Horoscopul săptămânii 13-19 noiembrie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Lucrurile nu merg aşa cum ţi-ai dori sau cum ar trebui pentru tine pe plan sentimental. Săptămâna aceasta va fi tensionată în raport cu partenerul tău de viaţă sau cu întreaga familie după caz. Sunt nemulţumiri care s-au strâns şi cărora nu le daţi drumul, însă odată ce veţi comunica deschis, totul va începe să reintre în normal. Nu lăsaţi timpul să treacă, altfel nu se va mai putea repara nimic.

Banii ar putea crea tensiuni pe plan sentimental în aceste zile, dar asta dacă nu reuşeşti să comunici eficient cu partenerul de viaţă. Încearcă să îţi gestionezi mai chibzuit economiile şi astfel vei evita orice reproş din partea acestuia. E necesar să te gândeşti mai mult la viitor şi să păstrezi ceva rezerve pentru zile mai grele. Cel mai imporatant lucru este să iei în considerare şi părerea celorlalţi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Se anunţă veşti bune pe plan sentimental pentru tine în această săptămână. Indiferent dacă eşti implicată într-o relaţie sau nu, lucrurile sunt pe drumul cel bun. Dacă ai un partener stabil, relaţia dintre voi se va îmbunătăţi simţitor şi veţi reuşi să readuceţi la viaţă flacăra iubirii. Dacă eşti singură şi disponibilă, ai toate şansele să cunoşti un bărbat atrăgător prin intermediul unei bune prietene. Recomandările contează!

Este o săptămână bună pentru afaceri şi parteneriate de orice fel. Nu strică să mai faci şi altceva în afara locului tău de muncă, chiar dacă banii nu sunt o problemă pentru tine în acest moment. Astrele sunt de partea ta şi te pot ajuta să te îmbogăţeşti dacă ştii cum să îţi fructifici anumite pasiuni. Ascultă de sfaturile unei rude apropiate care are succes în afaceri!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Cum în ultima perioadă nu prea ai avut timp de viaţa ta amoroasă şi de familie, acum e ocazia perfectă să te revanşezi. Anumite momente nu mai pot fi recuperate, însă vor exista multe altele la fel de preţioase pe care nu le vei mai rata dacă eşti mai atentă de acum înainte. Cel dragi ţi-au simţit enorm lipsa, însă au înţeles că problemele pe care le-ai avut erau urgente. Acum mai mult decât oricând arată-le aprecierea ta.

Vei avea mult de muncă în această săptămână şi nu se poate spune că eşti mulţumită de ceea ce obţii. Când vine vorba de bani, întotdeauna consideri că meriţi mai mult şi ai sentimentul că eşti neîndreptăţită. Este foarte important să te împaci cu tine şi să cântăreşti bine lucrurile, altfel nu ai altă soluţie decât să faci o schimbare în viaţa ta profesională!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu ar strica dacă împreună cu partenerul de viaţă aţi începe să vă faceţi mai multe planuri de viitor în aceste zile. Viaţa ta sentimentală este una împlinită, aşa că nu sta pe loc, ci dezvolt-o. Dacă nu ai copii, poate acum este momentul propice pentru a-ţi mări familia. Dacă ai deja o familie completă, planifică-ţi vacanţe alături de ei. În cazul nativelor singure, situaţia nu e la fel de roz, însă trebuie să mai treacă un timp pentru a te simţi pregătită să o iei de la capăt.

Săptămâna aceasta va fi una destul de dificilă pentru tine la locul de muncă. Ai foarte multe de făcut şi nu pare că faci faţă. Din păcate, cu toată seriozitatea şi dedicarea ta, rezultatele nu vor fi cele aşteptate de şefi. Te vor aprecia pentru efort, însă nu vei primi banii promişi în cazul în care totul merge conform planului. Nu te supăra din această cauză, acum nu o duci chiar atât de rău pe plan finciar, iar în viitorul apropiat se anunţă alte astfel de ocazii.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nemulţumirile partenerului tău de viaţă vor ieşi la iveală în această săptămână şi nu se va petrece într-un mod prea plăcut. Ce-i drept, te aşteptai la asta pentru că îţi cunoşti partea ta de vină foarte bine. Atunci când vezi că situaţia dintre voi devine tensionată, încearcă să linişteşti apele discutând deschis despre problemele cu care vă confruntaţi. Nimic nu poate sta în calea fericirii voastre dacă încă vă mai iubiţi!

Este foarte important ca în această săptămână să reuşeşti să îţi dai seama care sunt lucrurile cele mai importante de care trebuie să te ocupi. Dacă nu îţi faci un program strict, e posibil ca ori serviciul, ori familia să fie neglijată. Dacă unele sarcini de la serviciu nu mai suportă amânare, caută înţelegere din partea celor dragi. Iar dacă sunt şi ceva bani la mijloc, atunci şansele de a primi sprijin din partea lor vor fi şi mai mari.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Viaţa sentimentală pare că se îmbunătăţeşte de la săptămână la săptămână pentru tine. Acum vei cunoaşte o latură mai frumoasă a partenerului tău de viaţă şi reuşeşti să nu mai pui la suflet toate nimicurile. Odată ce alegi să te ocupi de lucrurile importante, viaţa ta va fi una cu adevărat fericită. Nativele singure dau dovadă de mai mult curaj în ceea ce priveşte abordarea persoanelor pe care le plac.

Ai mulţi bani în situaţia de faţă, însă este vorba doar de economii. Salariul nu te satisface şi nici nu parea atât de stabil pe cât ai vrea. Dacă îţi place e faci şi jobul pe care îl ai, lasă-te purtată de val până când treburile nu mai merg. Cu siguranţă abilităţile tale profesionale te vor salva de situaţii neplăcute. Cu toate acestea, nu spune nu unei analize mai atente asupra opţiunilor pe care le ai. Nu strică să ai ceva de rezervă, asta pentru liniştea ta!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Deşi te deranjau multe lucruri la persoana iubită, în ultima perioadă te-ai obişnuit cu ele, iar viaţa ta este una mai fericită. Atât timp cât nu e vorba de probleme mari şi supărări reale, mergi înainte şi bucură-te de orice clipă pe care o trăieşti. Viaţa e prea scurtă ca să te cramponezi în nimicuri, însă sfatul astrelor este să te concentrezi mai mult pe ceea ce îţi doreşti şi mai puţin pe atenţia acordată altora de a-i mulţumi. Lasă ruşinea deoparte!

Chiar dacă atmosfera de la locul de muncă nu este cea pe care ţi-ai dori-o, cert este că banii sunt mai importanţi, iar ei te satisfac pe deplin. Poţi mai mult şi poţi obţine mai mult, însă uneori e bine să ştii şi când să te opreşti. Acum mai mult decât oricând e momentul să te axezi pe viaţa ta privată, pe familie sau pe dragoste. Profită de stabilitatea financiară pentru a te ocupa de celelalte sectoare ale vieţii tale.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o săptămână bună pentru nativele singure, pentru că şarmul lor poate atrage pe oricine. Ai mult mai multă încredere în tine, iar asta se vede şi e bine! Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, e posibil ca veştile să nu fie prea bune pentru tine. Sunt posibile despărţiri sau divorţuri, dar acestea nu vor veni vrusc, ci te vei aştepta la ele şi se vor produce doar dacă decizi tu.

Nu vei câştiga mai multi bani în aceste zile, dar se anunţă veşti bune în viitorul apropiat. Acum se vor lega cele mai trainice parteneriate, dar şi prietenii la locul de muncă. Este foarte important să comunici deschis şi să fii sinceră cu privire la situaţia ta materială. Nu e necesar nici să pari o victimă, nici să îţi fie ruşine de traiul pe care ţi-l permiţi. Cei de lângă tine te pot ajută să te exprimi mai bine şi mai uşor.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

E posibil ca în această săptămână, totul să se învârte în jurul împăcărilor. Dacă tu şi partenerul tău eraţi certaţi, acum este momentul să laşi garda jos. Iartă-l dacă luptă pentru tine şi dacă nu ţi-a greşit cu lucruri cu adevărat grave. Şi nativele singure ar trebui să fie mai miloase şi să facă primul pas în realuare unor legături întrerupte cu familia. Dacă dai dovadă de bunătate acum, ţi se va oferi bunătate şi ţie când îţi vei dori!

E necesar să depui mai multe eforturi pe plan profesional în această săptămână, altfel rezultatele nu vor fi cele dorite. Ai nevoie de bani mai mult decât oricând acum, ceea ce înseamnă că trebuie să-ţi pui toate resursele la bătaie. Cu toate că te afli într-o situaţie disperată, nu acţiona incorect faţă de cei din jurul tău. E important să rămâi o persoană integră indiferent de situaţie!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

E posibil ca în această săptămână să apară un bărbat care să îţi dea viaţa peste cap. Dacă ai o relaţie, el îţi va tulbura puţin liniştea. Cel mai probabil, preţul plătit acum va merita din plin, dar încearcă să acţionezi cu calm şi responsabilitate indiferent de situaţie. Dacă eşti implicată într-o relaţie în care nu te mai simţi confortabil, cel mai bine ar fi să discuţi cu partenerul tău înainte de a începe o nouă poveste de iubire cu altcineva. Meriţi să fii fericită, dar fii şi corectă!

Ai nevoie de sfaturi şi ai nevoie de mai multă dorinţă de a le accepta. Acum mai mult decât oricând trebuie să te laşi ghidată de alţii pentru a reuşi pe plan profesional. Nu trebuie să te simţi ca şi cum ai fi profitoare, tu faci toată munca, însă alţii îţi spun paşii. Fii mândră de banii pe care îi vei obţine cu ajutorul lor, însă nu uita să te apreciezi şi pe tine. Răsplăteşte bunătatea altora cu bunătate!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în aceste zile. Un eveniment neprevăzut va scoate la iveală faptul că între tine şi partenerul tău nu mai există respect şi poate nici dragoste. E necesar ca acum să laşi puţin timpul să treacă, iar apele să se linişească, dar să revii asupra subiectul imediat după aceea. Nu lăsa aceste probleme grave să îţi creeze o viaţă în care nu vei fi fericită. Nativele singure vor rămâne singure şi în viitorul apropiat.

Se anunţă schimbări pe plan profesional pentru tine în această săptămână. Din fericire, acestea sunt dorite şi făcute de tine. Cel mai probabil ai fost avansată sau ai decis să îţi schimbi locul de muncă, evoluând astfel neaşteptat de repede. Acum începe un nou capitol al vieţii tale, aşadar ai răbdare până vei primi primii bani pentru meritele tale deosebite. Până atunci, fii mândră de tine!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Este foarte important să îţi schimbi atitudinea în raport cu persoane dragi în această săptămână. Fie că este vorba despre iubit, copii sau soţ, cert este că trebuie să arăţi mai multă afecţiune. Răceala de care dai dovadă arată o detaşare care îi pune pe gânduri pe cei care te iubesc, şi chiar nu este cazul să se ajungă în această situaţie. În schimb, astrele călăuzesc paşii nativelor singure pe care le îndeamnă să îmbrăţişeze aventura şi distracţia.

E necesar ca în această săptămână să cauţi să înveţi tot mai multe lucruri noi şi să profiţi de toate oportunităţile care ţi se oferă pentru a te dezvolta. Cu toate că nu vei câştiga mai mulţi bani în aceste zile, viitorul sună bine dacă nu eşti genul de persoană care se cramponează în rutină. Schimbarea face bine din când în când, atât în ceea ce priveşte psihicul, cât şi buzunarul!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod