Horoscopul săptămânii 1-7 martie. Capricornul trebuie să se lase purtat de val

În ceea ce privește previziunile pentru Capricorn, acesta ar trebui să se lase mai mult purtat de val în această săptămână.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Viața ta sentimentală va continua într-un ritm liniștit în această săptămână. Într-adevăr, mintea îți fuge în alte părți și de aceea situația ta amoroasă este plată. Cu toate acestea, ai grijă să nu te îndepărtezi prea mult de latura emoțională, acordă-ți momente de intimitate totală în cuplu, chiar dacă trebuie să elimini tot ce e în jur pentru asta.

Situația ta financiară va fi strâns legată de munca ta din aceste șapte zile. Este posibil să nu te poți concentra prea bine asupra tranzacțiilor financiare, în principal la începutul săptămânii. Tot ceea ce este legat de cercetare este favorizat. Dacă vrei să achiziționezi o locuință, vei avea mari șanse să găsești ceea ce se potrivește bugetului tău, făcând o investiție bună.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Îți va fi greu să rămâi cu picioarele pe pământ în anumite situații pe care le vei trăi săptămâna aceasta în viața sentimentală. Dacă ești singur/ă, este posibil să nu știi clar ce angajament să îți asumi. Vei avea în față mai multe opțiuni, dar mai presus de toate, momente de neglijență totală de care să te bucuri fără reținere înainte de a face alegeri finale. Aceste alegeri nu sunt favorizate pentru moment.

Vei avea elanul, precum și șansa de a găsi sprijin pentru proiectele tale care au legătură cu banii în această săptămână. Acest lucru te va ajuta să scapi de sentimentul de instabilitate pe care îl urăști atât de mult. Va fi totuși necesar să îți gestionezi cu atenție bugetul, orice pas greșit te poate destabiliza.

Citește și: Horoscop chinezesc 2021. Sfaturi pentru noroc la bani în anul Bivolului de Metal

 

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Viața ta sentimentală evoluează spre transformări. Unele ezitări vor fi măturate de tine însuți, altele de situațiile prin care treci. Dialogurile cu partenerul/a sau întâlnirile pe care le vei avea în această săptămână te vor schimba din punct de vedere emoțional. Te vei purta cu naturalețe și îți vei găsi cu ușurință cuvintele pentru a exprima ceea ce ești și ceea ce simți. Puterea de seducție crește brusc, nu vei avea probleme să faci cuceriri, dacă vrei. Superficialitatea te va obosi repede, așadar nu ezita să fii sută la sută tu, deoarece vei fi mai apreciat/ă decât crezi.

Să te concentrezi pe situația ta materială în această săptămână va fi o necesitate. Vei fi nevoit/ă să te ocupi de prea multe, iar asta te-ar putea face să uiți că este esențial să ai momente de relaxare pentru a-ți reîncărca bateriile și, astfel, să-ți gestionezi mai bine bugetul și să-ți coordonezi proiectele.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Există pasiune și dragoste în aer în această săptămână în viața ta amoroasă. Nu vei rata oportunitățile de a o îmbogăți cu momente intense, atât timp cât nu îți este frică să te lași purtat/ă de val. Activitățile în doi sunt favorizate.

Vei fi inspirat/ă să iei cele mai bune decizii în această săptămână în ceea ce privește viața ta profesională. Nu îți vei mai pierde timpul cu proiectele care nu avansează, făcându-ți astfel timp pentru unele noi cu potențial material mai mare.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dorința ta de a avea mereu dreptate și de a decide totul în relație poate crea nemulțumiri mari în ceea ce-l privește pe cel/cea de lângă tine. Este în regulă să îți asumi toate deciziile și părerile, însă este mai important să îi permiți și partenerului/ei să aibă un cuvânt de spus, în special dacă este vorba despre ceva ce are legătură cu amândoi. În caz contrar, în weekend ar putea ieși scântei.

Relația ta cu banii va fi mai directă în aceste zile. Vei avea parte de situații favorabile în ceea ce privește planurile și proiectele care te fac să irosești bani. O să știi exact cum să acționezi și cum să-ți redirecționezi bugetul către cele mai importante obiective.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi plină pentru tine în ceea ce privește viața ta sentimentală. Vei fi energizată/ă de propriile convingeri și vei acționa în conformitate cu acestea mai întâi. Relațiile cu ceilalți sunt mai directe și mai autentice, nu vei dori să pierzi timpul în relații inutile și superficiale.

Nu o duci deloc rău cu banii în această săptămână, ba din contră primești cadouri valoroase, unele chiar sub formă de bani. Cu toate acestea, sfatul astrelor este să fii la fel de darnic/ă cu cei care sunt atenți cu tine. Nu uita că dar din dar se face Raiul.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vei avea parte de un curs relativ liniștit în ceea ce privește viața ta sentimentală în această săptămână. Nu vei forța limitele în nicio situație și vei fi mai puțin tranșant/ă decât de obicei. Atmosfera din cuplu va fi mai călduroasă, iar acest lucru te va ajuta considerabil să îți stabilizezi relația.

Este foarte important să îți reconsideri obiceiurile financiare în această săptămână. Ai nevoie de o curățenie generală pe acest plan. Vei rezista mai bine în fața ispitelor de cumpărături care abundă în jurul tău. În ceea ce privește cariera, astrele îți favorizează proiectele în care ești implicat/ă. Fii încrezător/oare!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragostea va fi un obiectiv major săptămâna aceasta. Simți nevoia să evoluezi în ceea ce privește viața ta sentimentală, iar această deschidere a ta se va vedea și va trezi interesul celor din jur. Va avea loc o explozie de spontaneitate, căldură și tandrețe. Vei avea puterea de a expune cele mai dificile puncte cu tact.

Vei avea o perspectivă mai clară asupra vieții tale financiare, ceea ce te va face să îți reduci semnificativ cheltuielile. Vei vedea cum economisirea banilor îți aduc mai multă liniște și siguranță. Investițiile sunt favorabile, atât timp cât nu te joci cu sume prea mari de bani.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În ciuda unor discuții tensionate, vei știi cum să-ți păstrezi dorința și să o canalizezi către pasiunea din viața ta amoroasă. Vei fi tentat/ă să te gândești mai mult la tine și să uiți de nevoile partenerului/ei. Dacă ești singur/ă, idealurile tale cu privire la o relație sunt mult prea înalte pentru cei care se învârt la momentul actual în jurul tău.

Așteptarea este cuvântul cheie în această săptămână. Se pare că în acest moment există un blocaj, așadar nu va fi ușor să avansezi cu planurile și proiectele tale financiare. Profită de aceste zile de pauză pentru a-ți reorganiza bugetul și pentru a-ți face planuri de bătaie.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Lasă-te purtat/ă de vânt în această săptămână și trăiește cu pasiune tot ce îți este dat să trăiești. Bucură-te fără remușcări de aventură și de noi iubiri, fie ele și pasagere. Dacă ai o relație, este important să îi dai o a doua șansă partenerului/ei dacă greșeala pe care o face nu este atât de mare precum vrei să pară.

Se poate spune că ai găsit în sfârșit echilibrul în ceea ce privește banii. Mai sunt încă lucruri de pus la punct, însă baza este solidă și gândirea este responsabilă. Privește-ți cu realism situația financiară și, astfel, vei reuși să iei cele mai bune decizii. Este foarte important să nu privești în ograda celuilalt, ci să te axezi doar pe a ta!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta vei găsi în persoana de lângă tine tot ce ai nevoie. Dorințele ți se vor îndeplini. Dacă ești singur/ă, întâlnirile romantice se vor înmulți. Printre acești oameni noi ai putea găsi pe cineva cu care să contruiești o relație de durată. Cercul prietenilor se mărește, iar în familie vei căuta să fie pace.

Indiferent de situația ta actuală, ți se recomandă să îți lași creativitatea să vorbească în această săptpămână, deoarece va fi un factor important de noroc la bani. Cu toate acestea, nu uita să ții cont de dorințele celor dragi pentru că vei avea tendința să tragi doar pentru tine. Impulsurile tale de inspirație spontană vor fi cel mai bun atu pentru a avansa și pentru a câștiga stabilitate.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Sunt necesare alegeri urgente în această săptămână. Te vei confrunta cu situații care necesită decizii pe loc. Dacă zăbovești asupra evenimentelor care ți se întâmplă, cel mai probabil direcția nu va fi una deloc bună pentru tine. Nu oferi șanse celor care nu sunt demni de iubirea ta, indiferent dacă este vorba despre partenerul/a actual/ă sau de admiratori/oare.

Nu îți va fi greu să îți dai seama de ce nu funcționează bine la locul de muncă sau în afacerile tale. Te bucuri de fler și de o gândire clară și realistă, fapt pentru care vei lua decizii tranșante care te vor salva de la pierderea unor sume importante de bani. Tot răul spre bine!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod