Horoscopul săptămânii 15-21 august. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Leu(22 iulie - 22 august)

Se anunţă numai veşti bune pentru tine pe plan sentimental în această perioadă. Nu va trebui să depui niciun efort pentru ca lucrurile să funcţioneze perfect în viaţa ta sentimentală. Spre weekend, vei fi nevoită să faci un drum lung, însă vei face tot posibilul să mergi alături de persoanele dragi ţie. Se anunţă distracţie dacă vei reuşi!

Munca în echipă va fi benefică în această săptămână, însă nu trebuie să fii egoistă deloc. Ce este al tău, trebuie să fie şi al partenerilor tîi de afaceri, cel puţin o perioadă bună de acum înainte. Chiar dacă banii câştigaţi vor fi distribuiţi în mod egal tuturor, suma pe care o vei primi va fi una oricum mult mai mare decât dacă ai fi plecat la drum de una singură. Plus că rezultatele sunt rapide!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Viaţa ta sentimentală este ba roz, ba gri. Te-ai învăţat cu acest ritm în care ai intrat de multă vreme, aşa că nu te va suprinde nimic în această săptămână. Nu ar strica să spargi puţin rutina şi să aduci ceva nou mai ales în dormitor. Ai nevoie de mai multă îndrăzneală şi partenerul tău va fi extrem de încântat!

Eşti nemulţumită de venitul lunar pe care îl ai, însă totuşi nu ai vrea să încerci un alt job. Eşti prinsă înt-o capcană a propriilor dorinţe şi va trebui să iei până la urmă o decizie. Munceşti mult şi cu dăruire încă, dar simţi că nu eşti apreciată pentru ceea ce faci. E timpul pentru o discuţie cu şefii!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ar trebui ca în această săptămână să te chinui mai mult să îi faci pe plac partenerului de viaţă, altfel acesta se va îndepărta încet, încet de tine. Nu ai putea suporta să îşi îndrepte atenţia către altcineva sau să aprecieze pe alţii mai mult decât pe tine, aşa că fă tot ce ţine de tine şi nu îl împinge către astfel de lucruri. Niciunul dintre voi nu vă doriţi ca relaţia să se strice, însă se poate întâmpla!

Eşti împărţită în mai multe locuri şi vei resimţi oboseala în cele din urmă spre sfârşitul acestei săptămâni. Chiar dacă nu îţi convine situaţia, te mulţumeşti cu poziţia ta. E posibil să primeşti o mărire de salariu neaşteptată, şi chiar dacă e mică vei fi mai mult decât încântată. De acest impuls aveai nevoie pentru a putea continua!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Orice mică ceartă dintre tine şi partener poate căpăta proporţii nebănuite în această săptămână. Trebuie să înveţi să te opreşti atunci când se cere şi să nu insişti la nesfârşit cu ideile tale absurde. Gelozia se poate transforma în paranoia dacă nu ai grijă să îţi asculţi iubitul şi să îi acorzi mai multă încredere. Dacă până acum nu ţi-a dat motive, nu ai niciun motiv să fii atât de posesivă!

Nu se vor produce schimbări ale situaţiei tale finaciare, însă există riscul să fii sancţionată dacă nu te poţi concentra pe muncă. E momentul să te aduni şi să faci treabă bună, altfel superiorii tăi îşi vor pierde încrederea complet în tine. Nu e prea greu ce ai de făcut şi faptul că ţi se dă o astfel de responsabilitate ar trebui să te motiveze.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Te axezi mai mult pe familie în această perioadă şi bine faci! În ultima perioadă ai trecut prin situaţii care te-au apropiat de aceştia şi te-au făcut să îţi dai seama mai bine cât de importanţi sunt ei pentru tine. Dacă eşti mulţumită cu ceea ce ai acum, se poate spune că eşti fericită pe deplin. Partenerul tău de viaţă este cel care îţi oferă cel mai mult!

Poţi obţine în această săptămână rezultatele mult dorite pe plan profesional. Venitul tău creşte şi se anunţă a fi din ce în ce mai mare în următoarele luni. E important să te ocupi de cariera ta la fel ca şi până acum, pentru că te-ai descurcat de minune! Nu îţi pierde capul din cauza succesului!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu te stresa din cauza problemelor pe care le întâmpină alţii, chiar dacă e vorba de persoane apropiate ţie. Nu permite nimănui să îşi verse nervii pe tine, mai ales dacă nu ai nicio vină. Partenerul tău de viaţă devine din ce în ce mai instabil şi va trebui să îi dai o lecţie înainte de a nu o lua razna de tot!

Chiar dacă te descurci cu banii, nu ar strica ca în această săptămână să îţi faci un plan pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia materială. Nu te mulţumi cu puţin pentru că ceea ce meriţi şi poţi să oferi tu este mult mai mult decât acum. Investeşte, intră în afaceri sau schimbă-ţi jobul, orice schimbare este binevenită.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Eşti plină de şarm în aceste zile şi vei reuşi cu uşurinţă să cucereşti pe oricine îţi doreşti. Trebuie doar să vrei să îţi schimbi statutul de femeie singură într-una cu angajamente serioase. Dacă ai copilărit destul până acum, e cazul să te aşezi la casa ta înainte să îţi dai seama că e prea târziu să o mai iei de la capăt. Nu îţi pierde timpul în relaţii toxice!

În aceste zile ţi se vor oferi şanse de promovare, dar şi propuneri de noi joburi. Trebuie să cântăreşti bine situaţia, dar nu sta prea mult să te gândeşti pentru că poţi pierde trenul din mers. Dacă veniturile vor fi mai mari prin această schimbare, atunci nu ar trebui să îţi ia prea mult timp să iei o decizie!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu se anunţă deloc veşti bune pentru tine pe plan sentimental, însă nici nu e cazul să faci o tragedie din neplăcerile pe care le întâmpini. Nu eşti nici prima şi nici ultima căreia i se întâmplă să fie dezamăgită amoros, aşa că încarcă-te cu forţe proaspete şi ia-o de la capăt! Nu accepta să fi umilită de iubit, ci mai degrabă rămâi singură toată viaţa!

E posibil ca în această săptămână să fii taxată pentru unele greşeli mai vechi pe care credeai că nu le-a observat nimeni. Din păcate, joi sau vineri totul va ieşi la iveală şi vei fi nevoită să îţi asumi. Vei pierde o sumă modestă de bani din această cauză, însă vei simţi din plin pentru că va trebuie să te privezi de anumite obiceiuri.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

E posibil ca în această săptămână să fii tentată să te axezi pe pasiunile tale şi să îţi neglijezi familia ori partenerul de viaţă. Chiar dacă eşti încântată de lucrurile pe care le trăieşti acum sau de parsoanele interesante pe care le întâlneşti, ai face bine să îţi faci timp şi pentru viaţa ta intimă. Încearcă pe cât posibil să îţi incluzi partenerul în planurile tale zilnice din afara jobului.

Săptămâna aceasta ţi se va oferi şansa ca planurile tale să poată fi puse în acţiune. Suportul financiar al unor persoane influente îţi va fi de mare ajutor în acest moment. Dacă ideea ta de afaceri este bună, cu siguranţă nu va trece neobservată de cine trebuie, însă fă-ţi curaj să o expui. Munca în echipă poate fi mult mai productivă!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Presiunea din sânul familiei va fi greu de suportat în această săptămână şi cel mai probabil vei ceda nervos la un moment dat. Încearcă să te calmezi şi să nu spui vorbe pe care ai putea să le regreţi mai târziu, mai ales dacă cei dragi vor riposta. În weekend se anunţă linişte şi o revenire la sentimente mai bune!

Se anunţă veşti extrem de bune pentru tine pe acest plan. Munca depusă în ultima perioadă îşi va primi în sfârşit laudele. Nu este exclus să primeşti o mărire de salariu sau chiar o poziţie mai bună în compania în care activezi, însă ai grijă să rămâi la fel de modestă ca şi până acum. Chiar dacă vei fi în centrul atenţiei, rămâi cu picioarele pe pământ!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta este numai bună pentru a relua o legătură cu un fost iubit sau poate chiar cu actualul de la care ai luat o pauză. Relaţia amoroasă care se anunţă în viitorul apropiat are toate şansele să îţi aducă mulţumire şi liniştea mult dorită. Dacă eşti singură, nu ezita să socializezi mai mult!

Încearcă în permanenţă să evoluezi şi nu te mulţumi cu puţin. Este foarte important să ştii cât mai multe informaţii, pentru că nu se ştie niciodată ce oportunităţi pot să apară, iar tu trebuie să fii pregătită pentru orice. Situaţia ta financiară este una bună, dar nu este cazul să cheltui peste măsură pe lucruri inutile!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu te concentrezi prea mult pe dragoste în această perioadă, însă dacă nu simţi nevoia de acel tip de afecţiune, atunci totul este în regulă. Compensezi foarte uşor lipsa unui iubit cu prieteni ori familie, însă la un moment dat vei vrea mai mult. Bucură-te acum de toată libertatea pe care o ai, dar fă-ţi şi planuri de viitor!

Este momentul perfect pentru a-ţi face o rezervă financiară, nu se ştie niciodată ce poate să intervină. Nici investiţiile nu trebuie excluse, dacă apare o oportunitate de afaceri, ai face bine să o analizezi cu atenţie. Luptă să îţi măreşti bugetul, însă ai grijă ca nimeni să nu profite de pe urma ta. O neînţelegere cu o persoană apropiată poate să apară din cauza banilor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod