Horoscopul săptămânii 11-17 mai. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Astrele te veghează și îți îmbunătățesc perspectiva asupra vieții și dorința de a înflori. Relația cu partenerul devine mai puternică și te ajută să te hrănești emoțional. De asemenea, ai energia necesară pentru a înfrunta eventualele neplăceri din familie, dar și pentru a recupera ce ți-a fost răpit până acum pe plan sentimental.

Nu e deloc important să primești laude de la cei din jurul tău. Ești foarte bine plasată la locul de muncă, iar câștigurile vor veni independent de asta. Traversezi o săptămână bună în care proiectele ți se deblochează. Astrele te sfătuiesc să înveți din realizările tale, la fel ca și din eșecuri.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ai o relație amoroasă dinamică și interesantă. Sentimentele adevărate și spontante îți colorează viața și o fac să fie plină de pasiune în această săptămână. Cuplul din care faci parte îndeplinește toate condițiile pentru a trece la etapa următoare. Vezi viața în roz și ai toate motivele să o faci!

Victoriile din această săptămână ar trebui să îți aducă împlinire și o atmosferă profesională mai degajată. Rezultatele tale sunt excelente și îți rotunjesc veniturile. Fericirea crește dacă este împărtășită cu cei din jurul tău, așa că nu ezita să o faci!

Citește și: Superhoroscopul norocului. Ce surprize plăcute îți pregătește săptămâna 11-17 mai

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Furtunile din trecut par să se liniștească în această săptămână. Atmosfera dintre tine și partener va fi mai plăcută, însă nu va fi totul roz, ci mai degrabă o îmbunățire. Axează-te pe intimitate, discută deschis în continuare și ascultă-ți partenerul, pentru că dragostea necesită investiții!

Poți face multe, dar nu poți face totul! Datorită cunoștințelor tale vei câștiga un pariu sau vei semna un contract promițător. Vei avea numai de câștigat dacă vei fi realistă și diplomată.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu întotdeauna te faci auzită, dar stai excelent la capitolul comunicare. Continuă să pariezi pe carisma, personalitatea și puterea ta de convingere pentru a întări unele proiecte și planuri comune cu partenerul de viață. Ai toate atuurile pentru a reuși!

Cheia succesului tău constă într-un singur lucru: măiestria cu care acționezi. Ții totul sub control, calitatea și timpul de lucru, optimizezi, inovezi, te dezvolți și nu te oprești din toate astea. Motivația ta este la cote maxime și faci totul cu plăcere. Săptămâna aceasta vei câștiga mai mulți bani decât te așteptai sau sperai, așa că îți poți oferi o pauză binemeritată.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu te mai păcăli singură că totul este bine în viața ta amoroasă. Te confrunți cu tensiuni, rivalitate și gelozie, iar toate acestea te exasperează. Mai presus de toate, nu amesteca viața profesională cu cea sentimentală, deoarece vei regreta. Stresul de la locul de muncă ar trebui lăsat la ușa casei!

Te vei simți urmărită toată săptămâna la locul de muncă și ai impresia că toate gesturile și acțiunile îți sunt puse sub microscop. E bine să ai și acest lucru în vedere, însă nu interpreta toate evenimentele sau comportamentele ca fiind concentrate asupra și împotriva ta. Încearcă să muncești conștiincios și eficient ca și până acum, chiar dacă în acest moment oferi fără să primești. Ai răbdare!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Va fi o săptămână plină de dragoste, în care sentimentele și pasiunea par să se trezească la viață. Cuplul tău iese din amorțeală, ești mai generoasă și pui accent pe preludiu. Dacă ești singură, relațiile cu admiratorii trec printr-un triaj necesar.

Această săptămână este ideală pentru schimbări, proiecte noi și afaceri pe termen lung. E cazul să îndrăznești să vrei mai mult, în special dacă ai nevoie de bani. Partenerul de viață și persoanele dragi din viața ta te încurajează să ieși din zona de confort. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Îți extinzi orizonturile și descoperi noi oportunități romantice în această săptămână. Toate condițiile sunt îndeplinite pentru ca tu să poți experimenta lucruri inedite pe plan amoros, fie că ești implicată într-o relație, fie că ești singură. Lasă-te purtată de val și... de alții!

Ai toate șansele să reușești! Obiectivele tale încep să prindă contur și astrele anunță o săptămână de creativitate intensă, care ar trebui să te ajute serios să progresezi. Nu vrei să impresionezi pe nimeni, ci pur și simplu ai un țel: să îți rotunjești veniturile.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Viața ta intimă promite să fie radiantă în această săptămână. Jumătatea ta te iubește și te răsfață cu numeroase gesturi romantice. Nu pierde nimic din tot ce îți oferă și încearcă să faci și tu același lucru. Cu siguranță partenerul tău de viață este mai îndrăgostit ca oricând.

Astrele sunt de partea ta, așadar e momentul să te impui la locul de muncă. Săptămâna aceasta este ideală pentru discuții cu șefii care implică negocieri de salariu. Poți sparge barierele și poți convinge pe oricine. Situația ta financiară are nevoie de o îmbunătățire.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Viața ta sentimentală nu duce lipsă de acțiune sau de pasiune. Ești capabilă să creezi o atmosferă placută în cuplu, însă nici partenerul tău nu se lasă mai prejos. Cu toate acestea, configurația planetară din această săptămână anunță un climat pasional puternic nuanțat de emoții puternice, care pot crea, de asemenea, tensiuni între tine și cel drag. Manevrează-le cu grijă!

Astrele te încurajează să îți urmezi ambițiile. Vrei să avansezi și să-ți consolidezi cariera, așadar tot ce trebuie să faci este să te concentrezi asupra proiectelor tale și nu să-ți consumi energia în conflicte inutile. Acum este momentul să îți pui calitățile și aptitudinile în valoare pentru a evolua profesional și financiar, în loc să îți impui cu încăpățânare punctele de vedere. 

Citește și: Superhoroscopul norocului. Ce surprize plăcute îți pregătește săptămâna 11-17 mai

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta îți vei redescoperi partenerul sau vei relua unele relații din trecut. Fii deschisă și bucură-te pe deplin de intensitatea iubirii, deoarece recompensa va fi în conformitate cu așteptarile tale. Beneficiezi de protecția astrelor, așadar merită să încerci experiențe noi!

Caută căi care să îți ofere oportunitatea de a avansa în carieră și de a câștiga mai bine. Nu renunța niciodată. Această săptămână marchează un nou început, ai putea fi capul unui proiect surprinzător sau a unei afaceri mai mult decât profitabile.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Preocuparea ta principală din această săptămână va fi să îți ții în frâu impulsivitatea. Ar fi bine să evaluezi situația ta amoroasă dintr-o altă perspectivă, deoarece acest lucru va facilita găsirea soluțiilor pentru problemele din cuplu.

Ești destul de agresivă în această săptămână în mediul profesional. Vei ajunge în situația în care vei fi nevoită să îți justifici acțiunile față de șefii sau colaboratorii tăi. Calmează-te și acceptă realitatea, altfel ai putea pierde tot ce ai clădit până acum. Nu e ușor să o iei de la zero, mai ales atunci când nu o duci nici excelent cu banii.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Este o săptămână bună pentru tine în ceea ce privește dragostea. Dacă ești implicată într-o relație de lungă durată, flacăra iubirii revine la viață și ai parte de multă pasiune în dormitor. Dacă ești singură, flirtezi cu oricine și cucerești pe oricine, însă totul rămâne la nivel de distracție.

Ești pregătită pentru orice, nu încetezi să lupți și să îți extinzi raza de influență în mediul profesional. Săptămâna aceasta apar semne vizibile de progres, precum și de preluare a puterii. Odată cu acest succes vin și beneficiile financiare.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod