Horoscopul lunii mai. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Situaţia financiară a nativei din Fecioară se îmbunătăţeşte vizibil şi va putea, în sfârşit, să îşi achiziţioneze acel obiect mult dorit.

1 din 13
Viaţa ta sentimentală este foarte importantă pentru tine, şi în această lună vei încerca să îţi atingi obiectivele. Încearcă să nu mai fii atât de critică faţă de iubitul tău, şi să faci unele compromisuri pentru a se simţi şi el bine în relaţie. Dacă eşti singură, este o perioadă bună pentru flirt şi experienţe amoroase inedite!

Nu este o bună perioadă pentru investiţii, de niciun fel. Din contră, încearcă să economiseşti cât mai mulţi bani pentru a te putea descurca de una singură cu cheltuielile pe care le ai. Încearcă să nu te laşi impresionată de rugăminţile celor din jur şi nu le acorda împrumuturi decât dacă ai încredere absolută în persoanele respective.

Starea ta generală va fi una destul de bună în această lună, însă doar dacă ştii că eşti sănătoasă tun. Dacă ai unele probleme cu spatele, trebuie să ai mai multă grijă de acest aspect şi să nu te forţezi chiar dacă eşti nevoită să faci unele modificări în casă de una singură. Cere ajutorului unei persoane cu mai multă forţă decât tine!
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic
 • eva
  georgistanciu pe 3 Mai 2015, 10:46
  modificare horoscop

  Puteți selecta zodia de pe săgeata de deasupra textului, nu cea de pe imagine.

  0
  0

 • ad77mailro@yahoo.com pe 2 Mai 2015, 17:44
  propunere modificare site horoscop

  Buna ziua,referitor la prezentarea horoscopului,incercati sa puneti toate zodiile pe toate pe aceeiasi pagina,modul cum se prezinta acum,cu pagina urmatoare ma face sa renunt sa mai ajung la pagina pestilor(de ex.).

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod