Horoscopul lunii martie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna martie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Martie nu vine cu veşti bune pentru tine pe plan amoros, indiferent dacă eşti implicată într-o relaţie sau eşti singură. Orice dorinţă ai avea se va doveni a fi doar o iluzie. Cu toate acestea, nu trebuie să îţi pierzi speranţa, căci aceasta e doar o perioadă de stagnare care va trece în câteva săptămâni. Vei constata că situaţia se îmbunătăţeşte atunci când vei da dovadă de mai mult curaj ăn ceea ce priveşte interacţiunile cu sexul opus.

Luna martie vine cu o îmbunătăţire a situaţiei tale financiare. Apar şanse de câştig neaşteptate, dar ţine doar de tine să nu le ratezi. Indiferent dacă jobul actual îţi ocupă mare parte din timp, ar fi bine să îţi mai găseşti ceva de făcut pentru a-ţi suplimenta veniturile. De efortul tău de acum depinde liniştea ta pe viitor.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Cu toate că ţi-ai dori ca totul să fie perfect pe plan amoros măcar în această perioadă, nu e cazul să îţi faci speranţe deşarte. Nu sunt excluse certurile cu partenerul de viaţă exact atunci când te aştepţi mai puţin, şi, de asemenea, sunt mari şansele ca unele planuri ale voastre să se ducă pe apa sâmbetei. Încearcă să îţi păstrezi calmul indiferent de situaţie!

Este foarte important ca în această lună să ai grijă cum te raportezi la colegii de muncă. Acum mai mult decât oricând se recomandă evitarea oricărui conflict de natură profesională. Eşti impulsivă şi poţi face greşeli majore din această cauză, atât în ceea ce priveşte banii, cât şi relaţiile cu cei din jurul tău.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Astrele îţi recomandă în această lună să fii mai prudentă şi să te implici mai mult în relaţia amoroasă. Nu ar strica să mai condimentezi puţin situaţia în dormitor, pentru că e posibil ca partenerul tău să fie plictisit deja de atâtea încercări eşuate. Dacă reuşeşti să aduci echilibrul în viaţa ta, lucrurile vor sta nespus de bine pe plan amoros.

Martie va veni ca o binecuvântare pentru tine atât pe plan profesional, cât şi financiar. Vor apărea o mulţime de oportunităţi pentru tine în această perioadă şi vestea bună e că nu trebuie să faci eforturi în acest sens. Roadele muncii tale vor fi gata de cules încă din primele zile ale acestei luni. Poţi avansa atunci când te aştepţi mai puţin, lucru care te afce să te simţi extrem de norocoasă!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Luna martie va veni şi cu bune şi cu rele pe plan sentimental. Cu toate acestea, orice eveniment sau situaţie prin care treceţi tu şi partenerul de viaţă, vă vor uni şi mai mult. Este o perioadă bună pentru consolidarea relaţiei voastre, cu toate că uneori te vei simţi extrem de dezamăgită şi slăbită psihic. Dacă eşti singură, cel mai probabil te vei concentra pe distracţie şi flirt, iar motivul este să uiţi de problemele reale cu care te confrunţi.

Prima perioadă a acestei luni e favorabilă pentru tine în ceea ce priveşte banii. Imediat după aceea, vor urma câteva săptămâni în care munca multă e puţin spus pentru a obţine un minim de rezultat. E normal să fie şi bune şi rele, iar acest lucru nu ar trebui să îţi taie elanul şi pofta de viaţă. Din fericire, indiferent de fluctuaţiile financiare prin care vei trece, tu rămâi în siguranţă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Luna martie e una favorabilă în ceea ce priveşte viaţa ta sexuală. Se anunţă evenimente care te scot din rutină şi care îţi aduc şi mai multă încredere în tine decât ai deja. Dacă eşti tupeistă pe acest plan aşa cum acţionezi în mod normal şi în alte sectoare ale vieţii tale, cel mai probabil vei avea numai de câştigat. Indiferent dacă eşti singură sau eşti implicată într-o relaţie, cert e că vei avea parte de acţiune.

Nu se anunţă schimbări ale situaţiei tale financiare în această lună, însă martie e o perioadă bună pentru a face tot ce ţine de tine pentru a evolua. Profită de toate oportunităţile care îţi apar în cale şi perfecţionează-te ori învaţă lucruri complet noi. Nu se ştie niciodată când e necesară o reorientare profesională, iar tu nu trebuie să fii luată pe nepregătite.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În această lună nu te vei bucura aşa cum sperai de fiorii dragostei. E posibil să îţi faci speranţe prea mari în ceea ce priveşte planurile cu partenerul tău de viaţă şi să ai aşteptări nerealiste de la acesta. Dacă continui tot aşa şi cauţi perfecţiune peste tot, nu vei reuşi decât să fii dezamăgită. Comunică deschis şi calm, în loc să te superi atât de des din nimicuri!

Situaţia ta financiară este aceeaşi încă de multă vreme, însă abia acum începe să te nemulţumească acest lucru. Cel mai probabil, şicanele unor persoane din jurul tău te influenţează fără să îţi dai seama şi acumulezi frustrări care se vor răsfrânge tot asupra ta cândva. Încearcă să nu mai iei în seamă tot ce ţi se spune, iar dacă situaţia te nemulţumeşte cu adevărat, atunci ia măsuri în acest sens. Să îţi plângi singură de milă nu e o soluţie!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti tot mai nemulţumită de viaţa ta sentimentală, iar luna martie îţi deschide ochii cu privire la partenerul tău de viaţă. E necesar să nu iei nicio decizie impulsivă, mai ales dacă eşti implicată în această relaţie de multă vreme. Comunică mai mult cu perechea ta, spune-i ce nemulţumiri ai şi vezi ce se poate rezolva. Nu e cazul să faci lucruri pe care ai putea să le regreţi ulterior!

Eşti o persoană foarte calculată, cel puţin în ceea ce priveşte banii. Dacă în rest eşti mereu indecisă şi haotică, iată că aici situaţia e total opusă. Uneori, toată lumea poate vedea că exagerezi cu economiile. E posibil ca în acestă lună să realizezi ce fel de persoană ai devenit şi să vrei să schimbi ceva la tine. Poţi începe prin a-ţi achiziţiona ceva drăguţ pentru tine, ca mai apoi să faci şi mici cadouri altora.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Martie îţi aduce exact ceea ce voiai pe plan sentimental. Dacă eşti implicată într-o relaţie, partenerul tău de viaţă va fi foarte atent cu tine şi nu va uita de evenimentele importante ale acestei luni. Şi chiar dacă eşti singură, gesturile mai multor bărbaţi din jurul tău te vor face să te simţi atât de bine şi de apreciată, încât nu vei mai tânji după altceva sau după cineva anume.

Atmosfera de la serviciu te face să fii foarte productivă în luna martie. Rezultatele vor începe să apară încă din primele zile ale acestei luni, însă nu te lăsa păcălită şi nu îţi face iluzii că aşa va fi mereu. E foarte important să fii constantă şi să profiţi şi de conjucturile favorabile care vor exista. Un plus de imagine nu strică!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Suferinţa ta va lua sfârşit în această lună, pentru că eşti pregătită să laşi în urmă o relaţie din care ai ieşit recent. Fie că ai fost părăsită sau ai renunţat tu, cert este că acum eşti gata să o iei de la capăt. Ai mulţi admiratori care fac coadă la uşa ta, ţine doar de tien ca de această să faci alegerea corectă.

Prima parte a lunii va fi lipsită de evenimente notabile în ceea ce priveşte banii şi cariera ta. Imediat după aceea, îşi face simţită prezenţa un avânt neaşteptat din partea ta. Curajul de care dai dovadă la locul de muncă îţi poate aduce atât beneficii, cât şi părţi mai puţin plăcute. Pune-le în balanţă şi vezi dacă merită cu adevărat să ai această atitudine!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna martie e o perioadă favorabilă pentru nativele singure. Se anunţă multe evenimente sociale care îţi pot scoate în cale alesul inimii. E important doar să fii mai atentă decât de obicei la ce se întâmplă în jur şi la semnalele care ţi se transmit. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, nu e exclus să primeşti o cerere în căsătorie sau să decizi împreună cu partenerul de viaţă că e momentul să vă măriţi echipa!

Goana după bani devine din ce în ce mai prezentă în viaţa ta. Dacă până acum nu ai fi făcut chiar orice pentru a-i obţine, în această lună te vei schimba total. Nimic din ceea ce ai pare să nu te mai mulţumească, de aceea vrei o schimbare drastică şi eşti dispusă la multe compromisuri. Vei ajunge chiar în punctul de a flirta cu şeful tău, tot tot o să ai mai mult succes. Astrele îţi recomandă prudenţă maximă!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Punctele comune pe care le ai cu partenerul de viaţă face ca viaţa ta sentimentală să fie una împlinită. E foarte important ca între voi doi să nu intervină monotonia, dar, din fericire, nu este cazul. Indiferent dacă sunteţi de mult timp împreună sau abia v-aţi cuplat, cert e că trebuie să găsiţi mereu ceva nou în care să vă implicaţi, dar care să vă şi placă amândurora.

Este o lună bună pentru afaceri şi negocieri. Orice proiect în care te vei implica acum are mari şanse de succes. Nu ezita să îţi expui ideile la locul de muncă, pentru că nimeni nu te va judeca dacă vei mai spune şi prostii. Dacă ai iniţiativa, astrele îţi vor crea conjunctura favorabilă de a evolua profesional şi financiar. Pune-ţi toate cunoştinţele la bătaie!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Luna martie vine cu veşti bune pentru tine pe plan amoros. Nici tu nu te aşteptai să îţi fie atât de bine în această perioadă. Aveai nevoie de linişte şi o vei primi, pentru că partenerul tău de viaţă te apreciază şi ştie când trebuie să facă unele comporomisuri. Multă lume ar spune că eşti o norocoasă, mai trebuie doar tu să vezi acest lucru!

Nu va merge totul perfect în această lună pentru tine pe plan profesional şi financiar, însă vei reuşi într-un final ce ţi-ai propus. Cu banii nu ai stat deloc bine în ultima perioadă, dar din martie lucrurile încep să se mişte pozitiv. Nu te lăsa întoarsă din drum atunci când întâlneşti obstacole, perseverenţa te poate salva d ela eşec.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod