Horoscopul lunii martie. Surprize mari pentru două zodii

Luna martie vine cu surprize mari pentru două zodii. Află care sunt!


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna martie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragostea nu va fi cel mai important lucru în această lună. Dacă ai o relație, vei cere mai multă libertate partenerului/ei, chiar dacă între voi totul este în regulă. Ai nevoie de spațiul tău pentru a fi singur/ă și pentru a face ceea ce îți dorești. Dacă ești singur/ă, nu vei avea niciun interes să îți găsești pe cineva. Te vei simți atât de confortabil cu tine însăți și atât de bine singură, încât nu te va interesa deloc sexul opus.

Din punct de vedere economic vei fi bine, nu va trebui să îți faci griji pentru nimic. Dar, chiar și așa, vei simți senzația de lipsă și vei vrea să economisești pentru că nu ai destui bani. Acest sentiment te va determina să cauți investiții bune sau noi surse de venit. În prima parte a lunii ai putea da lovitura și ai putea avea noroc.

Citește și: Horoscop chinezesc 2021. Sfaturi pentru noroc la bani în anul Bivolului de Metal

 

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, vei continua cu ea, dar fii atent/ă la certuri și discuții, deoarece acestea ar putea strica armonia și bunăstarea de care vă bucurați. Dacă ești singur/ă, vei prefera să te axezi pe prieteni, nu pe găsirea unui partener. Nu este prioritatea ta și nu vei avea chef de dragoste în această lună.

Dacă pui dragostea pe loc secund, banii vor fi prioritatea ta în această lună. Cu toate acestea, nu trebuie să îți faci griji de nimic, deoarece banii vor veni cu ușurință, dar ar trebui să limitezi cheltuielile de bază până când vei ajunge în ultima săptămână a lunii. Vei primi o creștere salarială și aprecierea șefilor tăi. De asemenea, ai putea primi un cadou sub formă de bani de la părinții tăi. Va fi o lună fantastică pentru tine.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Martie va fi o lună romantică. Dacă ești căsătorit/ă sau ai o relație, stai bine la capitolul dragoste, te simți iubit/ă și sentimentul este reciproc. Vei avea parte de o lună plăcută, deoarece libidoul tău va fi mult mai mare decât alte dăți și te vei distra de minune. Dacă ești singur/ă, ai putea întâlni oameni de gen opus care te atrag și cu care poți avea relații sporadice.

Din punct de vedere financiar, vei continua să o duci bine. Banii nu vor fi o problemă pentru tine, deoarece continuă să vină în mod regulat. Vei depunde mult efort pentru a-i câștiga, dar și pentru a-i economisi deopotrivă. Este o lună bună pentru a-ți achita toate ratele, facturile sau datoriile. De asemenea, ai putea primi unele despăgubiri de la firmele de asigurări cu care ai contracte.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Cu dragostea stai bine, dar nu e pe lista ta de priorități luna aceasta. Pe primul loc se află munca și banii. Asta nu înseamnă că trebuie să îți ignori partenerul/a, ci să continui relația în ritmul său normal. Dacă ești singur/ă, martie va fi o lună cu o viață socială săracă din cauza pandemiei. Prin urmare, nu vei avea ocazia să cunoști oameni noi.

Cu banii nu te vei descurca deloc bine în primele trei săptămâni ale acestei luni. Niciun leu nu va intra în contul tău și nici nu ai economii. Dacă depinzi financiar de părinți sau de șef, s-ar putea să apară o prpblemă. Vei reveni la normalitate după data de 21 martie. Datorită persoanei iubite te vei putea întreține și ocupa de plăți. 

Leu(22 iulie - 22 august)

În dragoste îți va merge fantastic în această lună. Reușești să reaprinzi flacăra iubirii și pasiunii, iar tu și partenerul/a de viață vă veți înțelege excelent. Relația voastră este magică. Romantismul și micile gesturi de afecțiune vă vor face pe amândoi fericiți. Dacă ești singur/ă, vei fi seducător/oare, în măsura în care această pandemie îți permite. Poți frânge inima mai multor persoane!

În ceea ce privește banii, situația este bună. Partenerul/a și prietenii vor avea mult de-a face cu situația ta financiară. Prin intermediul lor, vei întâlni oportunități de a câștiga bani. Nu ar trebui să le ratezi! Vânzarea online ar putea să fie o sursă de venit pentru tine.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În dragoste te vei descurca foarte bine luna aceasta. Te află într-o etapă în care romantismul și înțelegerea primează și te fac să trăiești frumos. Vei fi fericit/ă! Dacă ești singur/ă și ai ocazia de a socializa, vei frânge inimile celor din jur și ai putea avea șansa de a începe o relație serioasă. Dacă ești limitat/ă, relațiile online sunt o opțiune de petrecere a timpului liber.

Cu banii vei fi bine luna aceasta. Nu trebuie să îți faci griji cu privire la satisfacerea nevoilor tale, dimpotrivă, ai totul sub control. Banii pe care îi vei primi vor proveni doar din salariul tău, însă este în regulă, pentru că familia ta traversează o lună excepțională din acest punct de vedere.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragostea va fi fantastică luna aceasta. Distracția și flirtul cu partenerul/a te vor face să trăiești momente inedite. Vei avea o viață amoroasă intensă. Dacă nu ești căsătorit/ă, dar ai o relație de mult timp, te-ai putea căsători sau logodi în această primăvară. Dacă ești singur/ă, de asemenea vei trăi totul la maximum. Ești atrăgător/oare și amuzant/ă, iar sexul opus nu are cum să nu se simtă atras de tine.

Cu banii stai bine luna aceasta. Nu îți vei putea permite lucruri nebunești sau mofturi, dar vei reuși să îți acoperi cheltuielile fără probleme. Situația ta nu este la limită și ai confortul zilei de mâine fără griji.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Stai bine cu dragostea în martie, dar te vei închide destul de mult în tine. Amintirile din trecut vor reveni în memoria ta, fie despre partenerul actual, fie despre un fost, ceea ce te va determina să regândești anumite aspecte ale relației tale. Totul va fi bine deoarece vei prețui mai mult ceea ce ai în prezent sau îți vei da seama de ceva care nu funcționează bine și vei putea să remediezi.

Situația ta financiară este bună și stabilă luna aceasta. Ai putea câștiga la Loto, tu doar trebuie să îți încerci norocul. Ai putea fi plăcut surprins/ă de unele câștiguri neașteptate. Martie nu este despre muncă multă și eforturi, ci despre șansă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu stai prea bine cu dragostea luna aceasta. Dacă ai un partener stabil sau ești căsătorit/ă, conviețuirea și dialogul vor fi dificile. Vor avea loc numeroase discuții și certuri și relația s-ar putea răci. Ar putea chiar să se producă o ruptură, însă acum nu este cel mai bun moment pentru a lua decizii serioase. Dacă ești singur/ă, nu este o lună bună pentru iubire. Viața ta socială aproape a dispărut din cauza pandemiei, așadar conexiunile sunt aproape imposibile.

Cu banii vei fi bine. Nu va trebui să îți faci griji pentru nimic. Nevoile tale vor fi acoperite și te vei putea relaxa. Nemaiputând să ieși ca odinioară, nu vei avea nevoie nici de prea mulți bani. Reducerea costurilor obișnuite are efecte pozitive asupra situației tale financiare generale.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În viața ta sentimentală nu se vor întregistra schimbări luna aceasta. Dacă ai o relație, totul va rămâne la fel, fără modificări în rutina ta de cuplu. Dacă ești singur/ă, nu este momentul potrivit pentru a cunoaște pe cineva, deoarece ești cam limitat/ă din cauza pandemiei. Este imposibil să îți găsești pe cineva luna aceasta.

Cu banii o duci bine în luna martie. Este o perioadă prosperă, ceea ce înseamnă că vei câștiga mai mult decât de obicei. Mai multe comenzi, mai mulți clienți... De asemenea, vei avea noroc la jocurile de noroc. Asumă-ți riscul de a juca, pentru că vei câștiga ceva, cât de puțin. Dacă ai un apartement de închiriat sau de vândut, luna aceasta vei reuși.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În dragoste vei fi fericit/ă luna aceasta. Afecțiunea dintre tine și persoana iubită va fi evidentă, dar va trebui să faci un efort pentru a-i oferi plăcere și pentru a-l seduce mai des. Astfel, situația voastră va fi și mai bună. Dacă ești singur/ă, vei avea o perioadă mai dificilă din cauza pandemiei. Aceasta te va limita complet, iar ieșirile și socializare se vor îngreuna. Nu există șanse să începi o relație.

Cu banii te vei descurca foarte bine. Martie va fi o lună prosperă, mai ales a doua săptămână. De asemenea, partenerul/a se va descurca foarte bine și se va ocupa de toate cheltuielile. Banii și dragostea merg mână în mână luna aceasta.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Fericirea este cuvântul de bază în ceea ce privește dragostea. Dacă ai pe cineva, relația voastră se va îmbunătăți foarte mult. Vă veți face fericiți unul pe celălalt. Dacă ești singur/ă, ai putea începe o relație intimă cu cineva din clasa de yoga sau chiar de la școală. În acest moment ești interesat/ă doar de oamenii care au aceleași preocupări ca și tine.

Cu banii te vei descurca foarte bine. Este o lună bună în care vei începe să câștigi mai mulți bani decât ți-ai imaginat vreodată. Îmbunătățirile serioase se vor produce în special în cea de-a doua săptămână din martie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod