Horoscopul săptămânii 10-16 iunie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În această săptămână vei avea parte de toată atenţia şi timpul partenerului de viaţă. Te vei arăta încântat de asta şi nicidecum deranjat de faptul că nu îţi acordă spaţiu personal. Din când în când ai nevoie de astfel de momente, pentru că doar aşa vei reuşi să te deconectezi de la ce se întâmplă în jurul tău. Nu înseamnă că eşti egoist, ci doar că ai obosit. Din fericire, cel de lângă tine e salvarea ta!

Comunicarea nu va fi punctul tău forte în această săptămână şi, de aceea, ai putea rata unele oportunităţi profesionale grozave. Chiar dacă ai multe pe cap, nu ar strica să mai arunci din când în când un ochi la ce se întâmplă în jurul tău şi să fii mai deschis cu privire la cei de lângă tine. Dacă eşti mai prezent, poţi obţine câştiguri suplimentare!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Încearcă să îţi transformi viaţa sentimentală într-una mai spontană. Relaţia ta de cuplu are nevoie de lucruri şi evenimente neaşteptate, altfel riscă să devină monotonă. Dacă tu şi partenerul tău renunţaţi să vă mai faceţi planuri tot timpul, cu siguranţă veţi reuşi să reaprindeţi flacăra iubirii. Şi cearta are rolul ei, atât timp cât faceţi să fie constructivă!

Situaţia ta financiară din această săptămână nu este una foarte bună, aşadar încearcă pe cât posibil să faci economii. Spre weekend, ai putea avea şansa să întâlneşti persoane care te pot scăpa de aceste dificultăţi cu banii. E un moment bun pentru afaceri şi parteneriate de tot felul.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Astrele te sfătuiesc să acorzi mai multă atenţie vieţii tale de familie, în special partenerului de viaţă. Relaţia voastră trebuie să fie consolidată, altfel riscă să ajungă pe marginea prăpastiei. Dacă eşti singur, un conflict între tine şi un vechi prieten poate scoate la iveală faptul că vă purtaţi altfel de sentimente unul altuia. Tot răul spre bine!

Se anunţă veşti bune pentru tine în ceea ce priveşte banii, însă aşteaptă-le la final de săptămână. Cu toate acestea, tensiunile din mediul profesional te fac să devii destul de încordat şi să nu mai munceşti cu plăcerea şi sporul de altădată. Urmăreşte-ţi interesul pentru moment şi abia apoi te poţi gândi şi la o schimbare.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă vezi că atmosfera din relaţie este una relaxată şi armonioasă, nu o strica legându-te de nimicuri! Chiar dacă eşti stresat din cauze externe, încearcă să nu amesteci viaţa personală cu cea profesională. Dacă eşti singur, o veche iubire poate reapărea în peisaj, fapt pentru care vei fi tentat să te ocupi mai mult de aspectul tău fizic. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să apelezi la stima de sine, nu la ambalaj, dacă vrei să o recucereşti.

Chiar dacă ţi-ai organizat foarte atent această săptămână de muncă, planurile tale nu vor ieşi aşa cum ţi-ai dorit. Dacă aşteptai să ţi se returneze o sumă de bani sau să câştigi ceva în plus din afacerile sau proiectele în care eşti implicat, vei fi nevoit să te înarmezi cu multă răbdare până vei primi ceea ce meriţi. Păstrează-ţi calmul şi nu intra în conflict cu nimeni!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu vei avea timp să faci tot ce ţi-ai dori în această săptămână, dar vei încerca pe cât posibil să fie un echilibru. Chiar dacă partenerul de viaţă îţi cere să faci unele compromisuri de dragul relaţiei voastre, nu eşti dispus să renunţi la planurile pe care le-ai stabilit. Dacă sunteţi un cuplu la început de drum, această demonstraţie va marca traseul relaţiei voastre, iar cel de lângă tine îţi va respecta independenţa.

Banii sunt prioritari pentru tine în acest început de săptămână şi vei face tot posibilul să îţi îmbunătăţeşti situaţia financiară. Este un moment bun pentru a te face remarcat în faţa şefilor, dar fă-o prin propria muncă, nu prin vorbe. Chiar dacă stai bine la capitolul comunicare, nu te folosi de cuvinte pentru a obţine ceea ce îţi doreşti. În caz contrar, visul se va spulbera rapid!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi una destul de relaxată în ceea ce priveşte viaţa amoroasă. Ai parte de acel moment de respiro din partea partenerului de viaţă, moment de care ai mare nevoie. Dacă eşti singur şi în căutare de aventură, arată-ţi disponibilitatea celor care îţi tot dau târcoale în ultimul timp.

Nu stai prea bine cu banii în această perioadă, de aceea vei fi nevoit să strângi cureaua destul de mult. Chiar dacă îţi doreşti să te implici într-o mulţime de activităţi, va trebui să fii selectiv şi să le alegi doar pe cele importante sau chiar pe niciuna. Sfatul unei persoane drage te responsabilizează, dar te şi linişteşte în acelaşi timp.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Primele zile ale acestei săptămâni vor fi mai grele, pentru că presiunea din partea partenerului de viaţă este destul de mare. Faptul că îţi pune în cârcă anumite responsabilităţi care nu îţi revin, te face să îţi pierzi încrederea în tine, dar şi răbdarea. Încearcă pe cât posibil să îţi păstrezi calmul, deoarece orice ieşire nervoasă va avea consecinţe negative tot asupra ta!

Dacă la începutul acestei săptămâni te confrunţi cu probleme financiare majore, spre finalul ei vor dispărea complet. Fie iei salariul sau primeşti un bonus consistent, cert este că îţi vei putea duce la îndeplinire multe din planurile pe care le-ai amânat în ultima perioadă. Începi să îţi revii, însă fii chibzuit pentru a evita să mai ajungi în această situaţie!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Primele zile ale acestei săptămâni nu sunt foarte potrivite pentru a le petrece în compania partenerului de viaţă. Starea ta agitată şi stresul care te învăluie pot fi factori declanşatori pentru un conflict între tine şi el. Dacă simţi că nu îţi poţi controla ieşirile, mai bine evită interacţiunile cu cei dragi. În weekend este momentul perfect pentru a-ţi repara greşelile!

La începutul acestei săptămâni vei avea parte de cheltuieli neplanificate, lucru care te va debusola puţin şi îţi va schimba traseul pe plan profesional. Brusc vei fi mai preocupat să te implici în tot mai multe activităţi şi să preiei chiar şi sarcinile altora. Din păcate pentru tine, nu realizezi că acest lucru nu îţi va aduce mai mulţi bani, ci mai puţină energie.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu vei avea parte de o atmosferă prea plăcută în această săptămână, cel puţin nu în familie. Conflicte între tine şi partenerul tău de viaţă pot să apară din orice, iar tensiunea dintre voi se simte la orice vorbă pe care v-o spuneţi. Cu siguranţă de vină sunt unele probleme mai vechi de care nu v-aţi ocupat şi pe care le-aţi ascuns sub preţ. Negarea nu e o soluţie, aşadar încercaţi să comunicaţi mai deschis!

Nu stai prea bine la capitolul socializare în această săptămână, de aceea, astrele îţi recomandă să eviţi discuţiile şi dezbaterile pe teme importante. Chiar dacă nu o duci excelent cu banii şi simţi că aceasta este şansa ta, mai bine ai sta deoparte şi nu ţi-ai expune economiile de care dispui în acest moment.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este o săptămână bună pentru familie, dar în lipsă de timp, te poţi ocupa de ea măcar în weekend. Dacă tu şi partenerul tău sunteţi într-o relaţie de câteva luni bune, acum este momentul să faci prezentările oficiale. Organziează un eveniment frumos la care să îi inviţi pe toţi cei dragi ţie. Dacă te-ai despărţit recent de partener, sunt şanse foarte mari să vă reîmpăcaţi în aceste zile.

Nu se vor produce schimbări pe plan financiar pentru tine în aceste zile, însă ai şansa de a te remarca la locul de muncă. Dacă poziţie ta nu este una de conducere, atunci vei avea ocazia să avansezi. E o săptămână bună pentru negocieri, afaceri şi investiţii. Nu ar strica să colaborezi mai mult cu cei în care ai încredere!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta nu vei reuşi să îi împaci pe toţi şi să ai succes pe toate planurile vieţii tale. Dacă vrei să excelezi într-un anumit domeniu, e necesar să te concentrezi doar pe el şi, astfel, să renunţi la unele lucruri care îţi sunt drage. Dacă ai lângă tine persoana potrivită, aceasta te va înţelege şi îţi va oferi tot suportul de care e capabilă. În caz contrar, ar trebui să îţi pui semne de întrebare privitoare la viitorul relaţiei tale.

Nu o duci deloc rău cu banii, însă asta nu înseamnă că poţi sta liniştit în banca ta bucurându-te de ceea ce ai. Ambiţia care te caracterizează te poate ajuta să creşti pe scara ierarhică mai repede decât îţi imaginai. Traseul tău este unul impresionant, de aceea primeşti laude din toate părţile. Tot meritul este al tău, însă ai grijă să rămâi cu picioarele pe pământ!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Este o săptămână extrem de bună pentru nativii singuri. Aceştia dispun de tot ce e necesar pentru a cuceri pe oricine şi-au propus. Încrederea în propriile forţe este cea mai importantă şi, în cazul lor, este din belşug. Pentru cei implicaţi într-o relaţie serioasă se anunţă tensiuni şi gelozii nejustificate.

Anumiţi factori externi te împiedică să te concentrezi pe cât ar trebui la locul de muncă şi, astfel, să ratezi unele oportunităţi financiare cu care nu te vei mai întâlni în viitorul apropiat. Astrele încearcă să te facă să înţelegi că odată ce pierzi trenul, vei rămâne cu mult în urma altora. Chiar dacă nu ai probleme majore cu banii şi nu eşti impulsionat să lupţi în acest scop, e necesar să vrei mereu să evoluezi!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod