Horoscopul lunii mai. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Nativa din Berbec se va concentra mai mult pe viaţa sa profesională în luna mai, lucru care îi poate crea probleme în dragoste în viitorul apropiat.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Oferi dragoste şi primeşti pe măsură, despre asta va fi vorba în această lună. Şarmul tău şi atenţia pe care le-o acorzi celor dragi te vor ajuta să îţi clădeşti relaţii strânse şi de durată. Viaţa ta sentimentală traversează o perioadă extrem de bună, iar dacă eşti singură ai toate şansele să îţi găseşti alesul inimii.

Luna aceasta eşti dispusă să faci multe sacrificii pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară. Nu o duci rău din acest punct de vedere, însă vrei să ajungi tot mai sus. Chiar dacă vei întâmpina unele probleme în realizarea planurilor, vei stăpâni cu brio situaţia.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu traversezi cea mai bună perioadă a ta, luna mai venind cu mai multe probleme pe plan sentimental pentru tine decât de obicei. Încearcă să nu dramatizezi, pentru că nimic nu va rămâne nerezolvat. O şansă ca relaţia ta să revină la normal va veni abia la finalul acestei luni extrem de stresante pentru tine.

Luna mai este o lună bună pentru investiţii, mai ales dacă ai câteva economii puse deoparte. Dacă ai în plan să îţi achiziţionezi obiecte scumpe, nu ezita să asculţi de sfatul celor din familie, sau poate chiar să le accepţi ajutorul.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Astrele te vor scoate din cele mai grele încurcături în această lună, mai ales pe plan sentimental. E posibil ca dacă eşti angajată într-o relaţie amoroasă complicată să se producă o schimbare majoră. Vei fi nevoită să iei o decizie contra voinţei tale. În schimb, dacă relaţia ta este una normală, acum vei avea parte de cea mai mare distracţie!

Prima săptămână a lunii mai îţi va aduce bonusuri financiare neaşteptate. Trebuie să fii chibzuită pentru că nu o să ai acest noroc la nesfârşit. Este o perioadă bună pentru afaceri şi pentru colaborări cu persoanele în care ai încredere.

Leu(22 iulie - 22 august)

Poţi obţine tot ce îţi doreşti de la iubitul tău în această lună, îl cucereşti dintr-o privire şi va fi la picioarele tale. În situaţia în care eşti singură, şarmul te va ajuta să îi atragi atenţia acelui bărbat pe care ai pus ochii de multă vreme.

Luna mai este excelentă pentru tine din punct de vedere financiar. Ai succes în afaceri şi vei obţine rezultate bune mai repede decât credeai. Atunci când te vezi în bani, încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ şi să nu arunci cu ei în stânga şi în dreapta.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Relaţia ta amoroasă va fi supusă unui test luna aceasta, însă rezultatul va fi unul extrem de bun. Nici tu, nici partenerul tău nu ştiai că sunteţi atât de puternici împreună, ceea ce vă va determina să vă gândiţi serios la viitor. Planurile comune vă vor ţine mai uniţi ca oricând. Traversezi o perioadă spectaculoasă.

Nu vei avea parte de câştiguri mari luna aceasta însă nici nu vei fi ocolită de ele. Vestea bună este că se anunţă schimbări benefice ale situaţiei tale financiare, şi asta datorită eforturilor pe care le depui. Chiar dacă nu vei obţine banii la care sperai, ai şansa de a călători gratis.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Imprevizibilul este la el acasă în această lună şi vei avea parte atât de lucruri bune, însă şi mai puţin bune. O veche iubire poate reapărea în viaţa ta şi te poate face să suferi la fel de mult ca şi în trecut. Amintirile, ura şi frustararea vor pune stăpânire pe tine şi îţi vor strica liniştea.

Te organizezi foarte bine cu banii luna aceasta şi se întrevăd şanse noi de câştig. Eşti pusă pe economii indiferent de bonusurile pe care le primeşti şi acţionezi responsabil când vine vorba de buget. Orice achiziţie pe care o vei face luna aceasta va fi după multă analiză.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Te vei concentra mai mult pe dragoste în această lună şi vei reuşi până la urmă să obţii ce îţi doreşti. E posibil să vrei ca partenerul tău de viaţă să fie altfel, iar schimbarea se poate produce doar dacă lucrezi la acest aspect. Nu îţi irosi timpul dacă vezi că nu ai cu cine!

Nu o duci rău cu banii luna aceasta însă te vei descurca cu ce ai câştigat până acum pentru că nu vei obţine mai mult. Dacă vrei cu tot dinadinsul să pui banii pe primul loc, vei fi nevoită să renunţi la celelalte planuri ale vieţii tale!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei reuşi luna aceasta să aduci echilibrul în viaţa ta şi să îmbini cu brio utilul cu plăcutul. Dacă eşti singură, ai toate şansele ca datorită unor drumuri sau evenimente la care eşti nevoită să participi să îl găseşti pe bărbatul visurilor tale!

Luna mai va fi una de succes pentru tine dacă munceşti cu determinare. Se anunţă veşti bune pentru tine, şansele de a ţi se face o ofertă de excepţie fiind foarte mari. Dacă se pune problema schimbării locului de muncă, gândeşte-te de două ori înainte de a lua o decizie!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragostea învinge, asta e concluzia la care vei ajunge luna aceasta. Tu şi partenerul de viaţă veţi întâmpina o mulţime de piedici, însă planurile voastre nu vor fi stricate indiferent cât de mult ar încerca unii. Nu lăsa bârfele să te afecteze şi acordă-i încredere deplină iubitului tău!

Nu te încrede în promisiuni luna aceasta, altfel rişti să pierzi sume importante de bani. Chiar dacă eşti tentată să acţionezi impulsiv, ai face bine să te gândeşti de două ori înainte. Nu te juca cu focul!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Te vei înţelege bine cu toată lumea în această perioadă, însă mai ales cu iubitul tău. Eşti pusă pe distracţie şi eşti mai hotărâtă decât oricând să îi oferi partenerului tău de viaţă exact ce are nevoie. Curajul şi iniţiativa de a încerca lucruri noi atât pe plan social, cât şi în dormitor, vor juca un rol extrem de important.

Luna aceasta vei fi tentată să faci unele investiţii, lucru care nu te caracterizează deloc. Din când în când este bine să rişti, mai ales atunci când ştii că nu ai prea multe de pierdut. Indiferent de deciziile pe care le iei, acţionează de una singură!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Rezolvarea unor neplăceri mai vechi între tine şi iubit va fi tot mai posibilă în această lună. Astrele sunt de partea ta şi te ajută la detensionarea atmosferei din sânul familiei, fără să depui prea mari eforturi. Este foarte important să comunici mai mult şi mai deschis cu partenerul tău de viaţă!

Nu se anunţă schimbări majore pe plan financiar luna aceasta, însă dacă ştii pe lângă cine să te dai, poţi obţine mai mult. Este o perioadă bună pentru negocieri, dar ai grijă să rămâi corectă şi obţii totul prin propriile puteri.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Luna aceasta nu vei acorda prea multă atenţie vieţii tale sentimentale, însă acest lucrtu va avea consecinţe în viitorul apropiat. Chiar dacă ai altele pe cap, iar iubitul tău nu este o prioritate pentru tine, ai putea măcar să nu îl faci să simtă că nu există pentru tine!

Nu vei câştiga mai mulţi bani luna aceasta, însă pui bazele unor afaceri care îţi vor aduce profit în viitorul apropiat. Eşti foarte încântată de ce va urma să se întâmple, dar încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ şi să nu îţi faci iluzii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod