Horoscopul săptămânii 12-18 ianuarie. Află ce spun astrele!

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Nu îți ignora viața de familie în această săptămână, chiar dacă consideri că altele sunt prioritățile. Grijile de la serviciu te pot face să nu vezi lucruri importante pentru cei de lângă tine, așa că deschide bine ochii înainte de a fi prea târziu.

Ca să obţii ceea ce îţi doreşti, săptămâna aceasta trebuie să faci rost de mai mulţi bani decât cei de care dispui. Încearcă să reduci cheltuielile o perioadă, şi dacă nici aşa nu te vei descurca, va trebui să faci un împrumut.

Este o perioadă în care eşti foarte ocupată şi uiţi să ai grijă de tine. Mesele principale sunt foarte importante pentru sănătatea ta, de aceea dacă sari peste ele, îţi vei pierde energia şi puterea de concentrare. Nu te neglija!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu te război la nesfârșit cu partenerul de viață, mai ales în această săptămână. Învață să faci compromisuri, și oferă-i și lui ocazia de a face, altfel nu veți reuși să vă salvați relația. Niciunul dintre voi nu trebuie să lupte pentru a demonstra că e mai bun!

E posibil ca în această săptămână să fii nevoită să faci faţă unor presiuni mult prea mari din partea şefilor. Chiar şi aşa, dispui de suficiente resurse pentru a reuţi să duci la bun sfârşit ceea ce ţi se cere. Acceptă criticile ca pe ceva contructiv!

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această săptămână, însă nici nu trebuie să îţi iei lumea în cap. Tot ce trebuie să faci este să nu te abaţi de la regulile pe care le-ai aplicat până acum cu privire la stilul tău de viaţă.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Viața ta sentimentală nu se va schimba în această săptămână, ci din contră, ai impresia că intră chiar în monotonie. Nu e nevoie de schimbări majore pentru a o revigora, ci mai degrabă de mai mult timp petrecut alături de partenerul de viață.

Te vei lovi de multe piedici pe plan profesional în această săptămână, şi e posibil ca acestea să te doboare. Încearcă să vezi mai mult partea plină a paharului, altfel nu vei face altceva decât să atragi ghinionul de partea ta.

Încearcă să nu te enervezi din orice în această săptămână, altfel rişti ca durerile de cap să îţi strice planurile. Este important să faci diferenţa între ceea ce merită şi ce nu, fără să dai o altă conotaţie situaţiilor în care vei fi pusă.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei avea parte de discuții aprinse cu iubitul tău, și în mare parte este vina lui. Tot ce poți să faci tu este să nu arunci cu vorbe pe care ai putea să le regreți mai târziu ori care te fac să îți pierzi demnitatea. Indiferența ta față de el îl poate face să își dea seama unde greșește.

Dacă vei lucra în echipă, săptămâna aceasta te vei apropia cu paşi repezi spre succes. Stai foarte bine cu banii datorită faptului că ai făcut economii, şi în sfârşit poţi să îţi cumperi ceva ce îţi doreai deja de mult timp.

E posibil ca în această săptămână să întâmpini unele probleme de sănătate, în mare parte cauzate de tine. Stresul la care te supui te aduce în pragul de a ceda nervos, iar energia ta va ajunge la minim.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ți-ai propus ca anul acesta să faci o schimbare majoră în viața ta sentimentală, și deși pare devreme, deja îți pui planul în aplicare. Cel mai probabil este vorba de conceperea unui copil sau de a-ți planifica în detaliu ziua în care vei fi mireasă.

Nu te implica în activităţi noi şi încearcă să nu faci investiţii în această perioadă. Cel mai probabil vei pierde banii pe care îi ai şi chiar există riscul să îţi faci datorii. Nu îţi face duşmani la locul de muncă!

Nu ignora niciun semn de boală în această săptămână, altfel vei fi nevoită să înduri mai mult decât este cazul. Dacă tai răul de la rădăcină, nici nu vei simţi că ai avut vreodată probleme adevărate. Fă-ţi timp pentru medic!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu lăsa nicio cearta nelămurită și nu rămâne cu întrebări la care nu ai primit răspuns în această săptămână. Chiar dacă va fi o perioadă decisivă, este mai bine să știi adevărul de acum, decât când va fi prea târziu. Sinceritatea și comunicarea îți pot salva relația!

Nu îţi vei mai vedea capul de treabă în această săptămână, însă rezultatele vor fi pe măsură. Foloseşte-te de toate resursele pe care le deţii pentru a da tot ce ai mai bun. Chiar dacă şefii nu sunt mulţumiţi pe moment, nu trebuie să îi contrazici.

Fă mai multă mişcare în această săptămână, mai ales dacă ai pus câteva kilograme pe tine de sărbători. Nici un regim alimentar nu ar strica, însă trebuie să ai grijă să nu exagerezi şi să ajungi să te înfometezi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu trece cu vederea peste absolut orice în această săptămână, mai ales dacă este vorba de iubitul tău. Nu uita zicala cum îți așterni, așa dormi, cel mai probabil așa ți se va întâmpla în viitor. Puțină gelozie nu strică și îl ține cu picioarele pe pâmânt!

Săptămâna aceasta decizi că trebuie să faci unele economii, de aceea stilul tău de viaţă se va schimba complet. Nu înseamnă neapărat că o duci rău pe plan financiar, numai că ai nevoie de o rezervă pentru a-ţi duce planurile de viitor la îndeplinire.

Există risc de accidentări în această săptămână, de aceea e nevoie de mult mai multă prudenţă. Fie că eşti pieton ori şofer, nu îţi pune viaţa în pericol în nicio situaţie. Dacă suferi de unele afecţiuni mai vechi, fereşte-te cât de mult de factorii declanşatori.

Leu(22 iulie - 22 august)

Comunicarea este cea mai bună soluție în rezolvarea problemelor din cuplu, cel puțin în această perioadă. Nu îți fie teamă să fii sinceră, doar așa vei reuși să te simți confortabil în preajma partenerul de viață. Și chiar dacă aveți divergențe de opinie, este important ca fiecare să își spună punctul de vedere.

Încearcă astăzi să nu faci prea multe lucruri deodată, altfel rişti să nu duci nimic la bun sfârşit. Mai mult decât atât, faptul că vrei să impresionezi va ieşi la iveală într-un mod deloc pozitiv.

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, însă totuşi trebuie să fii prudentă. Te poţi accidenta oricând din grabă, aşa că trebuie să acţionezi mereu cu calm, indiferent de cât de urgentă este treaba.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu mai crede în promisiuni, chiar dacă discuțiile dintre tine si partener sunt despre nemulțumiri minore. Chiar dacă te deranjează ceva neimportant, vei ajunge să ți se ia dacă nu ești luată în seamă. Mai mult decât atât, dacă mereu îți trece supărarea, iubitul tău va crede că poate să facă în continuare.

Lasă vorbele deoparte şi treci la acţiune, acesta este cel mai bun sfat pe care ai putea să îl primeşti în această săptămână. Dacă vrei să obţii mai mulţi bani, cere cu îndrăzneală o mărire de salariu.

Încearcă să nu pui răutăţile la suflet în această perioadă, altfel îţi vei distruge singură încrederea în tine. Chiar dacă nu vei sesiza la început, pe parcurs vei constata că nu mai eşti persoana de altădată.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu traversezi o perioadă prea bună din punct de vedere sentimental în această săptămână, chiar dacă primești ce ți-ai dorit dintotdeauna. Constați cu dezamăgire că dacă partenera ta renunță la a mai fi ea, și interesul și iubirea dintre voi dispare. Sfatul este să fii mulțumit cu ceea ce ai!

Chiar dacă ţi-ai planificat unele achiziţii sau călătorii în această săptămână, e posibil ca totul să se ducă pe apa sâmbetei. Motivul principal sunt banii, de aceea ai face bine să începi să economiseşti mai mult.

E posibil să te trezeşti săptămâna aceasta cu unele probleme medicale, însă nu va fi nimic grav. Cel mai probabil este vorba de o răceală de sezon, care odată tratată va fi ca şi uitată.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă ești singură, săptămâna aceasta nu te arunca în brațele primului bărbat care îți apare în cale, chiar dacă ai nevoie de afecțiune. Dacă ești angajată într-o relație serioasă, atunci nu ezita să lămurești orice mică problemă la timpul ei.

Încearcă să faci mai multe economii şi renunţă la ieşitul exagerat în oraş doar de dragul socializării. Nu îţi vei pierde prietenii şi nici nu vei putea să cumperi alţii având o astfel de gândire. Îţi poţi face greutăţi pe viitor.

Ai face bine ca în această săptămână să îţi faci timp pentru tine şi sănătatea ta. Chiar dacă nu suferi de nicio afecţiune, sau cel puţin nu ai aflat încă, ar fi bine să mergi regulat la medicul de familie pentru un set complet de analize.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta există riscul de a-ți face iubitul gelos fără să îți dai seama. Dacă vezi că se poartă ciudat, dar parcă îi e rușine să te întrebe ceva, atunci cu siguranță trebuie să deschizi tu subiectul. Comunicarea este cheia!

Gândeşte pe termen lung şi fă unele investiţii în această săptămână. Ascultă de sfatul celor cu mai multă experienţă atunci când eşti îndemnată să pui bani deoparte pentru zile mai puţin bune. Profită de această perioadă în care îţi merge bine din punct de vedere financiar.

Vei fi destul de agitată în această săptămână, însă stresul nu se va răsfrânge asupra organismului tău. Ai noroc că duci o viaţă echilibrată şi ştii când să te opreşti. Continuă pe aceeaşi linie!
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • FARCA VICTORIA pe 13 Ian 2015, 08:22
    buna ziua

    ma intereseaza acest job,dar as vrea sa stiu despre ce e vorba.va multumesc.

    0
    0

  • Mota Aurelia pe 12 Ian 2015, 08:38
    ma intereseaza si pe mine

    sores onformatii ,ca sa pot si eu incepe

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod