Horoscopul săptămânii 12-18 martie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În această săptămână eşti mult mai atentă cu partenerul tău de viaţă decât în mod normal. Schimbarea ta de atitudine vine din dorinţa de a-ţi schimba viaţa într-una mai pozitivă şi fericită. Momentele de reflecţie pe care le-au avut recent te-au făcut să îţi dai seama că trebuie să apreciezi mai mult ceea ce ai. Iubitul tău nu poate decât să se bucure!

Astrele îţi recomandă să nu faci investiţii majore şi nici să dai bani cu împrumut. În caz contrar, rişti ca banii respectivi să nu îi mai recuperezi. Chiar dacă eşti sfătuită de persoane de încredere sau ţi se cere ajutorul de către ele, gândeşte înainte de a spune un da impusiv. Cu siguranţă după ce analizezi bine situaţia vei ajunge singură la concluzia corectă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este o săptămână bună pentru nativele singure, mai ales dacă acestea au planificate multe evenimente în aceste zile. Socializarea intensă şi ieşirea din rutină te pot salva de la depresie şi chiar îţi pot aduce alesul inimii cât mai curând posibil. Nativele implicate într-o relaţie pot profita de această conjunctură astrală pentru a comunica cu uşurinţă cu partenerul de viaţă sau colegii de la serviciu.

Nu se anunţă schimbări ale situaţiei tale financiare în această săptămână, însă se anunţă unele pe plan profesional. Eşti preocupată mai mult decât oricând de cariera ta, iar interesul pe care ţi-l dai nu va fi degeaba. Eşti pusă pe fapte mari şi eşti hotărâtă să te implici în proiecte răsunătoare. Ai încredere în tine!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu confunda prietenia cu iubirea în această săptămână, altfel ai putea sfârşi dezamăgită. E drept că îţi doreşti să fii iubită de toată lumea, însă nu te gândi că se petrece în acel mod. Apreciază relaţiile pe care le ai cu cei din jurul tău şi nu cere mai mult decât ei îţi oferă deja, în caz contrar, ai putea să îi pierzi.

În această săptămână va fi ori albă ori neagră. Fie avansezi în carieră şi astfel vei primi şi mai mulţi bani, fie rămâi la fel şi vei munci şi mai mult. Din păcate, acest lucru nu depinde de tine, aşa că stai la mână superiorilor tăi, sau mai ales a dispoziţiei lor. Dacă consideri că eşti neîndreptăţită cumva, nu ezita să îţi cauţi un alt loc de muncă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Astrele îţi recomandă ca în această săptămână să încerci să treci mai uşor peste neînţelegerile cu partenerul tău de viaţă. Micile nemulţumiri pe care le ai nu trebuie duse la extreme, de aceea, discută problema pe care crezi că o ai, dar apoi nu mai reveni asupra ei. Dacă continui să fii la fel de cicălitoare ca şi până acum, nu vei face altceva decât să îl îndepărtezi de tine.

Această săptămână este una benefică pentru îmbogăţirea cunoştinţelor, pentru reprofilare sau aprofundare. Dacă ai ocazia să te specializezi, nu ezita să o faci, cu toate că nu îţi va fi deloc uşor să le împaci pe toate. Timpul limitat va trebui să fie foarte bine organizat pentru a reuşi să obţii ceva bun, nu mai rău decât este deja.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu lăsa nimic neclarificat în această săptămână în ceea ce priveşte relaţia ta de cuplu. Dacă ai vreo bănuială sau nemulţumire, nu ezita să discuţi deschis cu partenerul de viaţă şi să vedeţi ce soluţie puteţi găsi. Este foarte important să nu îngropaţi problemele şi să vă faceţi că nu există, pentru că ele vor reveni în forţă atunci când te aştepţi mai puţin.

Săptămâna aceasta este perfectă pentru a clarifica unele probleme sau nemulţumiri cu superiorii tăi. Dacă vrei o mărire de salariu, discută cu aceştia, dacă vrei un birou mai bun, discută cu aceştia, orice subiect vrei să abordezi, comunicare este cheia. Trebuie să dai dovadă de curaj şi să iei taurul de coarne, altfel nu te vei alege decât cu frustrări.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nimic nu poate sta în calea fericirii tale atât timp cât depui eforturi zi de zi pentru a obţine ceea ce îţi doreşti. Cu toate că uneori e extenuant şi ai vrea să renunţi la tot, relaţia în care eşti implicată e proiectul în care ai investit cel mai mult. Din această cauza, nu da cu piciorul unei munci grele de a avea ce ai visat, pentru că rezultatele sunt mai aproape decât crezi!

Fii mai curajoasă în această săptămână şi expune problema banilor în faţa şefilor. Dacă nu o vei face, măcar nu te mai da atât peste cap la locul de muncă fără ca nimeni să nu te ia în seamă. Nu zice nimeni să faci o muncă în bătaie de joc, însă nu mai fi tu prima care sare mereu pentru a rezolva sarcinile colective. O atitudine schimbată poate ridica semne de întrebare, iar în cazul tău este benefic.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În această săptămână simţi că începi să te schimbi puţin în ceea ce priveşte comportamentul tău cu privire la partenerul de viaţă. Ai făcut unele promisiuni, iar eforturile tale de a-ţi ţine cuvântul încep să dau roade. Chiar dacă mai dai greş din când în când, faptul că vrei să fii mai bună contează mult în ochii lui.

În ultimele luni au fost înfloritoare pentru tine în ceea ce priveşte situaţia ta financiară, iar această creştere continuă să se producă. Nu se ştie cât, însă e bine că se întâmplă. Cu toate acestea, banii nu pot înlocui atmosfera plăcută care lipseşte cu desăvârşire de la birou şi te simţi tot mai nefericită din această cauză. Poate e momentul să faci o schimbare!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Astrele îţi recomandă ca în această săptămână să te ocupi mai mult de familie, copii şi partener. În ultima perioadă, timpul alături de ai a fost limitat, însă acum ai ocazia de a recupera. Afecţiunea şi activităţile împreună pe care le planifici vor fi o surpriză plăcută pentru ei. În plus de asta, vă vor îmbunătăţi simţitor relaţia.

Nu îţi consuma toată energia la locul de muncă, pentru că altfel viaţa ta personală va avea de suferit. Este foarte important să ai un echilibru în tot ce faci şi să nu îţi doreşti doar succes profesional şi bani mulţi. Atunci când vei ajunge să le ai, vei constata cu tristeţe cât de multe alte lucruri importante îţi lipsesc. Moderaţia e cuvântul salvator!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cu toate că eşti fericită cu partenerul tău de viaţă, e posibil să nu te simţi împlinită din cauza unor probleme exterioare. Faptul că o persoană cu care ai o legătură profundă nu e de acord cu această relaţie, te poate trage înapoi şi îţi poate spulbera liniştea. Cel mai probabil este vorba de unul dintre părinţi sau poate chiar un prieten, însă nu îţi pierde timpul să îi convingi sau să aştepţi confirmări din partea lor.

Vei avea parte de o săptămână extenuantă la locul de muncă. Au loc tot felul de schimbări, un volum mai mare de sarcini şi responsabilităţi în plus. Cu toate acestea, greul va fi compensat financiar pe măsură astfel încât să nu te facă să renunţi şi să dai bir cu fugiţii, ci să rămâi şi să îţi dai toată silinţa. Depinde cât o să poţi fizic şi psihic să faci acest lucru, pentru că voinţă ai.  

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu este exclus ca în această săptămână să te implici într-o relaţie cu o persoană pe care nu te-ai gândit niciodată să o priveşti în acest fel. E posibil să fie vorba de un prieten bun, un coleg sau chiar un vecin de bloc. Dă-i o şansă, cu toate că eşti reticentă din cauza faptului că ştie prea multe despre tine! Asta poate constitui un plus pentru voi.

Vei avea multe de făcut în această săptămână în ceea ce priveşte cariera. Indiferent de meseria pe care ai, cert e că ai vocaţie şi te potriveşti perfect cu postul pe care îl ocupi. Din păcate, tinzi să fii uneori prea raţioanală, de aceea astrele îţi recomandă ca în aceste zile să decizi cu inima. Este foarte important să pui pasiune în ceea ce faci pentru cele mai bune rezultate.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Cu toate că săptămâna nu începe promiţător în ceea ce priveşte viaţa ta amoroasă, situaţia se va schimba simţitor în bine începând cu weekendul acesta. În primele zile veţi lămuri ce aveţi de lămurit, iar apoi o veţi lua de la zero cu forţe proaspete şi mai îndrăgostiţi ca niciodată. Împăcarea e atât de dulce atunci când amândoi sunteţi dispuşi să renunţaţi la orgoliu.

E momentul să îţi schimbi stilul de viaţă şi să te raportezi altfel la banii pe care îi ai. Indiferent de situaţia ta actuală, tu trebuie să încerci să fii pe dos. Dacă eşti zgârcită, fă-ţi mofturile din când în când, dacă eşti prea cheltuitoare, încearcă să fii mai calculată. Adoptă această schimbare măcar o scurtă perioadă, astfel având ocazia să echilibrezi puţin balanţa.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Este o săptămână bună pentru nativele singure în ceea ce priveşte dragostea. Acestea vor avea numeroase ocazii de a se cupla, însă nu vor lua decizii impulsive, ci din contră vor fi cât de poate de raţionale de această dată. Selecţia finală va avea loc în weekend, atunci când va începe cel mai frumos capitol al vieţii lor. Nativele implicate deja într-o relaţie nu vor avea parte de schimbări.

Încearcă să fii diferită la locul de muncă în aceste zile şi vei fi remarcată. Dacă vii cu idei inedite pe care nimeni altcineva nu ar îndrăzni să le expună, cu siguranţă te vei diferenţia şi vei primi o bilă albă. Şi chiar dacă rezultatul nu se va simţi la bani, faptul că eşti lăudată şi privită astfel îţi va da multă încredere în tine. După aceea, depinde doar de tine totul!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod