Horoscopul lunii iunie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna iunie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Luna iunie va fi o perioadă bună pentru viaţa ta sentimentală, indiferent de statutul tău emoţional. Dacă eşti singur, încă de la începutul lunii vei găsi curaj pentru a aborda o persoană de care îţi place. Rezultatele vor fi bune atât timp cât ştii să îţi pui senzualitatea în evidenţă. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, astrele îţi recomandă să comunici deschis cu partenerul de viaţă pentru a evita eventualele frustrări. Mai mult decât atât, sinceritatea îţi poate îmbunătăţi relaţia şi pe plan intim.

Este o lună bună pentru perfecţionare, iar situaţia financiară îţi permite să investeşti în tine. Este foarte important să găseşti drumul spre succes, dar asta nu se poate întâmpla decât dacă cercetezi terenul. Fă tot posibilul să încerci mai multe profesii şi să vezi care îţi place. Cea pe care o vei urma cu plăcere îţi va aduce şi mai mulţi bani!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna aceasta vei da dovadă de mai multă afecţiune şi romantism în ceea ce priveşte relaţia ta amoroasă. Prin schimbarea atitudinii tale, ai putea chiar să reaprinzi flacăra iubirii dacă aceasta s-a stins din cauza trecerii timpului. În cazul în care eşti singur, e necesar să depui mai mult efort pentru a-l cuceri pe cel pe care ai pus ochii. Nu aştepta să îţi pice totul din cer, altfel vei avea tot tu de suferit!

Este o lună bună pentru tine, atât în ceea ce priveşte evoluţia profesională, cât şi banii. Ai multe de făcut şi toate sunt activităţi noi şi promiţătoare. Faptul că alegi să spui da oricărei provocări te va aduce tot mai aproape de succes. În cazul în care eşti în căutarea unui loc de muncă, fie el primul sau unul nou, astrele te sfătuiesc să asculţi recomandările persoanelor dragi.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei da dovadă de un şarm deosebit luna aceasta şi, astfel, vei atrage persoanele de sex opus fără a depune eforturi în acest sens. Dacă eşti singur, este un moment bun de a face unele alegeri, mai ales că ai de unde. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, astrele te sfătuiesc să readuci unele probleme mai vechi în discuţie, pentru că doar aşa tu şi partenerul tău de viaţă veţi avea şansa de a vă continua povestea de dragoste.

Luna iunie va veni cu o stagnare pentru tine în ceea ce priveşte viaţa profesională. Nu e de mirare că cei din jurul tău au critici la adresa ta, din moment ce nu vrei să ieşi din zona de confort niciodată. Dacă ai nevoie de mai mulţi bani sau ştii că meriţi mai mulţi, nu ezita să fii mai îndrăzneţ şi să joci mai riscant. Nu ai ce pierde!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Te concentrezi mai mult pe celalte planuri ale vieţii tale, decât pe dragoste. În această lună, alegi să vorbeşti deschis cu partenerul de viaţă despre preocupările tale din acest moment şi, astfel, obţii susţinerea acestuia. Dacă eşti singur, viaţa ta sentimentală va intra într-un con de umbră şi, deşi nu realizezi acum, va fi destul de greu să revii în peisaj cu puteri cuceritoare.

Dacă la începutul lunii iunie nu se zăreşte nicio îmbunătăţire a situaţiei tale financiare, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre finalul ei. Atunci, vei fi mult mai energic şi mai pregătit pentru a prelua afaceri sau proiecte îndrăzneţe şi promiţătoare. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să nu ai încredere decât în persoanele care ţi-au dovedit de-a lungul timpului că te poţi baza sfaturile şi suportul lor.

Leu(22 iulie - 22 august)

Luna iunie va veni cu regrete şi amintiri dureroase. Dacă eşti singur, tristeţea pe care o resimţi după un eveniment nefericit te determină să îi alungi pe cei din jurul tău, inclusiv pe potenţialii parteneri. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, primeşti pentru a mia oară dovada că relaţia ta este una extrem de sudată şi trainică.

Este o lună bună pentru munca în echipă, ceea ce înseamnă că trebuie să laşi mândria deoparte şi să asculţi şi ce au ceilalţi de spus. Pentru a câştiga mai mulţi bani în viitorul apropiat, astrele te sfătuiesc să menţii relaţii apropiate cu partenerii sau colegii tăi. Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, nu ar strica să te reorientezi profesional!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna iunie vine cu relaxare şi multă iubire pentru tine. Dacă eşti implicat într-o relaţie de lungă durată, acum este momentul să planifici alături de partenerul tău de viaţă trecerea la nivelul următor. Fie că este vorba despre căsătorie sau conceperea unui copil, cert este că amândoi vă doriţi acelaşi lucru şi rezonaţi din toate punctele de vedere!

Luna iunie vine cu o reglare a situaţiei tale financiare, însă la finalul ei vei avea parte de cheltuieli neplanificate. Cu toate acestea, nu trebuie să îţi pierzi voia bună, pentru că banii se vor duce pe activităţi distractive la care tânjeai de muntă vreme. O vacanţă este ocazia perfectă de a-ţi reîncarca bateriile şi ai mare nevoie de asta!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Iunie te găseşte mai hotârât decât oricând să îţi duci relaţia la următorul nivel. Din fericire, şi partenerul tău de viaţă priveşte lucrurile la fel ca şi tine şi, astfel, veţi reuşi să vă faceţi un plan de care chiar să vă ţineţi. Dacă eşti singur, cel mai probabil vei fi disperat după atenţie, lucru care nu pică tocmai bine în faţa sexului opus.

Începi să îţi revii din punct de vedere financiar, cu toate că de luna anterioară, venitul tău a început să scadă puţin. O eroare birocratică te-a dat peste cap, însă în iunie ai şansa de a scoate adevărul la iveală. Fiind foarte justiţiar, nu te vei lăsa până nu îţi vei face singur dreptate!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă în relaţia în care eşti implicat există probleme de încredere, e necesar ca începând din această lună să acorzi mai multă atenţie acestui aspect. O comunicare eficientă îţi poate salva relaţia, însă ca acest lucru să se întâmple, trebuie să fii sincer şi destul de direct cu privire la ceea ce simţi. Dacă eşti singur, astrele îţi scot în cale o persoană care ar putea fi exact ceea ce cauţi.

Luna iunie vine cu excese şi, se pare, că nu îţi poţi controla ieşirile atunci când vine vorba de cumpărături. Astrele te sfătuiesc să fii prudent atunci când vine vorba de bani, pentru că rişti să ajungi la sapă de lemn. În ceea ce priveşte situaţia ta profesională, lucrurile încep să se mişte în direcţia pe care ţi-o doreşti.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Se pare că luna iunie vine cu mai multă linişte în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, cel mai probabil tu şi partenerul tău veţi trage linie şi vei cădea la pace. Orice conflict major dintre voi se va aplana, iar cele mici dispar complet. Se anunţă vremuri mai bune! Dacă eşti singur, flirtul te poate duce către o experienţă inedită, însă riscantă în acelaşi timp!

Dacă aştepţi o sumă de bani în această lună, e posibil să fii foarte dezamăgit de rezultat. Cu toate că ţi s-a promis returnarea unui împrumut sau o mărire de salariu, cel mai probabil acest lucru nu se va întâmpla. Chiar dacă nu ai nevoie urgent de ei, frustrarea pe care o vei simţi te va determina să te schimb ca şi om. Cei din jur ar trebui să se pregătească pentru refuzuri tranşante din partea ta multă vreme de acum înainte.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Se anunţă veşti bune pentru tine în luna iunie, însă doar dacă eşti în căutarea unui partener de viaţă. Fie că eşti implicat într-o relaţie sau nu, cert este că vrei să faci o schimbare radicală în viaţa ta sentimentală şi eşti mai hotărât decât oricând să nu dai înapoi. Această decizie are în spate motive serioase, pe care ai face bine să nu le uiţi chiar dacă eşti implorat să faci acest lucru.

Nu se anunţă schimbări ale situaţiei tale financiare în luna iunie, însă vei primi anumite confirmări din partea celor din jur. Acum îţi vei da seama cu adevărat pe cine te poţi baza la nevoie, iar unele persoane te vor dezamăgi enorm. Fă o selecţie printre aşa zişii prieteni şi îţi vei asigura un viitor mai bun!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna iunie va fi o perioadă bună pentru tine, indiferent dacă eşti singur sau eşti implicat într-o relaţie. În primul caz, şansele să îţi pice cineva cu tronc sunt destul de mari, iar instinctul îţi spune că nu iei o decizie greşită. Dacă ai o relaţie de lungă durată, micile certuri recente dintre tine şi partener vor scoate la iveală probleme mai vechi pe care le-aţi ascuns sub preş. Astrele vă ajută să găsiţi cele mai bune soluţii pentru viitorul relaţiei.

Lucrurile nu vor ieşi aşa cum îţi doreşti luna aceasta, cel puţin în ceea ce priveşte finanţele. Cel mai probabil, o sumă de bani care trebuia să ajungă la tine în această perioadă va întârzia să apară. E momentul să analizezi mai bine situaţia şi, dacă constaţi că e ceva greşit, să regândeşti planul de acţiune.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

În această lună vei avea mai multă încredere în tine, iar acest lucru va avea un impact pozitiv asupra relaţiei cu partenerul de viaţă. Această siguranţă îţi va aduce beneficii în special în care eşti singur, pentru că astfel vei putea cuceri persoane care te pot face fericit cu adevărat. Eşti destul de pretenţios, însă, în acest moment, astrele îţi scot în faţă candidaţii perfecţi!

Nu se zăresc situaţii favorabile pentru tine în ceea ce priveşte cariera şi banii în această lună. Iunie va fi o perioadă greoaie pentru tine, pentru că vei întâmpina obstacole de fiecare dată când eşti pe punctul de a obţine ceva. Este foarte important să îţi analizeazi cu atenţie traseul profesional şi să vezi unde greşeşti. În cazul în care nu descoperi nimic concret, poate ar trebui să te reorientezi!
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Beatrice pe 1 Iun 2019, 06:37
    MINCIUNI...

    Cel mai prost si mai ne adevarat horoscop pentru leu in luna iunie...doar aberatii...publicati numai minciuni...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod