Horoscopul lunii septembrie. Capricornul fuge de iubire, dar e atras de bani și carieră

Capricorn, iubirea nu te interesează pentru moment, pentru că ai alte priorități.

 

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna septembrie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Stai bine cu dragostea pe tot parcursul acestei luni, însă ultima săptămână va fi o perioadă specială plină de romantism și iubire. Dacă ești implicat/ă într-o relație, va fi ca și cum te îndrăgostești din nou. Dacă ești singur/ă, vei ieși mai mult și vei socializa, pentru că inima ta este predispusă la iubire. Deci, va fi o lună frumoasă și fericită.

Cu banii vei sta foarte bine în această lună, vei câștiga mai mult. Nu numai că te vei descurca excelent, dar îi vei ajuta și pe ceilalți financiar. Dacă ești altruist/ă și îi ajuți pe ceilalți, Universul te va răsplăti înzecit. Este un moment bun să plăctești orice datorie ai, să anulezi creditele ipotecare sau să faci investiții. Stai bine la capitolul intuiție.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Cu dragostea vei fi bine, pentru că vei fi mai conștient de cel/cea de lângă tine. Nu vei fi singurul/a care decide și planifică viața amândurora, ci veți face acest lucru împreună. Acest lucru este important, deoarece vă veți apropia ca și cuplu. Dacă ești singur/ă, te vei bucura de o viață socială mai activă și vei avea ocazia să cunoști fețe noi.

Cu banii o vei duce foarte bine în septembrie. În această lună ai șansa de a câștiga bani la loto sau la jocurile de noroc. Vei avea parte de multă distracție și vei ieși mai mult. Drept urmare, ar trebui să îți gestionezi mai bine cheltuielile și să nu arunci cu ei în stânga și în dreapta. Vei avea fler bun pentru investiții. Dacă ai bani economisiți, este un moment bun să investești în ceva.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În ceea ce privește dragostea, vei continua la fel ca în luna august. Situația nu va fi nici roz, dar nici tragică. Vor exista numeroase schimburi de dovezi de iubire între tine și partenerul/a tău/ta. Dacă ești singur/ă, ai putea întâlni pe cineva interesant sau ai putea chiar să te îndrăgostești la prima vedere.

Din punct de vedere economic, lucrurile nu merg deloc prost pentru tine. Cu toate acestea, trebuie să fii mai realist/ă cu banii și să nu cheltuiești pe lucruri inutile sau pe ceea ce nu îți dorești. Fii ferm/ă și învață să spui nu. Pe primul loc ești tu și viitorul tău, nu alții!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragostea va rămâne la fel ca luna trecută. Va fi destul de dificil să avansezi cu relația în care ești implicat/ă. Neînțelegerile și certurile dintre tine și partener/ă vor fi prezente și nu va fi ușor. Ceea ce este clar este că nu vei înceta lupta pentru a obține ceea ce îți dorești.

Banii nu vor fi un motiv de îngrijorare pentru tine în această lună. Ai realizat deja tot ceea ce ți-ai dorit pe termen scurt și ești mulțumit/ă. Ai totul sub control. În ultima săptămână a lunii, ar fi un moment bun pentru vânzări. Poate fi vorba despre propria locuință, dacă ți-ai propus acest lucru.

Citește și: Află dacă iubitul tău este cel cu care trebuie să te căsătorești, în funcție de zodia lui

Leu(22 iulie - 22 august)

Cu dragostea stai bine luna aceasta. Fără schimbări, dar cu dorința de a fi mai fericit/ă și de a te adapta în funcție de partener/ă. Vei fi dispus/ă să faci concesiile necesare, astfel încât acesta/aceasta să se simtă iubit/ă și răsfățat/ă. În primele trei săptămâni, poți face toate modificările de care ai nevoie, eliminând tot ceea ce consideri inconfortabil sau inacceptabil.

Situația ta financiară este stabilă. Cu toate acestea, dacă ai bani de primit, vor exista întârzieri. Fii calm/ă, pentru că este vorba doar despre asta, o întârziere. Important este că vei primii banii și, dacă știi cum să îi gestionezi, chiar îi vei înmulți.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă sau urmează să te căsătorești, te descurci foarte bine luna aceasta. Dragostea e de ambele prăți, iar romantismul și complicitatea te vor face să te simți special/ă și fericit/ă. Persoana iubită se bucură de o situație financiară de invidiat și te va ajuta. Dacă ești singur/ă, va fi o luna de relații sporadice și te vei bucura de jocul seducției.

În ceea ce privește banii, lucrurile nu stau deloc roz. Situația economică proastă te afectează enorm. Va trebui să muncești de două ori mai mult, iar câștigurile vor fi mai mici. Te va costa mult dacă continui să accepți ce ți se oferă la momentul actual, așadar astrele te sfătuiesc să schimbi tabăra dacă obții același venit cu eforturi mai mari ca înainte.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În ceea ce privește dragostea, lucrurile stau destul de prost pentru tine dacă faci parte dintr-un cuplu. Este momentul ideal pentru a vorbi cu partenerul/a și de a schimba tot ceea ce nu te face fericit/ă sau nu îți place. Este important să o faci acum, pentru că luna viitoare s-ar putea să fie dificil sau chiar imposibil.

Deși pe plan amoros situația nu e deloc roz, nu același lucru se poate spune despre bani. La acest capitol vei fi foarte bine. În ultimele trei săptămâni ale lunii septembrie vei avea foarte mult noroc și vei primi bani din alte surse decât salariul tău. Poți să îți faci capriciile fără griji și, astfel, te vei simți special/ă. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă ești singur/ă, luna aceasta vei râmâne tot singur/ă. Chiar dacă iubirea te urmărește, nu îi vei da curs. Dacă ai un/o partener/ă, va exista un fel de pasiune și adorație reciprocă. Femeile Scorpion vor fi foarte atractive în această lună. Începi să ai voce și să decizi pentru viața ta. De asemenea, vei avea puterea de a guverna asupra celorlalți, de a lua propriile decizii în beneficiul tău. Îți vei da seama că trebuie să cauți fericirea, pentru că dacă nu ești fericit/ă, nu îi poți face nici pe ceilalți să fie.  

Situația ta financiară este normală, stabilă și nu îți vor lipsi lucrurile de bază. E tot ceea ce îți trebuie pentru a avea liniște, însă pentru asta trebuie să apreciezi cu adevărat ceea ce ai. Nu fi invidios/oasă pe succesul altora, la fel cum se poate să-ți meargă mai bine, poată să îți meargă și mai rău!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragostea va fi principala ta preocupare în această lună. Dacă ai un/o partener/ă, te vei simți fericit/ă să-ți împarți viața cu el/ea. Ceea ce este și mai important este faptul că persoana de lângă tine favorizează dezvoltarea activității tale profesionale. Dacă ești singur/ă, te-ai putea îndrăgosti de cineva luna aceasta, tot în spectrul profesional.

Cu banii stai bine. Îți poate crește salariul sau dacă ai o afacere, ai putea câștiga mai mult decât de obicei. Acesta este un stimulent deosebit pentru tine și te încurajează să te implici mai mult și să îți extinzi afacerile, pentru a continua creșterea veniturilor tale.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragostea nu va fi prea importantă pentru tine în această lună. Dacă ești implicat/ă într-o relație, există o absență totală de romantism și interese. Vei continua rutina de cuplu, dar mintea îți va fugi la viața profesională. Dacă ești singur/ă, nu vei căuta iubire. Nu te interesează pentru moment, pentru că ai alte priorități.

Din punct de vedere financiar, luna aceasta va fi bună. Cu toate acestea, în primele zece zile te-ai putea confrunta cu întârzieri la plăți sau venituri. În restul lunii îți va merge foarte bine și vei câștiga bani mai ușor. Familia la va contribui la bugetul tău. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragostea este foarte importantă pentru tine și îi vei acorda o atenție deosebită luna aceasta. Afecțiunea, romantismul, cadourile, detaliile și discuțiile intelectuale te vor menține activ/ă și fericit/ă. Dacă ești singur/ă, te-ai putea îndrăgosti de profesorul sau de șeful tău. Ești atras de oamenii pe care îi consideri înzestrați intelectual. Ai putea face o călătorie romantică cu partenerul/a sau cu persoana pe care o placi.

Situația ta financiară va fi mai bună decât oricând. Banii nu-ți lipsesc și nu te îngrijorezi de nimic, pentru că știi că ai toate nevoile acoperite. Acest lucru este grozav, deoarece îți oferă liniște și siguranță. Bucură-te de viață!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragostea va fi prioritatea ta în această lună. Dacă nu te-ai implicat recent într-o relație, o vei face luna aceasta. Iubirea plutește în aer și o poți găsi într-un coleg de serviciu, șef, fizioterapeut sau doctor. Dacă ai deja un/o partener/ă, încearcă să nu îl/o critici constant sau vei avea probleme și se va sfârși prost.

Vei cheltui mai mult, pentru că vei câștiga mai mult luna aceasta. Vei avea o intuiție bună pentru afaceri și investiții. Dacă ai economii, este timpul să investești. Se va dovedi a fi o decizie bună și pe termen lung.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod