Horoscopul săptămânii 10-16 august. Ne așteaptă schimbări majore!

Marea majoritate a semnelor zodiacale vor avea parte de schimbări drastice în această perioadă. Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec

A sosit momentul să faci acele schimbări odată pentru totdeauna. Viața ta are nevoie de un aer proaspăt cât mai repede posibil. Pentru a putea să o iei de la zero, trebuie să te vindeci de rănile din trecut, în special pe plan amoros. Primul pas este să scapi de frustrări și să îți temperezi impulsivitatea, pentru că doar așa vei obține ceea ce îți dorești și vei putea să fii cu adevărat fericit/ă.

Taur

Astrele te îndeamnă să te eliberezi de orice lucru sau persoană care nu îți aduce nimic bun în viață. Te simți mai obosit/ă decât de obicei, atât fizic, cât și psihic.

Cu toate acestea, trebuie să îți găsești resursele necesare pentru face ceea ce trebuie făcut. Vei avea parte de o săptămână armonioasă dacaă nu îți iei mai multe angajamente decât poți duce. La ușa ta bat schimbările și, chiar dacă simți o oarecare teamă, trebuie să mergi înainte!

Gemeni

Începi săptămâna în forță și decizi să părăsești unele locuri sau să pui capăt unor relații în care nu te mai regăsești. Ai un psihic tare, ceea ce te va ajuta să treci mai ușor peste schimbările drastice care se vor produce și să te adaptezi rapid unui nou stil de viață.
Tot ce se întâmplă acum se datorează faptului că ai nevoie de mai multă libertate personală și de spațiu intim.

Citește și: Ce nu ar face niciodată pentru tine, în funcție de zodia lui



Rac

Săptămâna începe cu energie, multe schimbări și, mai ales, multă muncă. Joi și vineri sunt zile în care poți înregistra progrese uimitoare pe plan profesional și financiar. În ceea ce privește dragostea, fidelitatea îți va fi pusă la îndoială. Deși nu există motive întemeiate pentru a fi acuzat/ă de așa ceva, lipsa de comunicare dintre tine și partener/ă își spune cuvântul.

Schimbă puțin regulile din cuplu și fii mai deschis/ă la ideile celuilalt.

Leu

Este o săptămână bună pentru a-ți seta noi obiective și pentru a-ți face planul pentru realizarea lor. Important este să îți setezi țeluri pe termen scurt, pentru că din aproape în aproape vei reuși să ajungi unde îți dorești. Ideile tale sunt grozave, însă vei întâmpina unele dificultăți în a le pune în practică. De asemenea, astrele te sfătuiesc să îți faci mai mult timp pentru tine și corpul tău, să îți reinventezi look-ul sau să te răsfeți cu o activitate care îți place.


Fecioară

Este o săptămână bună să îți îndrepți atenția către sinele tău interior. Viața socială nu ar trebui să fie un punct de interes pentru tine, este mai sănătos să fii tu cu tine însuți, să reflectezi asupra dorințelor și sentimentelor tale cele mai profunde. Astfel, vei găsi multe dintre răspunsurile de care ai nevoie. Acordă atenție mesajelor, viselor, senzațiilor, pentru că acestea îți pot transmite informații valoroase. (Citește continuarea în pagina următoare...)
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod