Horoscopul săptămânii 13-19 aprilie. Află ce spun astrele!

Nativa din Vărsător ar trebui să acorde o mai mare atenţie nevoilor partenerului de viaţă şi să păstreze relaţiile cu familia acestuia.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta este tocmai bună pentru flirt, mai ales dacă eşti singură şi în căutare de aventură. Ai şarm şi vei atrage bărbaţii din jurul tău ca un magnet. Fii însă cu picioarele pe pământ şi ia totul ca pe o joacă! Dacă ai un partener stabil încearcă să reaprinzi focul iubirii.

Ai cheltuit ceva bani în ultima perioadă, de aceea acum trebuie să te apuci de economii. Chiar dacă ţi-e greu să îţi schimbi stilul, ai face bine să te gândeşti mai mult la viitor şi să cauţi stabilitatea financiară. Din aceleaşi motive, păstrează-ţi poziţia la serviciu şi nu te pune rău cu şeful.

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, însă ai probleme cu încrederea în tine. Încearcă în această săptămână să schimbi ceva la fizicul tău, scapă de câteva kilograme în plus sau înnoieşte-ţi garderoba.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E posibil ca partenerul de viaţă să te dezamăgească în această săptămână. Vei avea nevoie de ajutorul lui, iar el nu acordă prea mare importanţă nevoilor tale. Ar fi indicat să ai o discuţie serioasă cu acesta înainte ca relaţia dintre voi să apuce să o ia pe un drum greşit.

Vei avea parte de unele discuţii aprinse cu colegii de muncă, pentru că în ultima perioadă au tot profitat de tine şi nu mai eşti dispusă să tolerezi acest lucru. Dacă deţii unele informaţii preţioase, ai grijă cui te destăinui. Situaţia financiară va rămâne neschimbată.

Eşti foarte stresată, iar acest lucru îţi poate cauza probleme cu sănătatea. Chiar dacă sunt minore, ai face bine să nu îţi supui organismul unui chin inutil. Micile dureri de cap ar trebui tratate cu seriozitate, chiar dacă nu te vei lăsa doborâtă de ele.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ai toate şansele ca în această săptămână să cunoşti pe cineva cu care să începi o relaţie, însă trebuie să fii mai comunicativă şi să ieşi mai mult în oraş alături de prieteni. Nu spune nu invitaţiilor pe care le primeşti, a venit momentul să scapi de singurătate.

Pune-ţi în practică ideile pe care le ai, ai toate şansele să câştigi bani de pe urma lor. Încearcă să te pui la adăpost din punct de vedere financiar, banii strânşi acum îţi vor fi de mare ajutor. Ai în jurul tău persoane care chiar te vor ajuta să răzbeşti!

Eşti uşor irascibilă în această săptămână şi pui la suflet lucruri care nu te privesc sau care nu te influenţează în mod direct. Ai face bine să devii mai indiferentă şi să îţi vezi doar de treburile tale, ai destule probleme şi tu de care ar trebui să te ocupi. O minte încărcată nu te ajută!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Încearcă să îţi ţii promisiunile făcute iubitului tău în această săptămână, altfel îşi va pierde încrederea în tine şi va intra la bănuieli că îi ascunzi ceva. Chiar dacă apar situaţii imprevizibile cărora nu ştii cum să le faci faţă, ar fi bine să te consulţi cu el înainte de a decide ceva.

Este o perioadă bună pentru evoluţie, aşa că cere-ţi drepturile chiar dacă nu ai suficient curaj pentru a-ţi spune toate pretenţiile. Nu stagna, altfel vei pierde şanse unice de a câştiga mai mulţi bani, dar şi de a-ţi face un renume. Fii mai ambiţioasă şi mai îndrăzneaţă!

Vei întâmpina mai multe probleme de sănătate cărora nu le vei acorda atenţie în această perioadă, iar situaţia se va agrava. Mergi la doctor şi nu te trata superficial la sfatul celor din jur care nu au o opinie autorizată. Chiar dacă aştepţi să îţi treacă fără să faci nimic, acest lucru nu se va întâmpla.

Leu(22 iulie - 22 august)

Această săptămână este tocmai bună pentru a cădea la pace cu persoana iubită, chiar dacă ai încă unele dubii. Este foarte important să încerci să faci primul pas spre împăcare şi să nu abandonezi relaţia de la prima problemă care apare în cale. Doar aşa vei reuşi să nu ai regrete!

Chiar dacă nu vei câştiga mai mulţi bani în această perioadă, ai măcar şansa de a învăţa lucruri noi şi de a acumula experienţă. Ţi se oferă şansa de a participa la activităţi interesante, de a urma anumite cursuri de perfecţionare şi de a cunoaşte persoane importante .

Încearcă să priveşti spre viitor cu mai mult optimism, faptul că te gândeşti numai la rele îl poate atrage în viaţa ta. Nu vei întâmpina probleme de sănătate, însă te apropii cu paşi repezi către depresie dacă te complaci în situaţia în care te afli.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Încearcă să faci lucruri noi alături de partenerul de viaţă, în ultima perioadă aţi intrat într-o rutină care dăunează relaţiei. Condimentează-ţi viaţa sexuală, de cele mai multe ori ea poate fi salvarea voastră!

Încearcă să lucrezi mai mult de una singură, pentru a nu fi nevoită să împarţi câştigurile cu cineva. Orice parteneriat îţi poate creea probleme în această perioadă, mai ales dacă nu eşti suficient de documentată despre persoana cu care faci afaceri.

E posibil ca la mijlocul acestei săptămâni să începi să te simţi rău dintr-o dată, dar nu trebuie să intri în panică. Cu siguranţă alimentaţia este de vină, aşa că ia măsuri cu privire la acest lucru. Stilul tău de viaţă se poate îmbunătăţi, trebuie doar să vrei şi să îţi pese mai mult de tine!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă există unele probleme în relaţia în care eşti angajată, aşteaptă-te ca partenerul tău să ia atitudine. Ceva va exploda şi din păcate nu poţi face nimic pentru a remedia situaţia. Lasă timpul să rezolve conflictul, tensiunile vor dispărea la un moment dat.

Va fi destul de greu să câştigi bani în plus în această săptămână, toţi luptă pentru acelaşi lucru. E posibil să apară chiar unele discuţii între tine şi superiorii tăi, pentru că cerinţele sunt din ce în ce mai mari şi se pare că nu mai faci faţă.

E posibil să primeşti unele semnale de alarmă din partea oragnismul tău care este tot mai aproape să cedeze. Nu strică niciodată să mergi la un consult de rutină, mai ales că acum poţi descoperi că suferi de unele afecţiuni.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ar trebui să îi acorzi mai multă atenţie iubitului tău, dar şi vieţii tale sentimentale la modul general. Încearcă să găseşti acel echilibru care te poate face fericită pe toate planurile, nu să te axezi doar pe ceva. Dacă certurile devin din ce în ce mai serioase, atunci este cazul să laşi mai mult de la tine şi să faci unele compromisuri.

Dacă eşti originală şi îndrăzneaţă, săptămâna aceasta ai toate şansele să câştigi pe plan profesional. Este o perioadă bună pentru a risca, mai ales că ai nevoie să ieşi în evidenţă. Dacă alegi să continui ca şi până acum nu vei avea nicio şansă de avansare.

Există riscul ca în această săptămână să te alegi cu tot felul de probleme de sănătate, însă doar dacă nu eşti o fire grijulie la acest capitol. Stresul poate fi principala cauză, însă nu este necesar să găseşti un vinovat. Ce trebuie să faci este să te relaxezi mai mult.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Se anunţă semne bune pe plan sentimental în această perioadă, unele probleme dintre tine şi partener îşi vor găsi rezolvarea. Dacă eşti singură, ai face bine să intri în vorbă cu acel bărbat pe care îl placi, dacă aştepţi după el nu vei ajunge nicăieri.

Este o săptămână bună pentru afaceri, mai ales dacă ai făcut deja unele demersuri în acest sens. Ai un plan bine pus la punct, iar cu ajutorul celor dragi vei reuşi să îl pui în practică. Inveseteşte banii pe care i-ai economisit fără grijă, nu îi vei pierde!

Eşti plină de energie în această săptămână, iar această nevoie de a te exterioriza îţi poate creea probleme. Există risc mare de accidentări, mai ales dacă îţi place să joci riscant. Încearcă să te linişteşti şi să îţi consumi resursele în activităţi sigure!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Cel mai bine te simţi în compania celor dragi, iar iubitul tău chiar te va face fericită în această perioadă. Chiar dacă te mai enervează uneori, încercă să nu te cerţi din nimicuri şi să ţii mai mult în tine. Ar fi păcat să strici o atmosferă frumoasă!

A venit momentul să faci unele schimbări în viaţa ta profesională, dar şi acasă. Dacă dispui de banii necesari, nu ar strica să faci unele investiţii de viitor, cum ar fi achiziţionarea unei case sau a unei maşini.  

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, însă vei fi mai emotivă decât de obicei. Sensibilitatea ta îţi poate dărâma psihicul, aşa că învaţă să te protejezi şi să ignori nimicurile care se petrec în jurul tău.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Încearcă să relaţionezi mai mult cu familia partenerului tău de viaţă în această perioadă, acesta are nevoie să ştie că vă aflaţi în relaţii bune. Nu ignora nevoile lui şi fă măcar cât face el pentru voi ca şi cuplu.

Spune-ţi punctul de vedere, chiar dacă ştii că îţi vei deranja colegii sau şefii. Indicat ar fi ca lucrurile să fie clare încă de la început, tocmai pentru a evita neplăceri pe viitor. Nu îţi face griji că unele persoane te vor evita o perioadă până vor ajunge să te cunoască exact aşa cum eşti!

Nu vei avea probleme de sănătate, iar energia pe care o ai te va ajuta să rezolvi multe dintre sarcinile restante. Ai însă grijă la consumul de cafea, te va agita şi te va face să vorbeşti sau să acţionezi altfel decât ar trebui!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Vei avea foarte multă treabă acasă, de aceea se recomandă să ceri şi ajutorul partenerului pentru a nu te aglomera şi obosi. Chiar dacă eşti deranjată de faptul că nu se oferă singur, oferă-i şansa de a învăţa treptat că trebuie să fie mai atent cu tine!

Încearcă să câştigi mai mulţi bani în această perioadă şi fii atentă să nu îţi scape unele oportunităţi. Ai toate şansele să ai succes pe acest plan dacă te dai pe lângă cine trebuie şi lucrezi cu cine trebuie. Este o săptămână bună pentru afaceri!

Va fi o săptămână liniştită, în care problemele tale mai vechi de sănătate par că vor dispărea. Chiar dacă nu vei scăpa definitiv de ele, ai face bine să profiţi de această perioadă pentru a te ocupa de planurile tale de viitor. Conceperea unui copil nu este o idee tocmai bună!
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • zahariaflorica pe 13 Apr 2015, 17:39
    alimente energizante

    amdiabet si citeodata simt ca nu amenergie putetida sipentru diabetici astfeldealimente vamultumesc

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod