Horoscopul lunii ianuarie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna ianuarie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Începi anul în forţă, aşa că luna ianuarie vine cu veşti bune pentru tine, în special în ceea ce priveşte dragostea.

Pentru nativii care sunt implicaţi într-o relaţie serioasă, se anunţă o animare a vieţii de cuplu. Acelora singuri şi disponibili, viaţa le pregăteşte multă aventură şi distracţie. În ceea ce priveşte banii, începutul anului va fi unul lipsit de evenimente norabile, însă rezultatele muncii vor fi recunoscute şi pe deplin răsplătite într-un final. Sectorul sănătăţii nu va fi în pericol, însă astrele recomandă o atenţie deosebită psihicului.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna ianuarie este promiţătoare pentru tine, pe toate planurile vieţii tale.

Dacă eşti singur, dragostea adevărată ar putea să apară încă de la începutul acestui an, însă nu trebuie să arăţi disperare. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, cu siguranţă acesta va trece la următorul nivel. Nici cu banii nu o duci rău, mai ales dacă alegi să îţi schimbi locul de muncă încă din această lună. Vei începe multe lucruri noi şi vei deschide noi capitole frumoase şi interesante.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ianuarie vine cu provocări pentru tine, în special pe plan sentimental.

E posibil ca la începutul acestui an să cunoşi o persoană alături de care nu vei avea parte deloc de linişte. Din fericire, acest stil de viaţă îţi place mai mult decât orice altceva, aşa că nu vei sta pe gânduri când vei fi nevoit să faci o alegere. Pe plan profesional se anunţă schimbări tentante, însă vei avea o oarecare reticenţă şi vei amâna o posibilă schimbare. Sănătatea nu îţi va crea probleme, ci din contră vei fi plin de energie.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Astrele îţi recomandă să eviţi să iei orice fel de decizie în această lună, altfel ai putea să îţi provoci singur probleme.

Pe plan sentimenal trebuie să fii mai atent în ceea ce priveşte nevoile celuilalt, iar dacă eşti singur să nu dai speranţe celor din jur dacă nu eşti decis să te implici în relaţii amoroase acum. Job-ul îţi va aduce numeroase satisfacţii de ordin financiar, însă nu ar trebui să te mulţumeşti doar cu atât. Protejează-ţi starea de sănătate şi nu te extenua cu un program dificil de lucru.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu e o surpriză faptul că începi anul în forţă şi cu multă încredere în tine.

Luna ianuarie te găseşte mai hotărât ca oricând să schimbi lucrurile, în special să aduci noutate în viaţa ta. Dacă eşti implicat într-o relaţie care îţi dezamăgeşte aşteptările, nu vei sta pe gânduri şi vei ieşi din ea. Preferi să alegi singurătatea, decât o companie care te trage în jos. Te vei axa în mare parte pe carieră şi nu te vei mai uita în jur. Din fericire, vacanţa de iarnă ţi-a încărcat bateriile suficient cât să le poţi duce pe toate.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna ianuarie va fi una extrem de plăcută pentru tine, în special în ceea ce priveşte viaţa sentimentală.

Indiferent dacă eşti implicat într-o relaţe sau nu, cert este că te vei simţi atras de altcineva şi vei afce tot posibilul să obţii ce îţi doreşti. Cel mai probabil va fi vorba de o aventură care îţi va da încrederea de care ai nevoie. Fie că este vorba de dragoste sau carieră, te vei lăsa purtat de val şi de plăcerile de moment. Nimeni nu te poate judeca!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna ianuarie va fi destul de obositoare pentru tine, mai ales după sărbătorile de iarnă.

Te-ai obişnuit prea mult în relaxare, aşa că acum îţi va fi destul de greu să îţi reiei activităţile obişnbuite. Chiar dacă pe plan sentimental sau profesional vei avea parte de o atmosferă apăsătoare, în ceea ce priveşte planurile personale se anunţă veşti bune. O investiţie majoră este pe cale să se producă şi aceasta îţi va aduce cea mai mare bucurie.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna ianuarie vine atât cu urcuşuri, cât şi cu coborâşuri pentru tine.

Dacă pe plan sentimental totul merge aşa cum trebuie, nu acelaşi lucru se poate spune şi de cariera ta. Întâmpini hopuri la care nu te aşteptai în drumul tău spre succes şi există riscul să decazi mult dintr-o dată. Ţine cont că banii sunt foarte importanţi pentru tine în acest moment şi nu poţi risca să rămâi fără un venit stabil. Toate surmenările şi stresul la care eşti supus se va răsfrânge asupra stării tale de sănătate.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Începutul acestui an va veni cu veşti excelente în ceea ce priveşte relaţiile tale.

Fie că este vorba de partenerul de viaţă sau de o rudă pe care nu ai mai văzut-o de multă vreme, cert este că situaţia se va îmbunătăţi simţitor. Pe plan profesional este o perioadă favorabilă pentru aprofundarea cunoştinţelor, aşa că nu ezita să participi la orice curs de pe urmă căruia poţi învăţa lucruri noi. Setea ta de cunoaştere nu va fi potolită prea uşor. Sănătatea nu îţi va crea probleme, însă asta nu înseamnă că trebuie să neglijezi acest sector al vieţii tale.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ianuarie va fi o lună a provocărilor pentru tine, în special dacă ai planuri mari de viitor pe care începi să le pui în aplicare.

Fie că este vorba de viaţa ta amoroasă sau de cea profesională, cert este că niciun drum nu va fi lipsit de piedici. Dacă unele te vor trage înapoi, fii sigur că altele te vor face să înaintezi de două ori mai în faţă. Cel mai important lucru este să nu îţi pierzi optimismul şi să fii în continuare la fel de ambiţios. Starea de sănătate ar putea să se agraveze dacă nu ai grijă să mănânci şi să te odihneşti după un program normal.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Începutul acestui an vine cu veşti bune pentru tine, în special pe plan profesional.

O schimbare în carieră este tot ce îţi trebuie pentru a reuşi să te afirmi aşa cum îţi doreşti şi, nu în ultimul rând, să câştigi atât cât meriţi. Dacă ţi-e teamă să ieşi din zona de confort, închide ochii şi bazează-te pe îndrumările oferite de o persoană în care ai deplină încredere. Nativii singuri au toate şansele ca în ianuarie să cunoască o persoană faţă de care să simtă o atracţie deosebită.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu e de mirare faptul că luna ianuarie te găseşte extrem de amorţit.

Dacă pe plan sentimental totul este în regulă, pe plan profesional dai dovadă de lentoare şi o mare lipsă de  determinare. Există riscul ca şefii tăi să remarce acest lucru şi să te sperie puţin, însă acest lucru îţi va fi foarte benefic pentru că te va trezi la realitate. Nu îţi pune în pericol venitul, pentru că multe lucruri şi persoane din viaţa ta depinde de el. Trebuie să dai dovadă de responsabilitate mai mult decât oricând.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod