Horoscopul lunii februarie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna februarie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Toate indiciile arată că luna februarie va fi una benefică pentru tine pe plan sentimental. Toate relaţiile tale, indiferent dacă e vorba de cea amoroasă sau de prietenie, vor avea o evoluţie spectaculoasă. Nimic nu stă în calea fericirii tale atât timp cât încerci să îţi îmbunătăţeşti abilităţile de comunicare şi ai o mai mare dorinţă de a socializa şi de a te deschide în faţa oamenilor.

Vei avea o lună plină pe plan profesional, fie că vrei, fie că nu vrei. Din fericire, superiorii şi colegii îţi dau o mână de ajutor şi îţi deschid uşi la care nu sperai. E drept că trebuie să munceşti mult, dar va merita din plin. Aici nu e vorba de bani, cât de evoluţia ta pe scara ierarhică.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu vei obţine nimic cu uşurinţă luna aceasta, cel puţin nu pe plan amoros. Cu toate acestea, într-un final vei avea rezultatele dorite. E nevoie de câteva compromisuri, dar va merita din plin. Dacă eşti singură şi ai admiratori, încearcă să nu pleci urechea la prima minciună pe care o auzi. Este foarte important ca deciziile tale să nu fie impulsive!

Luna aceasta este numai bună pentru a face afaceri sau pentru a te implica în proiecte colective. Cu cât munceşti mai mult alături de alţi oameni, cu atât banii vor veni mai repede, iar tu vei avea ocazia să legi relaţii strânse. Chiar dacă te preocupă mai mult aspectul financiar, nu strică să ai cunoştinţe peste tot!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Luna februarie va veni cu multă acţiune pentru tine, cu toate că nu te aşteptai la asta. Vei ajunge să tânjeşti după plictiseala din cuplu pe care o urai, dar nu e chiar o tragedie. Vestea proastă e că agitaţia nu e mereu una pozitivă, uneori ea te extenuează şi îţi macină orice urmă de energie. Indiferent de ceea ce întâmpini în cale în această perioadă, e clar că relaţia ta nu poate fi dezbinată.

Luna aceasta este norocoasă pentru tine în ceea ce priveşte situaţia ta financiară. Atunci când te aştepţi mai puţin vei primi o sumă de bani care te va da pe spate. Chiar dacă vei fi luată prin surprindere, încearcă să îi gestionezi cum trebuie şi să nu dai iama în ei. În viitorul apropiat e programat un eveniment care necesită multe astfel de resurse!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Luna februarie va fi destul de dificilă pentru tin în cazul în care ai o familie de întreţinut. Dacă ai copii, cu siguranţă ei vor fi prioritatea ta. Încearcă să laşi orice alt lucru deoparte pentru a putea fi alături celor dragi atunci când au nevoie. În ceea ce priveşte viaţa ta intimă, e necesar să readuci puţin la viaţă activităţile din dormitor. Nu îţi ignora partenerul!

Luna aceasta vei da randament la locul de muncă nesperat de mult. Din fericire, puseul tău de energie va fi luat în seamă exact de cine trebuie. Nu e exclus ca la final de februarie să fii anunţată că ţi se va mări salariul sau că poţi avea un birou mai bun. Trebuie să adorzi atenţie doar facturile pe care le ai de plătit şi de care ai putea să uiţi având atât de multe pe cap.

Leu(22 iulie - 22 august)

Luna aceasta vei fi mai pasională şi mai iubăreaţă decât oricând, şi nu ştie nimeni care e explicaţia. Indiferent dacă eşti implicată într-o relaţie sau nu, cert este că îţi vine să iei în braţe pe toată lumea. Dacă ai deja un iubit sau un soţ, acest lucru ar putea fi o problemă dacă nu re raportezi doar la el. Dacă eşti singură, un pretendent va fi încântat de schimbarea ta de atitudine.

Un ajutor pe care i l-ai acordat unei persoane în trecut se va întoarce luna aceasta cu multe beneficii financiare. Ocaziile de a câştiga mai mulţi bani vor fi multe, însă nu eşti dispusă să faci chiar orice pentru a-i obţine. Îţi menţii poziţie şi nu e deloc un lucru greşit. Faptul că rămâi fidelă locului de muncă şi eviţi bârfa îţi vor aduce un plus.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Viaţa amoroasă nu te satisface deloc şi îi cauţi nod în papură partenerului tot mai des. Cert este că, nemulţumirea ta ar trebui rezolvată altfel, ori prin despărţire ori prin mai multă comunicare. Din ceea ce se observă, prima variantă ar fi cea mai convenabilă şi benefică pentru tine pe termen lung. Cântăreşte bine lucrurile înainte de a lua o decizie serioasă!

Nu trebuie să te plângi de situaţia ta financiară atât timp cât nu faci nimic pentru a schimba acest lucru. Totul este clar pentru tine şi nu eşti dispusă deocamdată să ieşi din zona ta de confort. Cu toate că tânejeşti după schimbare, nu eşti capabilă de aceasta. În aceste condiţii, încearcă să fii fericită şi să te bucuri de ce ai!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu dai doi bani pe viaţa ta sentimentală, iar acest lucru va deveni o problemă atât timp cât eşti implicată într-o relaţie. Luna februarie vine cu multe reproşurile din partea persoanei iubite, şi pe bună dreptate! Dacă eşti prea orgolioasă şi aştepţi totul de la ea fără să oferi nimic, tu vei fi cea care pierde ântr-un final!

Luna februarie nu este una reuşită pe plan financiar sau profesional. Întâmpini unele probleme la locul de muncă pe care nu le poţi evita. Relaţiile cu colegii sunt tensionate şi vrei doar să fugi, însă soluţia corectă este să rămâi şi să încerci să rezolvi ce poate fi rezolvat. Este foarte important să te pui pe tine pe primul loc, şi nu pe ceilalţi!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna februarie va fi cârncenă pentru tine, dar asta nu din cauza problemelor sentimentale. Ai atât de multe lcururi de făcut încât nu îţi mai stă gândul la a-ţi împăca şi partenerul de viaţă. Vestea bună este că relaţia dintre voi este una strânsă şi profundă, lucru care vă poate salva în momentele voastre de cumănă. Nu abuza de înţelegerea care ţi se oferă!

E posibil ca luna aceasta să te vezi nevoită să te împrumuţi la cineva pentru a reuşi să îţi duci un plan la bun sfârşit. Cu toate că ai economiile tale, acestea nu îţi sunt de ajuns pentru o achiziţie majoră. Acum e momentul tău şi trebuie să profiţi de el, cu toate că acest lucru presupune sacrificiu. Viaţa ta se va schimba în bine pe de-o parte, dar va deveni mai grea pe de altă parte.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna aceasta ai nevoie de multe îndrumări pentru a putea face faţă provocărilor din plan personal. Vei traversa anumite momente de cumpănă care te vor slei de puteri. Nu vei reuşi să răzbaţi dacă nu accepţi ajutorul familiei. Poate fi vorba despre o infidelitate sau despre o problemă mai veche cu partenerul de viaţă care reapare în peisaj.

Dacă ţelul tău este bine definit şi nu ai niciun dubiu cu privire la ce vrei să obţii luna aceasta pe plan profesional, atunci nu are ce să meargă prost. E de la sine înţeles că e nevoie de multă muncă pentru a duce un proiect la bun sfârşit, dar crezi în ceea ce faci şi eşti responsabilă când acţionezi. Chiar dacă rezultatele nu se vor vedea imediat, în câteva luni ai şansa să te îmbogăţeşti.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna aceasta va trebui să fii mai responsabilă în ceea ce priveşte aportul tău în relaţia în care eşti implicată. Nu e normal ca partenerul tău de viaţă să ducă tot greul, iar tu să te poţi ocupa liniştită de treburile tale. Voi doi formaţi o echipă şi se pare că în ultima perioadă ai început să uiţi acest lucru. Încearcă să îţi revii cât încă nu e prea târziu.

Situaţia ta financiară nu se va schimba în această lună cu nimic, dar pui bazele unei afaceri care îţi poate aduce bani frumoşi pe viitor. E nevoie de răbdare şi de perseverenţă pentru a putea reuşi în ceea ce ţi-ai propus. Este foarte important să gândeşti pe termen lung şi să nu te bucuri de câştigurile de moment! Sfaturile unei persoane în vârstă te pot ajuta mai mult decât crezi!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este o perioadă bună pentru nativele singure, în special pentru acelea în căutare de partener. Nu e exclus să primeşti chiar şi o cerere în căsătorie, dar nu e cazul să te grăbeşti cu privire la astfel de decizii măreţe. Axează-te pe distracţie şi fă o selecţie în rândul admiratorilor, nu toţi sunt aşa cum spun! Dacă eşti implicată într-o relaţie, situaţia ta nu va suferi modificări notabile.

Nu vei câştiga mai mulţi bani luna aceasta, dar nici nu vei cheltui prea mulţi. E posibil să primeşti unele favoruri care te vor scuti de cheltuielile tale obişnuite. Priveşte partea plină a paharului întotdeauna şi nu te uita în grădina vecinului. Pentru a reuşi să fii fericită, e obligatoriu să îţi conştientizezi condiţia şi să ţi-o accepţi.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dragostea nu îţi creează probleme în această lună, ba din contră. Partenerul tău şi iubirea care ţi-o poartă pare să fie aliatul tău de nădejde în cele mai grele momente ale tale. Pentru a nu pierde aceste lucruri, învaţă să apreciezi mai mult ceea ce ai. Cu toate că ai lipsuri pe alte planuri, cel sentimental nu îţi aduce nici măcar un motiv de nemulţumire.

Luna februarie nu vine cu schimbări pe plan profesional sau financiar pentru tine. Cu toate acestea, se zăresc în depărtare oportunităţi pe care ai face bine să nu le ratezi. Fii cu ochii în patru pentru că pot apărea şanse neaşteptate. Şi odată ce vei fi atentă la tot ce se întâmplă în jurul tău, vei putea să îţi dai seama şi de intenţiile unor colegi de-ai tăi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod