Horoscopul săptămânii 11-17 decembrie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Astrele îţi recomandă ca în această săptămână să încerci să îi acorzi mai multă atenţie partenerului de viaţă. În ultima perioadă nu a primit afecţiunea de care are nevoie şi s-ar putea să se fi îndepărtat puţin de tine. Arată-i ceea ce simţi pentru el, cu toate că ai atâtea pe cap, altfel va crede din ce în ce mai mult că nu mai ţii la el. Dacă eşti singură, nu aştepta ca alesul inimii să pice din cer, e foarte important să îl şi cauţi!

În această săptămână vei face tot posibilul să câştigi mai mulţi bani, dar nu e necesar să te dai peste cap pentru asta. Cu toate că ţi-ai dori să te îmbogăţeşti peste noapte, nu face compromisuri pe care ai putea să le regreţi ulterior. Situaţia ta financiară nu este la limită, aşa că nu renunţa la unele lucruri pentru a le avea pe altele.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E necesar ca în această săptămână să dai dovadă de mai multă înţelegere cu privire la partenerul de viaţă. Încearcă să îl asculţi atunci când are ceva pe suflet, altfel nu vei reuşi să îl ţii toată viaţa lângă tine. Dacă între voi nu mai e armonie, ori depuneţi eforturi pentru a vă schimba, ori renunţaţi la a vă mai chinui unul pe celălalt. Dacă eşti singură, nimic nu poate fi mai bun de atât pentru tine!

Banii nu sunt o prioritate pentru tine în această săptămână, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să munceşti şi să îţi faci treaba cât mai bine. Şefii sunt cu ochii pe tine, aşa că nu îţi risca poziţia doar pentru că nu te motivează din punct de vedere financiar. Dacă ei observă că tragi tare doar când ai un interes, cu siguranţă te vor sancţiona.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Cel mai important lucru de care trebuie să dai dovadă în aceste zile este sinceritatea. Partenerul tău de viaţă merită să ştie exact ceea ce simţi, fie că e de bine sau e de rău. Dacă nu ai veşti prea bune, cu sigurnaţă nu îi va pica bine, însă e mai rău să trăiască în minciună. Fii onestă cu tine şi cu cei din jurul tău, acesta este sfatul astrelor pentru tine. Dacă eşti singură, îndreaptă-ţi atenţia către un bun prieten sau un coleg care s-a purtat mereu frumos cu tine.

Banii nu vor fi subiect de discuţie în aceste zile, însă te gândeşti la acest lucru frecvent. Cu toate că nu o duci deloc rău din acest punct de vedere, posibil ca succesul celor din jurul tău să te impulsioneze să vrei să câştigi şi mai mult. E necesar să nu alegi între viaţa profesională şi cea personală, altfel vei avea regrete pe viitor. Nu face compromisuri majore!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Cum Sărbătorile sunt mai aproape decât crezi, e momentul să dai dovadă de mai multă bunătate în raport cu partenerul de viaţă. Nu poţi porni la drum împreună cu el dacă între voi există numai tensiune şi ciondăneli. Şi tu, dar şi el sunteţi conştienţi de faptul că certurile voastre pornesc din nimicuri, aşa că ar trebui să spuneţi stop. Dacă eşti singură, astrele te sfătuiesc să petreci mai mult timp cu familia şi prietenii.

Astrele îţi recomandă multă prudenţă atunci când vine vorba de cheltuieli. Perioada aceasta nu este prea bună în ceea ce priveşte finanţele, pentru că vei avea atât de multe lucruri de făcut cu banii pe care îi câştigi. E necesar să te organizezi bine şi să îţi faci o listă de priorităţi. Sărbătorile se apropie, aşa că cei dragi trebuie să primească un mic dar de la tine, însă ai grijă să nu ratezi pe nimeni!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu sunt excluse certurile între tine şi partener în aceste zile, însă apele se vor calma spre finalul săptămânii. Atmosfera dintre voi este tensionată din cauza unor probleme cu banii pe care le întâmpinaţi, dar totul se va rezolva într-un final. Dacă eşti singură, înainte de a acţiona şi te a arunca în braţele oricui, ai face bine să te gândeşti de două ori.

Stai bine la capitolul comunicare în această săptămână, lucru care te poate ajuta să prinzi din zbor unele oportunităţi profesionale sau financiare. Cu cât relaţionezi mai mult cu oamenii din jurul tău, cu atât vei afla mai multe informaţii şi ponturi utile pentru schimbările pe care intenţionezi să le faci în carieră. E posibil să auzi întâmplător că cineva are nevoie de un om ca tine, însă trebuie să reacţionezi rapid!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nativele din această zodie au parte de multă bucurie în această săptămână. Ce-i drept, nimic nu se datorează lor, ci mai degrabă partenerilor lor atenţi şi afectuoşi. Dacă eşti o Fecioară, încearcă să îţi apreciezi mai mult iubitul sau soţul, pentru că la momentul actual el este cea mai importantă persoană din viaţa ta. Nu schimba nimic la el, nici măcar nu încerca asta!

Săptămâna aceasta va fi una destul de încărcată pentru tine, atât în ceea ce priveşte locul tău de muncă, cât şi cumpărăturile pe care trebuie să le faci. Este vremea cadourilor şi trebuie să îţi organizezi banii astfel încât să acoperi tot ce este important. Din fericire, eşti o perfecţionistă şi nu vei da greş la acest capitol. Dispui de banii necesari pentru a realiza tot ce ţi-ai propus, dar vei fi destul de tristă că nu îţi va mai rămâne nimic după aceea.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, săptămâna acesta poate fi una extrem de fericită pentru tine. Vei primi o veste pe care o aştepţi de multă vreme, una care îţi va schimba total viaţa. Fie te muţi cu partenerul tău, fie primeşti vestea apariţiei unui copil, cert este că vei plânge de bucurie. Dacă eşti singură, disperarea de a cunoaşte şi de a fi cu cineva se poate întoarce împotriva ta.

În aceste zile, astrele îţi recomandă mai multă prudenţă în ceea ce priveşte cheltuierea banilor. Investiţiile pe care le faci pot fi mult prea spontane şi impulsive, mânată fiind de dorinţa de a scăpa cât mai repede de cumpărături. Dacă eşti nevoită să faci lucruri care nu îţi plac, cere ajutorul partenerului tău de viaţă sau prietenelor tale cele mai bune. Ei îţi vor da sfaturile de care ai nevoie!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nativele singure vor fi privilegiate în aceste zile, şarmul lor făcând posibile mai multe întâlniri romantice. Din fericire, faptul că vei avea de unde alege va aduce un plus viitoarei tale relaţii care se anunţă a fi una de bun augur. Dacă eşti implicată într-o relaţie, cu siguranţă eşti axată mai mult pe distracţie şi nu vei lua în considerare vreun angajament serios.

Încearcă să fii mai chibzuită în această săptămână şi să nu te laţi ghidată de instinct. Reducerile se văd în toate geamurile magazinelor, dar asta nu înseamnă că trebuie să intri în ele dacă ştii că nu ai nevoie de nimic de acolo. Încearcă să îţi faci o listă strict cu ce e necesar să cumperi şi nu te abate de la ea. Vei fi extrem de fericită dacă după perioada Sărbătorilor buzunarele tale nu vor fi goale.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu duci lipsă de atenţie în această săptămână, indiferent dacă eşti singură sau nu. Pentru nativele implicate într-o relaţie serioasă se anunţă surprize plăcute din partea iubitului sau soţului. Cu toate acestea, realizezi că gesturile materiale au ajuns să fie mai importante decât cele spirituale. Vei reuşi să echilibrezi puţin balanţa şi să devii mai profundă.

Este foarte important ca în aceste zile să fii numai ochi şi urechi pentru a nu rata oportunităţile care ţi se vor oferi pe plan profesional. Ai toate şansele să evoluezi în carieră printr-o promovare neaşteptată. Munca depusă până acum a contat enorm în decizia şefului tău, aşa că fii mândră de tine. Odată cu această schimbare, şi banii vor fi mai mulţi!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este foarte important să ai mai multă încredere în partenerul tău de viaţă şi să îi şi arăţi acest lucru. Scepticismul şi gelozia care te domină nu vă creează decât probleme în ultima perioadă. E momentul să te maturizezi şi să nu te mai superi inutil dacă motivele nu sunt serioase. Dacă eşti singură, aceste zile, dar mai ales cele de weekend sunt perfecte pentru prieteni şi familie.

Ai planuri mari de viitor, însă banii pe care îi deţii nu te prea ajută. E necesar să faci un împrumut, însă trebuie să ai mare grijă ce alegi. Cu toate că e o decizie importantă şi oarecum riscantă, pe viitor vei realiza că a meritat din plin. Poate fi vorba despre achiziţia unei locuinţe, iar aici e necesară o analiză atentă asupra tuturor aspectelor care o implică.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este foarte important să încerci să petreci mai mult timp alături de partenerul tău de viaţîă în această săptămână. Dacă nu aţi reuşit să vă vedeţi prea des în ultima perioadă, cu siguranţă dorul îşi va face simţită prezenţa. Lasă alte planuri şi preocupări deoparte, căci săptămâna aceasta este despre voi. Dacă eşti singură, vei folosi toată liberatea de care te bucuri axându-te pe un proiect personal.

În aceste zile vei fi nevoită să fii mai activă decât de obicei sau decât îţi doreşti. Cu toate acestea, pe lângă multă muncă, ai parte şi de distracţie şi de beneficii. La unul dintre evenimentele la care vei participa vei avea şansa de a cunoaşte pe cineva care îţi poate schimba radical viaţa profesională. Fii curajoasă şi spune da propunerilor pe care le primeşti!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

E momentul ca în această săptămână să o iei de la zero în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală. Fie că între tine şi partenerul tău lucrurile nu merg prea bine, fie ai trecut recent printr-o despărţire, cert este că trebuie să iei ce e mai bun din ce ţi se întâmplă. Dacă priveşti cu optimism spre viitor şi încerci să îţi îmbunătăţeşti viaţa, cu siguranţă planurile tale se vor îndeplini.

E posibil ca în această perioadă să apară discuţii aprinse între tine şi o persoană apropiată din cauza banilor. Fie trebuie să reglaţi profitul de pe urma unei afaceri comune, fie unul s-a împrumutat de la celălalt şi acum trebuie să îşi achide datoria, cert este că niciunul dintre voi nu va lăsa garda jos. Trebuie să ştii că o atitudine incisivă nu va rezolva situaţia, ci din contră o va înrăutăţi şi vă va strica şi relaţia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod