Horoscopul săptămânii 14-20 septembrie. Află previziunile pentru zodia ta!

Nativa din Balanţă va putea să se declare fericită doar dacă reuşeşte să se obişnuiască cu personalitatea partenerului de viaţă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Totul se va învârti în jurul vieţii tale sentimentale în această săptămână, fie că eşti singură sau nu.
 
Dacă eşti angajată într-o relaţie stabilă, în aceste zile nu vei mai putea să accepţi nicio nedreptate şi vei lua atitudine. Dacă eşti singură, pretenţiile tale exagerate te vor îndepărta de bărbaţii care îţi fac curte!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai toate şansele ca în această perioadă să te bucuri de câştiguri substanţiale, însă trebuie să fii cumpătată.
 
Chiar dacă nu te aşteptai ca totul să fie atât de simplu, nu risca să rămâi cu buzunarele goale doar pentru că te ia valul! Ascultă mai mult de sfaturile partenerului de viaţă, nu vei regreta!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Primeşti bani din toate părţile şi eşti total bulversată de această situaţie.
 
Nici nu îţi vine să crezi ce noroc a dat peste tine şi cu toate astea eşti mai zgârcită ca oricând. Încearcă să uiţi de ajutorul pe care ţi l-au oferit mai multe persoane pentru a ajunge ceea ce eşti azi!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Eşti destul de tristă în această săptămână şi nu accepţi nici un ajutor din partea celor dragi.
 
Nu obţii nimic dacă te închizi în tine, ci din contră îţi faci rău atât ţie, cât şi celor din jur. Pune pe o hârtie lucrurile cu adevărat importante şi nu te axa pe nimicuri. Iubitul tău îţi oferă sprijin necondiţionat!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Vei avea mult de muncă în această perioadă, însă ai parte de înţelegere din partea tuturor.
 
Relaţia în care eşti angajată evoluează frumos, iar iubitul tău este cel care te ajută în toate. Atunci când vei mai scăpa de griji, nu uita să îl recompensezi aşa cum merită!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Încearcă să nu intri în niciun conflict în această perioadă, chiar dacă ai avea multe pe suflet.
 
Este mai bine să îţi păstrezi ideile doar pentru tine şi să aştepţi momentul perfect pentru a vorbi, mai ales în cadrul profesional. Îţi ignori partenerul, iar acesta se va răzbuna!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

În această săptămână vei întâmpina probleme cu banii şi vei avea o stare generală destul de proastă din această cauză.
 
Multe lipsuri cu care te confrunţi îşi vor pune amprenta şi asupra vieţii tale sentimentale, însă cu puţin efort vei reuşi să treci peste. Vorbeşte deschis cu partenerul şi încercaţi să formaţi o echipă!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Încearcă în această săptămână să fii mai atentă la locul de muncă şi axează-te pe detalii, altfel rişti să faci greşeli de neiertat.
 
Chiar dacă ai multe de făcut, organizează-te în aşa fel încât să le cuprinzi pe toate. Şi pe plan sentimental ai parte de agitaţie, probleme mai vechi dintre tine şi partener îşi anunţă revenirea destul de zgomotos.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă eşti angajată într-o relaţie de durată, cu siguranţă în această săptămână vor ieşi din nou la suprafaţă problemele dintre voi.
 
Vă doriţi lucruri total diferite, iar asta vă împiedică să aveţi un viitor comun. Aceste neplăceri îţi vor infleunţa şi viaţa profesională şi rişti să fii mai abătută decât te-au văzut colegii vreodată!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu îţi ignora starea de sănătate şi ai grijă să mergi la medic dacă te simţi rău.
 
După primul episod neplăcut în acest sens, ai face bine să te axezi mai mult pe prevenţie, decât pe tratare. În dragoste vei avea parte de tot ce îţi doreşti, iar situaţia ta financiară va fi una care îţi va satisface nevoile cele mai importante. Nu ai motive să te plângi!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vei avea parte de o săptămână dificilă la locul de muncă, însă cel mai probabil vei fi ajutată de colegi pentru a scăpa cu bine din orice situaţie.
 
Nu ai prea multă energie şi ai nevoie să fii împinsă de la spate pentru a face aproape orice. Şefii tăi vor vedea acest lucru şi există riscul să fii sancţionată. Încearcă să nu amesteci viaţa sentimentală cu cea profesională!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu te lăsa influenţată de nimeni în această săptămână, nici măcar de familia ta.
 
Este foarte important să faci ceea ce îţi place şi ce consideri că este mai bine pentru tine. Fie că e vorba de cariera sau relaţia ta amoroasă, deciziile trebuie să îţi aparţină ţie sută la sută. Încearcă să te preocupi mai mult de sănătatea ta!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod