Horoscopul lunii iunie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această lună!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei avea parte de o perioadă mult mai relaxantă decât până acum pe plan sentimental, aşa că nu ar trebui să îţi pui niciun semn de întrebare, ci doar să te bucuri. Nu se ştie cât va ţine această linişte, pentru că tu şi partenerul de viaţă sunteţi extrem de vulcanici. Dacă eşti singură, cel mai probabil vei cunoaşte pe cineva care te atrage la o primă vedere, însă nu vei sări direct în braţele lui!

Nu se anunţă o perioadă grea pentru tine, ci din contră pot apărea oportunităţi pe care nu le poţi refuza. Cunoşti oameni noi şi ai şansa să ţi se propună proiecte sau afaceri la care nici nu visai. Spre final de iunie vei putea în sfârşit să îţi achiziţionezi un obiect costisitor pe care ţi-l doreai de foarte mult timp!

Vei avea destulă energie luna aceasta astfel încât să faci tot ce ţi-ai propus. Trebuie să fii mai optimistă atunci când dai puţin de greu şi nu să faci o dramă dintr-o simplă durere de cap. Important este să fii prudentă în trafic, riscul de accidentări este crescut!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În prima parte a lunii nu se anunţă veşti prea bune pe plan sentimental pentru tine, însă totul se va calma până la urmă. Eşti pusă pe gânduri din cauza iubitului tău şi nu mai eşti convinsă că el e sufletul tău pereche. Este foarte important să nu faci greşeli la mânie şi să iei decizii impulsive!

Luna iunie nu vine cu schimbări pe plan financiar pentru tine, însă aveai aşteptări mai mari. Treci peste această dezamăgire şi fă-ţi treaba la fel ca şi până acum, însă în niciun caz nu trebuie să dai înapoi. Spre finalul lunii vei reuşi să te mobilizezi mai bine, chiar dacă rezultatele băneşti sunt doar puţin mai bune.

Vei vedea o îmbunătăţire a dispoziţiei tale luna aceasta, însă nu este exact cea care trebuie. Tonusul tău este unul mai bun şi vei avea mai multă energie pentru a munci sau pentru a te ocupa de viaţa ta personală. Este foarte important să nu îţi iroseşti toate resursele dintr-o dată!

Leu(22 iulie - 22 august)

Vei avea parte de o lună extrem de stresantă pe plan amoros, nimic nu funcţionează aşa cum ar trebui. Certurile dintre tine şi iubit izbucnesc din orice, fără să mai existe toleranţă sau respect unul pentru celălalt. Problemele externe v-au afectat fără să vă daţi seama, iar în acest moment nu poţi face nimic ca să schimbi situaţia!

Vei putea avea mare succes pe plan financiar în această lună dacă alegi să munceşti în echipă. Colegii tăi sunt tot ce îţi trebuie pentru a da cel mai bun randament, inspirându-te şi impulsionându-te. Stai bine la capitolul bani, însă trebuie să eviţi investiţiile de orice fel sau să dai bani cu împrumut!

Eşti într-o formă fizică de invidiat luna această şi eşti extrem de optimistă. Starea ta de bine îi inspiră pe cei din jurul tău şi îi ajută să treacă mai uşor peste problemele cu care se confruntă. Spre final e posibil să îţi încetinească ritmul, însă este perfect normal şi uşor de redobândit!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Viaţa ta amoroasă traversează cea mai bună perioadă a ei de până acum. Toate merg aşa cum îţi doreşti, ba chiar uneori vei fi surprinsă că poţi avea mai mult de atât. Ai foarte mare încredere în tine şi nimic nu poate sta în calea fericirii tale. Este momentul perfect pentru a duce relaţia la următorul nivel, iar dacă eşti singură să îţi întâlneşti alesul.

Luna iunie va fi una perfectă pentru tine, şi rar se întâmplă să fii mulţumită de ceva. De cum păşeşti în această lună vei reuşi să ai rezultate bune pe plan profesional, dar mai ales pe cel financiar. Nimic nu te poate opri obţii banii pe care ţi-i doreai ca să poţi merge în vacanţa la care visezi deja de multă vreme. Visul tău începe să devină realitate!

Începi luna în forţă, însă spre finalul ei e posibil să te confrunţi cu unele probleme de sănătate. Nu este nimic de speriat, însă trebuie să te ocupi de ele şi să le tratezi. În alte condiţii, aceste banale afecţiuni pot căpăta altă importanţă!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Păşeşti cu stângul în această lună şi nu se zăresc speranţe cum că viaţa ta sentimentală se va linişti. Tu şi partenerul de viaţă veţi întâmpina multe alte probleme acum faţă de luna trecută. Este foarte important să vă exprimaţi sentimentele unul în faţa celuilalt şi să fiţi foarte sinceri. Chiar dacă vă mai scapă şi cuvinte urâte, mai bine scăpaţi de tot ce aveţi pe suflet!

Este o lună bună pentru a-ţi aprofunda cunoştinţele sau pentru a da examene. Astrele sunt de partea ta şi te ajută să evoluezi pe plan profesional, însă fără rezultate financiare pentru moment. Dacă ai dat bani cu împrumut şi acum ar trebui să ţi se restituie, din păcate vei avea parte de o mare dezamăgire şi vei fi pe punctul de a ceda nervos.

Toate s-au strâns pe capul tău luna aceasta şi deşi încerci să pari puternic, adevărul este că ai cedat din toate punctele de vedere. Este foarte important să înveţi să spui nu şi să faci ce te reprezintă, altfel de vei extenua fizic şi psihic. Ascultă de sfatul partenerului de viaţă!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu vei avea parte de liniştea dorită pe plan sentimental în această lună, însă nici nu este atât de tragic precum pare. Eşti din ce în ce mai posesivă faţă de partenerul tău de viaţa, iar acest lucru naşte discuţii aprinse între voi. Dacă eşti singură, vei avea dispoziţie de flirt, însă nimic mai mult de atât!

Ţelurile pe care le ai sunt foarte greu de atins şi din păcate nu îţi dai seama de asta. Încearcă să fii mai realistă şi să faci paşi mărunţi, dar siguri! Reţeta succesului pe plan financiar constă în multă răbdare şi documentare. Nu te arunca în afaceri despre care nu cunoşti nimic şi nu te încrede în colegii sau partenerii care îţi promit prea multe!

Nu vei avea parte de o lună prea liniştită pe acest plan al vieţii tale, însă trebuie să îţi păstrezi calmul. Adună-te şi ia orice eşec ca pe o experienţă din care ai învăţat ceva. Riscul de accidentări este crescut din cauza faptului că eşti mult prea stresată şi astfel devii neatentă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este lună bună pentru aventură, mai ales pentru una amoroasă. Nu îţi pune speranţa în bărbaţii pe care îi vei întâlni, ci distrează-te cât poţi de mult în această perioadă. Dacă eşti angajată într-o relaţie stabilă, atmosfera va fi una destul de caldă între voi. Faceţi cât mai multe activităţi împreună!

Ai toate şansele să evoluezi în această lună pe plan profesional şi implicit să ai câştiguri mai mari. Un parteneriat neaşteptat te poate scoate dintr-o situaţie dificilă cu banii sau îţi poate rotunji veniturile modeste. Începi luna în forţă, dar spre finalul ei îţi pierzi din entuziasm şi vei simţi la buzunar!

Dacă te confrunţi cu unele probleme de sănătate încă de ceva vreme, luna aceasta trebuie să fii mult mai atentă. Este foarte important să rezişti în faţa tentaţiilor, mai ales cele culinare. Ai nevoie de un regim strict şi de un program şi un stil de viaţă mult mai echilibrat!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu prea ai timp de partenerul tău de viaţă în această lună, însă pentru treburile importante faceţi un efort de a comunica mai mult. Luaţi întotdeauna deciziile serioase împreună şi ocupaţi-vă mai atent de copii dacă este cazul. Dacă eşti singură, cu siguranţă nu trebuie să ignori acest aspect, ci să fii cât mai deschisă către o nouă aventură.

Nu se vor produce mari modificări pe plan financiar în această lună pentru tine, de aceea nici nu îţi vei da seama că există unele fluctuaţii. Te axezi pe munca pe care o faci, încerci să devii mai bună şi să te perfecţionezi. Vei fi apreciată când nu te aştepti de o persoană cu o funcţie importantă, însă nu ţi-o lua în cap!

Ocupă-te cu mai multă responsabilitate de acest aspect al vieţii tale, altfel o să te trezeşti cu probleme pe care nu le mai poţi rezolva. Dacă previi şi îţi iei toate măsurile pentru a-ţi întări sistemul imunitar scapi de agravarea unor afecţiuni cu care te confrunţi sau la care eşti predispusă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Şarmul tău personal te va ajuta să cucereşti mulţi bărbaţi în această lună, însă doar pe unul vei pune ochii. Ai toate şansele să îţi găseşti alesul inimii, însă tot e nevoie de prudenţă atunci când porneşti la drum. Dacă eşti angajată deja într-o relaţie amoroasă, între tine şi partener se produce o conexiune care va reaprinde flacăra iubirii.

Nu se anunţă veşti bune pentru tine în această lună, însă nici proaste. Situaţia ta financiară este stabilă, îşi păstrează constanţa, iar bugetul tău te ajută să îţi acoperi toate cheltuielile şi să duci un trai decent. Chiar dacă ţi-ai dori mai multe, e important să te mulţumeşti cu ce ai şi să te gândeşti că putea fi mult mai rău de atât!

Începi luna în forţă, însă nu tot aşa o vei termina. Adoptă un stil de viaţă sănătos şi astfel vei scăpa de mult probleme. Sportul este foarte important şi ţi-a lipsit cu desăvârşire în ultima perioadă şi nu e cazul să te scuzi că nu ai avut timp. Fă echipă cu cineva care poate fi un exemplu pentru tine!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în această lună. Familia ta te împlineşte şi simţi o dorinţă arzătoare de a face ceva pentru a-ţi arăta recunoştinţa pentru tot ceea ce ai. Este un moment bun pentru planuri de viitor, dar şi pentru a trece la acţiune dacă vă doriţi ceva deja de multă vreme. Astrele sunt de partea ta!

Tensiunile de la locul de muncă se vor evapora în această lună şi în sfârşit vei putea să munceşti mult mai relaxată. Cu siguranţă şi rezultatele vor fi mult mai bune, dat fiind faptul că nu vei mai fi presată. E posibil ca o schimbare de conducere sau o funcţie mai bună pentru tine să te scape de toate grijile.

Există riscul ca în această lună să întâmpini unele probleme de sănătate şi să nu poţi face nimic altceva decât să aştepţi. Cel mai probabil este vorba de o alergie sau de un virus pe care l-ai luat de la cei din jurul tău. Păstrează-ţi calmul şi nu te întrista pentru că nu mai poţi face ce ţi-ai propus.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ai toate şansele ca luna iunie să îţi aducă un partener de viaţă exact pe placul tău. Datorită drumurilor şi activităţilor pe care le vei avea, o să ai ocazia de a cunoaşte multe persoane de sex opus cu aceleaşi preocupări ca şi tine. Dacă eşti angajată deja într-o relaţie, atunci situaţia nu va fi tocmai roz din cauza problemelor de comunicare dintre tine şi iubit.

Luna aceasta te va găsi în plină organizare a bugetului, principala ta preocupare fiind distribuirea banilor spre lucrurile cu adevărat importante. Nu o duci rău din acest punct de vedere şi ai de unde da, însă şi eforturile depuse pentru a obţine tot ce ai acum au fost mari. Încearcă să îţi faci o rezervă dacă îţi mai rămâne ceva după ce îţi achiţi datoriile sau îţi achiziţionezi obiectele mult dorite!

Luna aceasta va fi una destul de agitată pentru tine şi e posibil să cedezi la un moment dat psihic, dar şi fizic. Încearcă să ai mai multă grijă de tine şi să te opreşti atunci când simţi că ai obosit. Sistemul tău imunitar este slăbit şi rişti ca bolile să se prindă mult mai repede de tine.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Va fi o lună decisivă pentru viaţa ta sentimentală şi totul se va clarifica şi aşeza. Sunt posibile atât evoluţii, dar şi despărţiri dureroase. Indiferent ce se va întâmpla va fi spre binele tău. Înceacă să gestionezi cu calm situaţia în care te afli, să analizezi beneficiile şi pierderile şi să iei cea mai bună decizie pentru tine!

Ai toate şansele să îţi îmbunătăţeşti situaţia financiară în această lună, însă trebuie să fii cu ochii în patru. Pot apărea oportunităţi la care nu te aştepţi, propuneri de a intra în afaceri sau tranzacţii importante. Gestionezi foarte bine situaţia şi iei cele mai bune decizii pentru a-ţi asigura viitorul.

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această lună, dar asta nu înseamnă că poţi face excese. Evită să ai un stil de viaţă dezorganizat, axează-te pe sport şi pe activităţi care te relaxează. Trebuie să înveţi să nu mai pui la suflet răutăţile celor din jur!
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nasiab pe 2 Iun 2016, 10:28
    Zodia Leu

    Cum stau financiar cei din zodia Leului in iunie ?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod