Horoscopul săptămânii 15-21 iulie. Află previziunile pentru zodia ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Te vei simţi bine în sânul familiei în această săptămână şi, cel mai probabil, vei avea şansa de a lega noi prietenii care se pot transforma în poveşti de iubire. Dacă eşti singur, nu spune nu flirtului şi oferă-le oamenilor şansa de a se face plăcuţi. Dacă eşti implicat într-o relaţie, nu ar strica să faci unele schimbări în ceea ce priveşte viaţa sexuală.

Săptămâna aceasta ai putea avea şansa să avansezi profesional. Cu toate acestea, pentru a ajunge acolo unde ţi-ai dorit, va trebuie să te ocupi de multe lucruri în aceste zile, mare parte din ele fiind organizatorice. Merită să depui un ultim efort, pentru că astfel venitul tău va creşte simţitor. Dacă eşti în căutarea unui nou job, încearcă să nu te lauzi prea mult atunci când mergi la interviuri!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Astrele îţi recomandă să reiei unele legături mai vechi, fie ele relaţii de iubire sau de prietenie. Stai bine la capitolul comunicare, de aceea poţi ajunge cu uşurinţă la un numitor comun cu cei din jurul tău. Dacă ai copii, concentrează-te pe educaţia acestora fără a te lăsa păcălit de tehnicile de manipulare a celor mici!

Săptămâna aceasta sunt favorizate deplasările în interes de serviciu sau cursurile de perfecţionare. Orice lucru nou învăţat în această perioadă te va ajuta să ai mai multă încredere în tine şi să te vinzi mai scump. Chiar dacă nu sună prea bine, acest lucru este perfect valabil în cazul tău, din cauza faptului că traversezi o perioadă neplăcută în ceea ce priveşte banii.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gelozia va fi la ordinea zilei în această săptămână şi, se pare, că nu îţi poţi controla ieşirile nervoase faţă de partener. Cel mai probabil nu ai niciun motiv să reacţionezi aşa, dar lipsa încrederii în tine te determină să acţionezi împotriva logicii. Dacă partenerul tău refuză dialogul cu tine, e posibil să fie doar din cauza faptului că îl faci să se simtă foarte inconfortabil cu întrebările tale!

Eşti destul de nemulţumit de banii pe care îi câştigi, de aceea ai putea fi tentat să îţi schimbi locul de muncă. Se poate ca o vacanţă în care urmează să pleci să te împiedice să faci acest lucru, însă la întoarcere te poţi ocupa mai responsabil de această schimbare. Nu lua decizii impulsive, mai ales atunci când eşti nervos sau nemulţumit de viaţa ta!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Această săptămână ar putea fi destul de tensionată în ceea ce priveşte situaţia ta amoroasă. Se pare că armonia care era odată între tine şi partener a dispărut peste noapte. Dacă nu sunt probleme mai grave între voi, ia în considerare monotonia sau timpul prea puţin petrecut în doi. Dacă eşti singur, nu lăsa ispitele să facă ce vor din tine!

Este o săptămână bună pentru munca în echipă, pentru că doar împreună cu alţi oameni poţi reuşi să ajungi mai repede unde îţi doreşti. Se poate ca proiectul în care eşti implicată să îţi aducă beneficii băneşti considerabile, atât timp cât ştii să lucrezi cu profesionalism şi respect.

Leu(22 iulie - 22 august)

Astrele îţi recomandă să îţi îndrepţi atenţia către sectorul sentimental în aceste zile. Prima parte a săptămânii poate fi una destul de agitată din cauza unor neînţelegeri sau diferenţe de opinie dintre tine şi partener. Chiar dacă aveţi idei diferite, asta nu înseamnă că nu vă potriviţi şi, mai ales, nu înseamnă că trebuie să puneţi paie pe foc. Învaţă să te opreşti când trebuie, adică atunci când vezi că discuţia degenerează!

Săptămâna aceasta va fi destul de tensionată pe plan profesional, dar provocările la care eşti supus te vor pune în lumină. Acum ai şansa de a străluci aşa cum îţi place, aşadar profită de oportunităţile care ţi se oferă, indiferent de ceea ce trebuie să faci. Chiar dacă ai emoţii cu privire la rezultate, în sinea ta ştii că vei face o treabă bună!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei fi nevoit să mai suporţi puţin chin, dar imediat ce vine weekend-ul te vei relaxa total. Fie că urmează concediul sau doar o scurtă excursie alături de partener, cert este că planurile frumoase din viitorul apropiat te ajută să treci mai uşor peste provocările din aceste zile. Dacă eşti singur, nu crede în vorbele unei persoane care te-a dezamăgit deja cândva.

Săptămâna aceasta va fi una în care banii vor circula neaşteptat de rapid. Dacă astăzi vei avea parte de cheltuieli neprevăzute, mâine poţi primi un bonus la locul de muncă şi tot aşa. Se pare că va fi una caldă, alta rece. Privind în ansamblu, situaţia ta financiară nu este una de care să te plângi, pentru că vei reuşi să gestionezi banii astfel încât să acoperi tot!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta vei reuşi să îţi priveşti cu alţi ochi partenerul de viaţă. Chiar dacă nu eşti ferm convins de situaţia dintre voi, te forţezi să îi vezi doar părţile bune, iar acest lucru îmbunătăţeşte atmosfera din relaţie. Dacă eşti singur, fă tot posibilul să cunoşti oameni noi şi să îţi îmbogăţeşti cercul de prieteni!

Dacă săptămâna aceasta vei lua salariul sau ţi se va înapoia un împrumut, încearcă să nu dai iama în bani! Fă cât mai multe economii pentru vacanţa în care urmează să pleci şi, astfel, îţi vei asigura liniştea pe tot parcursul ei. Nu vrei să ajungi acolo şi să te reţii de la lucruri pe care le-ai aşteptat un an întreg!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Unele probleme mai vechi dintre tine şi partener pot reapărea în primele zile ale acestei săptămâni. Dacă nu te ocupi de ele aşa cum trebuie, rişti ca acest lucru să se întâmple la nesfârşit. Dacă eşti singur, există riscul ca o persoană pe care o placi să nu reacţioneze prea plăcut la avansurile tale.

Săptămâna aceasta vei avea multe de făcut la serviciu, însă nu trebuie să faci mai mult decât poţi. Dacă te agiţi doar să îţi termini treaba, cu siguranţă rezultatele nu vor fi deloc bune şi îţi vei pune şi sănătatea în pericol. Astrele îţi recomandă să iei lucrurile treptat şi în funcţie de importanţa lor. Pentru început, ocupă-te de cele care îţi pot îmbunătăţi situaţia financiar!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu lăsa nicio problemă nerezolvată în aceste zile în ceea ce priveşte dragostea, altfel acestea pot căpăta dimensiuni mai mari. Fie că este vorba de o urmă de gelozie sau despre o nemulţumire pe care o ai cu privire la programul de lucru încărcat al partenerului, trebuie să spui deschis tot ce te deranjează. De asemenea, nu uita ca tonul să fie unul calm şi prietenos!

Se anunţă o săptămână bună în ceea ce priveşte banii. Apar oportunităţi de suplimentare a venitului sau investiţii care îţi pot asigura un viitor luminos. Chiar dacă banii nu se înmulţesc de pe o zi pe alta, învaţă să ai răbdare şi să crezi în ceea ce faci. Spre weekend, o rudă îndepărtate poate veni la tine pentru ajutor!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Renunţă la orgoliu dacă apar conflicte între tine şi persoana iubită în această săptămână. Nu trebuie să câştigi tot timpul bătălia şi nu trebuie să îi fii superior acesteia. O relaţie sănătoasă este clădită pe respect, nu pe lupta continuă pentru supremaţie. Dacă continui tot aşa, mai devreme sau mai târziu, relaţia dintre voi se va destrăma.

Nu vor avea loc schimbări pe plan financiar pentru tine în aceste zile, însă atmosfera de la locul de muncă nu va fi deloc pe placul tău. Se pare că nu colaborezi deloc uşor cu partenerii sau colegii tăi, fapt pentru care ai putea simţi că ţi se pun beţe în roată. Nimeni nu are intenţia de a-ţi sabota succesul, aşadar nu încerca să găseşti vinovaţi pentru că lucrurile nu merg în direcţia dorită!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Primele zile ale acestei săptămâni vor fi presărate de multe dovezi de iubire. Fie că eşti singur sau nu, persoanele care ţin la tine îţi vor oferi ajutor atunci când ai nevoie şi te vor face să te simţi mai bine, indiferent de situaţia prin care treci. Cel mai important lucru pe care trebuie să îl faci este să nu uiţi cine ţi-a fost sau nu alături la greu!

Încearcă să nu faci muncă voluntară în această săptămână, mai ales atunci când vine vorba de colegii delăsători. Nu vei primi nici apreciere şi nici bani în plus dacă le faci treaba altora, aşadar canalizează-ţi energia către lucrurile care merită cu adevărat. Dacă ceva îţi aduce beneficii, atunci implică-te!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

E posibil ca în această săptămână să ai senzaţia că partenerul cere prea mult de la tine. Dacă ajungi în acest punct, poartă o discuţie sinceră cu acesta şi lămureşte situaţia. Dacă accepţi în continuare acest comportament în ciuda nemulţumirilor tale, vei căpăta frunstrări şi îţi vei pierde încrederea în tine. Libertatea este foarte importantă pentru o relaţie sănătoasă!

Fă-ţi planuri de vacanţă cu banii pe care i-ai economisit până acum şi nu încerca să mai păstrezi din ei. Măcar o dată pe an meriţi să te răsfeţi, aşa că nu te priva de micile plăceri ale vieţii acum cât  încă îţi mai poţi permite. Dacă ai copii, investeşte în educaţia acestora mai mult decât în orice altceva, dar ai gijă să le oferi şi distracţie!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod