de acesta. Pare că vă ştiţi de o viaţă, iar asta nu poate decât să vă ajute relaţia. E  un pas important pentru tine să fii introdusă în familia lui şi vei fi destul de emoţionată.

Firea ta ambiţioasă şi dorinţa de a fi pe primul loc întotdeauna îţi aduc şi în aceste zile beneficii pe plan profesional şi financiar. Eşti un exemplu pentru cei din jurul tău şi cu greu poţi scăpa de a oferi sfaturile care îţi sunt cerute. Deşi ai un stil de viaţă extenuant, unde relaxarea aproape că nu există, tu îţi găseşti fericirea în muncă şi îţi place acest ritm. Cei mai mulţi nativi o duc excelent cu banii, restul fiind modeşti, însă puşi pe fapte mari.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În ultima vreme simţi că relaţia în care eşti implicată nu te mai face fericită. E posibil ca monotonia să se fi instalat în viaţa ta de cuplu şi dacă vreţi să scăpaţi de ea, e nevoie de eforturile amândurora. Dacă eşti singură, e o săptămână bună pentru distracţie, flirt şi aventuri. Chiar dacă unele persoane din jur îţi critică atitudinea şi stilul de viaţă, ai face bine să faci ce simţi pentru a fi fericită.

Schimbarea este pe punctul de a se produce în aceste zile, iar ea se rezumă doar la cariera ta. Banii nu sunt importanţi pentru tine în acest moment, ci faptul că vrei să ocupi o funcţie mai bună şi lupţi pentru ea. Ţi se va atrage atenţia că eşti prea îndrăzneaţă, însă aceasta e cea mai mică grijă a ta. Eşti hotărâtă să calci peste cadavre pentru a obţine ce ţi-ai propus, şi asta e o noutate în ceea ce te priveşte!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Rutina din cuplu devine din ce în ce mai apăsătoare în această săptămână şi, din păcate, timpul nu îţi permite să schimbi lucrurile prea curând. Există o mulţime de alţi factori care cauzează această monotonie, dar trebuie să ai răbdare ca aceasta să dispară de la sine. Schimbările se vor produce, însă într-un viitor puţin cam îndepărtat. Nu e ca şi cum a dispărut iubirea dintre tine şi partener şi îţi doreşti altceva, ci pur şi simplu nu aveţi timp suficient unul pentru celălalt.

Banii nu sunt o problemă pentru tine, ba chiar se poate spune că nici contează câţi ai atât timp cât nu ţi-ai mai verificat soldul de luni bune. Te descurci din inerţie şi lucrurile vin atât de natural pentru tine, încât uneori te sperie. Simţi că ai atins acea stabilitate şi oază de linişte la care ai visat dintotdeauna, dar acum începe să se instaleze teama de a nu pierde toate acestea!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

E posibil ca în acest început de săptămână să te simţi destul de ignorată de partenerul tău de viaţă. Se pare că vorbeşti cu pereţii şi nu îţi dai seama care e motivul pentru care nu eşti ascultată. Din fericire, o persoană apropiată cuplului vostru vă va deschide ochii în weekend, când veţi realiza cât de superficiali aţi fost amândoi. Este foarte important să comunicaţi deschis şi să vă spuneţi nemulţumirile, indiferent cât de mici ar fi acestea.

În acest început de săptămână e posibil să apară o discuţie între tine şi părinţi sau partener pe tema banilor. În ultima perioadă ai cheltui cam mulţi bani, iar partea proastă este că s-au dus pe lucruri total inutile care te-au făcut fericită doar în clipa respectivă. Încearcă să investeşti în lucruri cu adevărat importante, de care te poţi bucura mult timp şi, poate, de care se pot bucura şi cei dragi din jurul tău!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Întâlnirile cu persoanele dragi sunt favorizate în această săptămână. Petrece timp de calitate cu partenerul tău şi încearcă să îi faci o surpriză romantică fără să fie vreun eveniment special. De asemenea, acordă-le atenţie prietenilor cu care ar trebui să ieşi mai des, ţi vizitează-ţi rudele pe care nu le-ai mai văzut deja de multă vreme!

În această săptămână te aşteaptă provocări noi pe plan profesional, însă orice schimbare este bună. Ai şansa de a descoperi că poţi face lucruri de care nu te credeai capabilă, chiar dacă îţi va fi destul de greu să ieşi din zona ta de confort. Fie că e vorba de un nou loc de muncă sau de o evoluţie la job-ul actual, cert este că munca va fi mai intensă, dar şi banii pe măsură.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei prinsă undeva la mijloc între partener şi rude în această săptămână şi, din cauza timpul liber limitat, te vei vedea nevoită să îi alegi doar pe unii dintre ei. Încearcă să nu fii brutală atunci când refuzi o invitaţie şi să laşi melodrama pentru altădată, când va fi cazul. Chiar dacă eşti suprasolicitată la serviciu, câteva momente alături de cei dragi îţi vor reîncarca bateriile. Tot ce trebuie să faci este să spui da fără să te gândeşti înainte.

Dacă eşti în cautarea unui loc de muncă, această săptămână se poate dovedi a fi noroscoasă. Nu o duci prea bine cu banii, aşa că nu îţi permiţi să zăboveşti prea mult în cautarea job-ului perfect. Astrele te sfătuiesc să accepţi oferta primită, chiar dacă nu pare tentant pentru început. Din fericire, în orice te implici în aceste zile, are mari şanse de un succes imens în viitorul apropiat. Trebuie doar să nu cataloghezi după aparenţe!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Viaţa ta personală este destul de complicată şi extenuantă, cel puţin în ultima perioadă. Vrei să îi împaci pe toţi şi uiţi să te mai gândeşti şi la tine, cu toate că ai atâtea dorinţe şi nevoi. Spre weekend vei dai dovadă de maturitate şi vei face ceva doar pentru tine, ignorând complet ce se petrece în jurul tău. Cu toate că ai putea fi criticată, astupă-ţi urechile şi urmează-ţi instinctul!

Nu te poţi concentra la serviciu în acest început de săptămână şi gândul îţi zboară numai la vacanţă. Cel mai probabil, nu mai e mult până când vei intra în concediu, dar pentru cei din jur pare că încerci să grăbeşti puţin lucrurile. Cu toate că nu e etic, încearcă măcar să îţi ascunzi lipsa de interes măcar în faţa sefilor. Nu stai rău cu banii, însă nici prea bine!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Este o săptămână bună pentru nativele singure, dar nu acelaşi lucru se poate spune şi pentru cele implicate într-o relaţie. Pentru primele dintre acestea, zilele vor fi mai senine şi mai pline de speranţă în ceea ce priveşte găsirea prinţului pe cal alb. Deşi au standarde ridicate, până la urmă vor găsi pe cineva care să le satisfacă. Nativele care au un iubit sau un soţ, şi poate chiar copii, vor avea parte de un eveniment nefericit legat de sănătatea unei persoane dragi. Vor trece prin clipe grele şi vor avea nevoie de răbdare până când lucrurile vor reintra în normal.

Astrele îţi recomandă să te ocupi mai mult de cariera ta şi mai puţin de evoluţia ta financiară. Nu o duci rău cu banii, de aceea nu trebuie să pui acest apsect pe primul loc. Vei vedea că dacă te concetrezi pe profesie, pe învăţare şi aprofundare, şansele să câştigi bani fără să vrei vor creşte semnificativ. Cu toate că ai buzunarele pline, încearcă să nu faci cheltuieli majore în timpul tău liber.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod