Horoscopul săptămânii 11-17 octombrie. Vești bune pentru două zodii

Săptămâna aceasta, două zodii vor fi privilegiate și vor primi vești bune!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

 


 

 

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Pare că viața ta amoroasă va fi blocată în această săptămână, așa că ar trebui să faci ceva în acest sens. Ești dispus/ă să cauți aventură și distracție și să-ți condimentezi viața astfel încât măcar a doua jumătate a lunii octombrie să fie mai intensă?

La locul de muncă vei găsi resursele necesare pentru a-ți pune în practică acele idei care îți trec prin minte, oricât de mari sau îndrăznețe ar fi ele.

Dacă este posibil, întâlnește-te cu prietenii și implică-te în activități de grup care să te facă să te simți bine.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În ceea ce privește dragostea, începutul săptămânii va fi liniștit, stabil, până la acel punct în care te-ai putea plictisi. Din fericire, de miercuri încolo, lucrurile nu vor mai fi monotone, iar pasiunea și emoțiile puternice vor fi puse pe masă.

Te bucuri de un anumit magnetism pentru a atrage norocul și banii, fiind în același timp realist/ă. Stresul va fi prezent în viața ta și, în consecință, ai putea uita chiar și de câteva întâlniri sau îți va fi dificil să înțelegi unele lucruri simple.

Citește și: Cum se ceartă zodiile cu partenerii lor

 

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta, astrele te binecuvântează cu armonie și romantism. O nouă poveste de dragoste te-ar putea surprinde și ți-ar putea aduce trăiri fantastice.

În carieră, aspiri la experiențe profesionale importante. O nouă perspectivă se zărește pentru tine.

În ceea ce privește sănătatea, ascultă-ți intuiția și mergi la un consult la un medic în care ai încredere.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Sentimentele vor ieși la suprafață în această săptămână. Vei experimenta trăiri intense, cum ar fi empatia și mândria, te vei simți foarte viu/vie și vei face tot posibilul să fii afectuos/oasă cu cei care sunt aproape de tine și care merită.

În ceea ce privește munca și afacerile, afli informații pe care e mai bine să le păstrezi doar pentru tine. Ai grijă cui alegi să te destăuinui, deoarece ai putea face o greșeală.

Dacă ți se pare că memoria îți joacă feste, discută cu medicul, deoarece s-ar putea să fie o consecință a stresului.

Leu(22 iulie - 22 august)

Norocul în dragoste este încă de partea ta, dar săptămâna aceasta va avea o latură mai pasională și romantică. O reflecție profundă despre cine ești poate scoate la lumină traume și reproșuri față de figura maternă.

Viața profesională va fi favorizată, așa că profită de energia astrelor pentru a te face cunoscut/ă și pentru a pune mâna pe noi contracte de muncă. Ar trebui să îți îmbunătățești situația financiară.

Oboseala e prezentă, dar o poți combate cu ceva vitamine suplimentare.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei vedea cum o persoană importantă s-a îndepărat de tine. Din fericire, va fi simplu să te împaci cu partenerul/a dacă v-ați despărțit recent din cauza unei neînțelegeri minore.

Vei observa o oarecare libertate de a-ți exercita munca în această săptămână. Te simți confortabil la serviciu și atragi lucruri bune.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

S-ar putea spune că viața ta sentimentală este pozitivă. Cu toate acestea, îndoielile și luptele tale interne vot putea să-ți saboteze fericirea.

Fie că ești independent sau angajat, va trebui să iei inițiativa în multe situații. Din fericire, spre sfârșitul săptămânii, vei reuși să vezi lucrurile mai clar și dintr-o perspectivă mai optimistă.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Aceasta va fi o săptămână excelentă în ceea ce privește dragostea. Întâlnirile cu prietenii, mersul la cafea cu persoana iubită și discuțiile despre chestiuni sentimentale îți vor aduce mari satisfacții.

Profesional, există tensiune între ceea ce se dorește și ceea ce este posibil să se realizeze. Dezechilibrul este clar, dar vei lupta să reglezi lucrurile.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Norocul este de partea ta atunci când vine vorba de relații amoroase. Te vei bucura de momente foarte romantice, atât timp cât lași mândria deoparte.

Profesional, va fi o săptămână plină de oportunități de schimbare. Poate fi vorba de un nou loc de muncă, de schimbarea profesiei sau poziției din cadrul locului de muncă actual.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este un moment minunat pentru tine, deoarece vei reuși să depășești numeroase conflicte din cuplu și, de aceea, săptămâna va începe cu mai multă dragoste și tandrețe.

În ceea ce privește banii, va trebui să fii mai atent/ă la șarlatani și la escroci, deoarece aceștia vor exista și vor încerca să te înșele sau să se implice într-o problemă care va duce la pierderi economice sau la distrugerea prestigiului.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Lucrurile vor merge destul de bine pentru tine în dragoste. Dacă ești singur/ă, terenul este propice pentru a te îndrăgosti sau, cel puțin, pentru a întâlni pe cineva de care vei fi atras/ă.

Pe plan profesional, primii pași din această săptămână vor fi făcuți prin învățarea de la o persoană mai experimentată. Ai grijă să nu încetinești ritmul prin certuri inutile cu colegii.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Relația ta poate fi salvată dacă și partenerul/a depunde eforturi în acest sens. Este foarte important ca amândoi să trageți în aceeași direcție. Dacă ești singur/ă, vei rata ocazii promițătoare în dragoste.

Surprize și evenimente neprevăzute vor apărea la locul de muncă. Dar important nu va fi ce se va întâmpla, ci cum vei reacționa.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod