Horoscopul săptămânii 12-18 noiembrie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este semn bun pentru tine pe plan sentimental în acest început de săptămână. Ai şansa de a cunoaşte o persoană interesantă, însă asta doar dacă te hotărăşti să ieşi şi să socializezi mai mult. Dacă eşti implicată deja într-o relaţie serioasă, cel mai probabil vor exista suficiente momente tensionate între tine şi partener astfel încât să refulezi. Atât tu, cât şi el veţi avea mult de muncă pentru a vă reface legătura dacă acum vă veţi spune cuvinte dure.

Vei avea foarte mult de muncă în această săptămână şi, din păcate, nu vei câştiga bani mai mulţi. Cu toate că te simţi neîndreptăţită pe moment, atunci când vei vedea că faci o treabă bună vei avea o satisfacţie enormă. Uneori, banii nu înseamnă totul, iar faptul că cei din jur te privesc ca pe o femeie cu abilităţi dezvoltate şi foarte capabilă e mai mult decât sperai.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Îţi vei începe săptămâna având anumite dubii cu privire la fidelitatea partenerului de viaţă. E posibil să ai câteva motive pentru care ai ajuns să te gândeşti la ce e mai rău, dar, cu toate acestea, nu acuza fără să ai dovezi clare. În caz contrar, nu vei face altceva decât să te pui în situaţia de a asculta neputincioasă minciunile iubitului sau soţului tău. O persoană mai în vârstă îţi va da un sfat util, ia-l în seamă!

Încearcă să păstrezi relaţii calme la locul de muncă în această săptămână, în special cu superiorii tăi. E drept că va fi destul de dificil, însă totul depinde doar de tine. Chiar dacă eşti înconjurată de persoane dificile, încearcă să ignori lucrurile care nu sunt pe placul tău sau care nu rezonează cu setul tău de credinţe. Situaţia banilor nu este de interes pentru tine pentru că nu îţi face probleme.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu vei avea parte de o atmosferă prea relaxantă acasă în această săptămână. Cu toate acestea, poţi da dovadă de maturitate pentru a reuşi să împiedici iscarea unui mare scandal. Dacă reproşurile devin exagerate şi niciunul dintre voi nu se opreşte din critică, cu siguranţă veţi ajunge într-o situaţie critică. Încearcă pe cât posibil să îţi păstrezi calmul şi să analizezi bine dacă motivele chiar sutn grave sau doar le daţi voi o importanţă mai mare decât ar trebui.

Este o săptămână bună pentru activităţi noi şi schimbări în viaţa ta profesională. Astrele sunt de partea ta şi te ajută în tot ceea ce îţi propui. Cu toate acestea, sectorul financiar ar trebui atent monitorizat în următoarea perioadă, altfel rişti să îţi faci datorii. Încearcă pe cât posibil să faci economii alegând cât mai multe activităţi sau cursuri gratis sau cu buget redus.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Pentru că eşti foarte ocupată încă de la începutul acestei săptămâni, tot greul va pica pe umerii partenerului de viaţă. Va fi şi mai dificil pentru acesta în cazul în care aveţi copii. Pentru ca relaţia dintre voi să nu se răcească, cel mai probabil vei fi nevoită să faci unele compromisuri şi să renunţi la unele aspecte legate de carieră pentru a putea să ai timp şi de familie. Dacă eşti singură, te vei bucura de libertate mai mult decât oricând.

E posibil ca în această săptămână să investeşti o sumă importantă de bani într-un proiect care nu primite prea mult. Cu toate că e posibil să ieşi în pierdere, nu vrei să ai regretul de a nu fi încercat. Din fericire, situaţia ta financiară este una extrem de bună, iar un eşec nu îţi va face o gaură prea mare în buget. Încearcă la locul de muncă să fii cât mai responsabilă şi concentrată!

Leu(22 iulie - 22 august)

Programul tău va fi destul de încărcat pe plan profesional în aceste zile, drept urmare relaţiile tale apropiate ar putea avea de suferit. Faptul că nu ai timp pentru partenerul de viaţă îţi va crea neplăceri şi îţi va afecta puterea de concentrare la locul de muncă sau la cursuri. Încearcă pe cât posibil să faci alegeri în viaţă astfel încât să te poţi bucura de toate câte puţin. Dacă eşti singură, se anunţă evenimente de natură să îţi schimbe statutul.

Nu vei avea parte de o atmosferă prea plăcută la locul de muncă în această săptămână. Unele discuţii pe care le vei purta cu şefii tăi îţi vor face o imagine proastă în ochii lor, de aceea situaţia ta financiară ar putea fi în pericol. Chiar dacă îţi faci treaba foarte bine la serviciu, asta nu înseamnă că trebuie să depăşeşti limita în conversaţiile cu superiorii.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta ar trebui să te relaxezi şi să te bucuri mai mult de compania partenerului de viaţă. E o perioadă de care ar trebui să profiţi la maximum şi nu să laşi alte gânduri să îţi strice dispoziţia. Gândurile şi planurile în avans îţi distrug prezentul, iar asta ar trebui să îţi ridice semne de întrebare. Câteodată e bine să asculţi şi de sfaturile celor din jur, mai ales dacă aceştia sunt persoane care ţin la tine.

Săptămâna aceasta vei avea parte de mult mai multe cheltuieli decât în mod normal. Pentru că sunt în scopul distracţiei, cu singuranţă nu îţi va părea rău nicio clipă când vezi că ţi se golesc buzunarele. De mult timp aşteptai această vacanţă bine meritată, aşa că nu e cazul de regrete. Cei din jurul tău te susţin, în special partenerul tău care are aceleaşi nevoi ca şi tine.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta va fi foarte plăcută pentru tine în ceea ce priveşte viaţa amoroasă. E posibil ca tu şi partenerul de viaţă să plecaţi într-o călătorie care va fi decisivă pentru viitorul relaţiei voastre. Schimbările în bine şi evoluţia vor fi posibil doar în cazul în care amândoi vă doriţi aceleaşi lucruri şi, cel mai probabil, chiar aşa este. Dacă eşti singură, nimic nu te poate opri atunci când îţi propui ceva, iar asta implică şi bărbaţii.

Nu stai deloc rău cu banii în această săptămână, însă vei avea parte de mai multe cheltuieli decât de obicei. Unele lucruri apar pe nepusă masa şi va trebui să te conformezi situaţiei şi, din fericire, economiile te vor ajuta enorm. Un incident de acasă sau cu autoturismul te bagă la cheltuială, dar vei rezolva totul cu tactul care te caracterizează.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu e uşor să trăieşti alături de cineva, în special dacă până acum ai dus o viaţă libertină. Dacă eşti convinsă că asta vrei, atunci încearcă să te adaptezi mai rapid noilor schimbări. Totul poate decurge minunat dacă ambii lucraţi pentru bunăstarea relaţiei şi dacă vă gândiţi reciproc unul la celălalt. Dacă eşti singură, fă tot posibilul să ieşi din pasa proastă în care ai intrat din cauza unei dezamăgiri amoroase recente.

Vei fi extrem de stresată la locul de muncă în această săptămână. Şefii tăi pun presiune pe tine şi îţi dau tot felul de sarcini noi a căror rezolvare au un termen limită. Vei reuşi să le duci pe toate la bun sfârşit, însă toate eforturile tale nu vor fi răsplătite aşa cum meritai. Vorbele nu te încălzesc în situaţia în care ai atâta nevoie de bani!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă în prima parte a acestei săptămână vei avea parte de linişte pe plan amoros, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre weekend. Atunci când lucrurile se presupuneau a fi şi mai în regulă, se pare că un mic incident poate srica toată atmosfera dintre tine şi partenerul tău. Nu lăsa ca micile bârfe să te afecteze atât de tare, în special dacă vin din partea unor persoane pe care nu le-ai plăcut niciodată şi în care nu ai deloc încredere.

Axează-te în această săptămână pe perfecţionare şi încearcă pe cât posibil să faci tot ce ţine de tine pentru a evolua profesional. Dacă nu eşti mulţumită de locul actual de muncă, nu ezita să îţi cauţi ceva mai bun sau să ceri o mărire de salariu. Mai mulţi bani nu strică niciodată şi nu uita că abilităţile şi aptitudinile tale merită răsplătite.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă ai dubii cu privire la fidelitatea partenerului, cel mai bun lucru pe care ai putea să îl faci este să îl provoci la o discuţie sinceră. E posibil să bănuieşti ceva cu totul greşit, iar asta îţi poate aduce frustrări şi resentimente. Dacă vorbeşti deschis cu acesta, e posibil să descoperi că micile lui secrete nu au nicio legătură cu o a treia persoană. Ai nevoie de lămuriri, iar el este singurul care ţi le poate oferi.

Încearcă să nu acţionezi impulsiv, mai ales atunci când mergi la cumpărături. Situaţia ta financiară nu este una foarte bună, aşa că ar trebui să rezişti tentaţiilor fără să stai pe gânduri. Lucrul care te-ar putea ajuta să faci economii este să îţi stabileşti un ţel măreţ şi să strângi bani pentru a ţi-l îndeplini. Cu siguranţă îţi doreşti o mulţime de lucruri mari, iar acestea sunt mai importante decât o clipă de fericire pasageră.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Partenerul tău pare din ce în ce mai nemulţumit de ceea ce se întâmplă între voi şi de cum decurg lucrurile în relaţia voastră. Pare că nu este pregătit să faceţi lucrurile de la egal la egal şi abia acum descoperi că crede că are mai multe drepturi decât tine. Dacă relaţia e la început de drum, nu ezita să fii tranşantă cu acesta, însă dacă durează de ani buni şi abia acum şi-a arătat adevărata faţă, e necesar să mergeţi la un psiholog.

Te preocupă foarte mult viitorul, iar în această săptămână vei face tot ce ţine de tine pentru a face primii paşi către un proiect de anvergură. Fie că este vorba de achiziţionarea unei locuinţe, fie a unei maşini, cert este că acum vei da cel puţin avansul. Nu degeaba ai muncit atât până acum, aşa că nu mai e cazul să aştepţi până strângi toţi banii. Fă prima mutare şi apoi vei vedea cum te organizezi. Astrele sunt de partea ta!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu se anunţă veşti prea bune pentru tine pe plan personal, iar atmosfera plăcută dintre tine şi partenerul tău riscă să se distrugă în orice clipă. E posibil ca totul să înceapă de la lipsa comunicării, astfel unul dintre voi îşi va face în cap scenarii ireale. Lucrurile ar putea scăpa rapid de sub control din moment ce niciunul dintre voi nu pune punctul pe i. Dacă eşti singură, a sosit momentul să nu mai cauţi perfecţiunea în bărbaţii pe care îi întâlneşti, pentru că astfel vei rămâne singură pe vecie.

Nu stai prea bine cu banii în această săptămână, iar asta înseamnă că va trebui să reduci cheltuielile şi să te apuci de economii. Din păcate, în viitorul apropiat nu vor apărea alte surse de venit, iar cele existente nu au şansa de a creşte. Chiar dacă ajungi în impas de multe ori, evită pe cât posibil să ceri bani cu împrumut sau să faci pe victima în faţa şefilor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod