Horoscopul lunii noiembrie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna noiembrie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu se anunţă veşti prea bune pentru tine în această lună dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă. Fie că eşti căsătorită sau că ai un iubit stabil, cert este că există un risc major de despărţire. Astrele îţi recomandă prudenţă în ceea ce priveşte deciziile impulsive, mai ales când e vorba de chestiuni atât de importante. Dacă sunt copii la mijloc, ai grijă să nu îi implici absolut deloc în confruntările pe care le ai cu partenerul. Dacă eşti singură şi disonibilă, luna noiembrie îţi scoate în cale un fost iubit.

Ai ţeluri înalte, însă posibilităţile de a câştiga mai mulţi bani în această lună vor fi destul de puţine. Este o perioadă mai bună de a-ţi aprofunda cunoştinţele, de a te specializa şi de a te perfecţiona în domeniul care te atrage. Încearcă să nu îţi faci iluzii, ci să te axezi doar pe fapte reale şi pe rezultate palpabile. Este necesar să refaci un plan pentru ca situaţia ta financiară să nu intre în impas. Dacă te organizezi cum trebuie, totul va fi bine.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna noiembrie vine cu o nevoie acută de afecţiune pentru tine. De aceea, dacă eşti singură, e posibil ca uneori să dai dovadă de disperare în faţa bărbaţilor cu care intri în contact. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, acum este momentul să animezi puţin viaţa ta intimă şi să cauţi să te apropii mai mult de partenerul tău dacă vrei să primeşti ceea ce îţi doreşti. Dacă eşti căsătorită, vor exista momente când îţi vei dori ceva nou, însă rămâne doar la nivel de gând.

Sunt favorizate schimbările profesionale în această lună, cu toate că nu te simţi foarte pregătită în acest sens. Este foarte important să ieşi din zona ta de confort dacă vrei să evoluezi şi, implicit, să câştigi mai mulţi bani. Încearcă să nu rămâi în urmă şi să te complaci într-o situaţie care îţi oferă un trai modest, ci fii ambiţioasă şi cere mai mult de la tine pentru că poţi. Foloseşte-ţi la maximum potenţialul!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Luna noiembrie vine cu veşti bune pentru tine în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală. Mai mult decât oricând vei simţi că primeşti ceea ce meriţi în relaţia de cuplu şi te simţi apreciată cu adevărat de partenerul tău de viaţă. Dacă eşti singură de scurt timp, astrele îţi scot în cale o nouă iubire, cel mai probabil la fel de rapidă şi intensă. Încearcă să nu îţi faci prea multe speranţe cu privire la viitor, ci să trăieşti clipa şi să te distrezi la maximum.

Luna noiembrie este bună pentru a-ţi scoate la înaintare abilităţile de comunicare şi de convingere. Profită de orice ocazie de a te implica în proiecte noi şi nu spune nu negocierilor, mai ales atunci când vine vorba de bani. Poţi obţine o mărire de salariu doar dacă ai cuvintele potrivite la tine şi curajul necesar de a iniţia această discuţie. Abordarea temei nu ar trebui să fie una dificilă, în special dacă visezi la acest moment de multă vreme.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Luna noiembrie vine cu lucruri noi în ceea ce priveşte viaţa ta amoroasă. Cel mai probabil, relaţia ta va trece la următorul nivel, iar asta poate însemna atât o căsătorie, cât şi apariţia unui copil. Indiferent despre ce este vorba, cert e că nu se va întâmpla nimic din ceea ce nu vrei. Te bucuri de sprijinul necondiţionat al membrilor familiei şi prietenilor, de aceea, uneori, poţi juca şi puţin riscant. Cu cât ţinteşti mai sus, cu atât şansele de a-ţi atinge ţelurile sunt mai mari. Dacă eşti singură, nu vor exista schimbări notabile în această perioadă, poate doar mai mult flirt decât de obicei.

Luna noiembrie vine şi cu veşti bune, dar şi cu unele mai puţin bune. Cel mai probabil ai şansa de a face o investiţie majoră pe care ţi-o doreşti de multă vreme, dar pe de altă parte vei fi nevoită să îţi schimbi stilul de viaţă. Din moment ce vei rămâne fără economiile tale, se recomandă prudenţă în ceea ce priveşte cheltuielile pe care erai obişnuită să le faci în mod normal. Ai şi satisfacţii mari, însă şi sacrificiile sunt pe măsură.

Leu(22 iulie - 22 august)

Luna aceasta te găseşte într-o formă de invidiat, iar acest lucru te va ajuta în special dacă eşti singură. Vei fi sufocată de admiratori, ceea ce înseamnă că ai o paletă largă din care să alegi. Cu toate că eşti tentată să iei unele decizii superficiale, nu uita de esenţă şi gândeşte pe termen lung. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, cel mai probabil vei fi nevoită să oferi unele lămuriri partenerului de viaţă cu privire la anumiţi bărbaţi cu care ai interacţionat în ultima perioadă.

Încearcă în luna noiembrie să nu îţi faci speranţe prea mari în ceea ce priveşte o afacere proprie sau job-ul tău, altfel rişti să fii dezamăgită. Dacă îţi faci planuri înainte de a te asigura cât de cât că ele pot fi puse în practică, atunci cel mai probabil vei da piept cu piedici care te vor întoarce din drum cu coada între picioare. Nu te pune singură în situaţii care îţi afectează atât prestigiul, cât şi încrederea în tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna aceasta închei un capitol al vieţii tale, iar acest lucru vine atât cu bucurii, cât şi cu nostalgii. O relaţie ocazională ţi-a oferit încrederea de care aveai nevoie, însă ţi-a şi rupt o parte din inima ta. Nu îţi este deloc uşor să te desparţi de cineva care a însemnat atât de mult pentru tine, chiar dacă a făcut parte din viaţa ta extrem de puţin din timp. Încearcă să te gândeşti doar la lucrurile bune pe care ţi le-a adus această aventură şi să o păstrezi în amintirea ta pentru totdeauna!

Luna noiembrie va fi o perioadă frumoasă pentru tine, însă cu cheltuieli mai mari. Cu toate acestea, ele vor cele care îţi vor oferi relaxare şi distracţie de moment, astfel încât nu vei considera că banii sunt pierduţi. Investeşti în tine şi în fericirea ta, şi pui preţ mai mult pe momente şi crearea de amintiri, decât pe portofel. Atitudinea ta cu privire la acest subiect va fi blamată de persoanele care au o mentalitate diferită de a ta, însă nu trebuie să iei în seama criticile care îţi ajung la urechi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna noiembrie vine cu evenimente extrem de plăcute în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, cu siguranţă partenerul tău te va surprinde în cel mai plăcut mod. Mai mult decât atât, vă veţi face planuri serioase pentru viitor, planuri pe care veţi şi începe să le puneţi în aplicare. Astrele sunt de partea voastră atunci când vine vorba de investiţii sau angajamente serioase. Dacă eşti singură, cel mai probabil te vei reîntoarce la o veche iubire.

În această lună vei avea parte de cheltuieli mult mai mari decât de obicei, însă vor fi unele în scop recreativ. După un an intens de muncă, ai nevoie şi meriţi un concediu de vis. Nu te uita la bani atunci când vine vorba de propria-ţi fericire, în special dacă eşti plecată în vacanţă. Meriţi acest răsfăţ şi trebuie să îţi reîncarci bateriile la maximum pentru a continua în acelaşi ritm ca până acum.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o lună prielnică pentru nativele care au în plan să se căsătorească sau să conceapă un copil. Dacă ai de gând să treci la următorul nivel în ceea ce priveşte viaţa ta amoroasă, acum este momentul să faci primii paşi în acest sens. Desigur, nu uita că totul trebuie decis împreună cu partenerul de viaţă. Dacă eşti singură, te preocupă mai mult starea materială şi poziţia profesională, de aceea nu se anunţă nimic altceva în afară de idile fugitive şi experienţe sexuale interesante.

Ai şansa de a câştiga mai mulţi bani în această lună, însă nu vei reuşi să pui nimic deoparte. Astrele te sfătuiesc să fii mai fermă în faţa tentaţiilor dacă nu vrei, la final, să ai senzaţia că ai muncit degeaba. Toate eforturile tale profesionale trebuie să se concretizeze în lucruri de valoare şi nicidecum în unele care îţi aduc plăcere pe moment. Ascultă sfaturile celor dragi cu privire la cheltuieli!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna noiembrie nu vine numai cu lucruri frumoase, dar vei reuşi să răzbeşti indiferent de provocările pe care ţi le oferă viaţa. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, cel mai probabil se va pune problema despărţirii într-un mod mult mai serios decât până acum. Dacă iniţial vei fi speriată de această posibilitate, pe parcurs vei constata că nu e normal ca doar ţie să îţi pese de relaţie şi vei lua atitudine. Cu cât dai dovadă de mai multă încredere în tine, cu atât vei reuşi să îţi aduci iubitul mai aproape de tine.

Nu se anunţă veşti prea bune pentru tine pe plan financiar în luna noiembrie. Cu toate că te aşteptai să câştigi o sumă de bani care să te ajute să îţi achiţi datoriile, acest lucru nu se va întâmpla. Vei învăţa ceva din această greşeală pe viitor, însă acum tot va trebui să faci eforturi mari pentru a ieşi din impas. Te vei vedea nevoită să te împrumuţi la cineva, însă fiind vorba de o sumă măricică, acest lucru va fi destul de dificil.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna aceasta vei fi înclinată către planuri de viitor şi angajamente serioase. Spre suprinderea celor din jur, vei constata că ceea ce îţi doreşti acum este mai mult decât distracţie şi aventură. Dacă ai un partener stabil, e posibil să începi să baţi tot felul de apropouri cu privire la o eventuală căsătorie. Dacă eşti singură, ideea de a împărţi tot ceea ce ai cu o altă persoană te face să te îndepărtezi şi mai mult de gândul de a te aşeza la casa ta. Deocamdată te axezi pe flirt şi pe nopţile pierdute alături de prietenii tăi.

Banii nu vor fi o problemă pentru tine în luna noiembrie, ba mai mult, ai satisfacţii majore pe acest plan. Viaţa ta profesională evolueză într-un ritm ameţitor şi nici măcar tu nu îţi vei da seama cât norocoasă poţi fi. Conjuncturile vor fi de natură de a-ţi îmbunătăţi bugetul, dar totul datorită faptului că eşti atentă şi profiţi de oportunităţile care îţi ies în cale. Eşti pe o pantă ascendentă şi vei continua în acelaşi ritm câteva luni la rând.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna noiembrie vine cu schimbări sentimentale pentru majoritatea nativelor acestei zodii. Dacă eşti implicată într-o relaţie, cel mai probabil vei avea tendinţa de a te îndepărta de partenerul tău, căutând afecţiune în cu totul altă parte. În aceste zile, orice alt umăr decât al lui este mai bun pentru a-ţi aşeza capul. Nu e de mirare că vei fi tentată de multe ori să fii infidelă, însă vei reuşi să te opreşti la timp. Înainte de a face acest lucru, asigură-te că ai încheiat orice socoteală cu actualul partener şi astfel toată lumea va suferi mai puţin sau deloc.

Munca ta va primi în această lună recunoaşterea mult dorită, iar acest lucru se va vedea şi la bani. Cu toate că nu sperai, ai şansa la o mărire de salariu sau chiar la ocuparea unei poziţii mai bune în compania pentru care lucrezi. Nativii care îşi caută un loc de muncă în această perioadă sunt ajutaţi să obţină acest lucru mai uşor şi mai rapid. Încearcă pe cât posibil să nu te laşi păcălită de nimeni şi nimic, mai ales dacă vine vorba de economiile tale.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă sau chiar eşti căsătorită, luna noiembrie vine cu gelozii şi posesivitate extremă din partea partenerului de viaţă. Dacă până acum totul se petrecea în limitele normalităţii, de acum totul se schimbă radical în rău. Încearcă să discuţi cu iubitul sau soţul tău despre probleme pe care le are cu privire la tine şi lămureşte-l pe cât posibil că nu are niciun motiv să se comporte aşa. Dacă continuă tot aşa şi devii o obsesie pentru el, pune punct relaţiei indiferent cât de greu ţi-ar fi. Gândeşte pe termen lung!

Banii îţi pot crea probleme în această lună, atât în ceea ce priveşte relaţiile cu colegii sau partenerii tăi, cât şi în acelea cu persoanele dragi. E posibil să te gândeşti atât de mult la acest aspect şi să îi aloci prea mult timp şi energie, iar din această cauză poţi stârni atât invidii, cât şi frustrări. Axează-te pe echilibru şi încearcă să ai câte puţin din fiecare, liniştea fiind cea mai importantă pentru o viaţă fericită.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • popescu c pe 1 Nov 2018, 10:51
    destinatie horoscop....

    pentru barbati nu aveti...zodiacuri ??????

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod