Horoscopul lunii decembrie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna decembrie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Luna decembrie va fi o lună a schimbărilor, reconcilierilor, a distracției și optimismului. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, cel mai probabil între tine și partenerul de viață va avea loc un schimb de replici de mare ajutor pentru viața ta profesională. Iese în evidență conexiunea profundă dintre voi, dar și ajutorul reciproc pe care vi-l oferiți atunci când aveți nevoie. Dacă ești singură, sunt mari șanse ca un fost iubit să reapară în peisaj sau să te arunci într-o aventură amoroasă fără să ai nicio altă pretenție în afară de distracție.

Nu vor exista mari modificări ale situației tale financiare în această lună. Cu toate că vei avea parte de mai multe cheltuieli, și câștigurile vor fi mai mari în ultima jumătate de decembrie. Perioada cadourilor te umple de energie pozitivă, așa că nu îți strica starea de spirit calculând-ți fiecare bănuț!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna aceasta, dragostea nu se va regăsi pe lista ta de priorități. Se pare că apele sunt liniștite pe acest plan pentru tine, așadar te poți ocupa fără probleme de alte aspecte ale vieții tale în această perioadă. Sărbătorile aduc armonie în familie, dar și în relațiile de prietenie. Chiar dacă unele iubiri mai vechi se vor reîntoarce în peisaj, tu știi ce vrei și nu te vei lăsa manipulată de nimeni și nimic!

Primele zile de decembrie nu încep promițător, dar situația ta profesională și financiară va cunoaște o îmbunătățire simțitoare de la jumătatea lunii încolo. Astrele te sfătuiesc să te implici în proiecte noi și să nu ratezi oportunitățile care îți ies în cale, indiferent de activitatea pe care ești concentrat în acel moment.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Luna decembrie nu vine cu vești prea bune pentru tine pe plan sentimental. Dacă te-ai implicat recent într-o relație, diferențele dintre tine și partener încep să iasă tot mai mult la iveală, fapt pentru care viitorul vostru este incert. Dacă ești implicată într-o relație de lungă durată sau ești căsătorită, nu este exclus ca unul dintre voi să încerce să se impună, să preia conducerea sau să aibă crize de gelozie nejustificate. Dacă ești singură, nu trebuie să îți faci speranțe prea mari în ceea ce privește un flirt nevinovat!

Luna decembrie vine cu schimbări pozitive pentru tine. Ai toate șansele să primești oferte tentante de muncă sau să fii plătită mai bine decât ceri. Cu toate acestea, pentru a avea succes, trebuie să acționezi corect și să nu încerci să evoluezi pe spatele altcuiva.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Luna decembrie este o perioadă favorabilă în ceea ce privește rezolvarea unor probleme amoroase mai vechi. Dacă în relația ta de cuplu au existat suspiciuni de infidelitate în trecut, acum vei avea ocazia să primești confirmările de care aveai nevoie. Astrele te vor ghida spre cele mai bune decizii pentru a-ți împăca atât inima, cât și mintea. Dacă ești singură, semnele că te-ai maturizat vor fi mai vizibile, iar cei din jurul tău s-ar putea simți atrași de noua ta atitudine.

Luna decembrie va veni cu lecții importante pentru tine. Este indicat să înveți din ele, în special dacă este vorba despre bani. Sunt favorizate afacerile sau proiectele colective, pentru că doar așa vei reuși să evoluezi într-un timp scurt. Vei găsi soluții pentru a-ți îmbunătăți situația financiară, chiar dacă asta prespune schimbări majore.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Leu(22 iulie - 22 august)

Ai nevoie de dragoste mai mult decât oricând în această perioadă și ești decisă să faci tot ce poți în acest sens. Cu siguranță îți lipsește afecțiunea, și asta se întâmplă fie că ești singură sau implicată într-o relație serioasă. Nu îți stă în caracter să te umilești pentru a obține ce îți dorești, însă de această dată ai face orice pentru un strop de iubire. Din fericire, perioada sărbătorilor îi face pe cei din jurul tău să fie mai buni, așadar și relațiile tale se vor îmbunătăți simțitor.

Dacă pe plan profesional o duci destul de bine, nu același lucru e valabil și pentru bani. Stabilitatea ta financiară poate fi în pericol în orice moment, atât timp cât acționezi impulsiv și ești tentată să crezi tot ce promit cei din jur. Păzește-ți economiile cât poți tu de bine și evită orice investiție sau achiziție în această perioadă.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna decembrie vine cu provocări și cu aventuri amoroase incredibile. Situațiile prin care vei trece în această perioadă vor fi menite să îți deschidă ochii și să te facă să îți dai seama ce vrei de la viață. Vei învăța lucruri utile din toate sfaturile și experiențele pe care le vei trăi. Dacă ești implicată într-o relație serioasă sau ești căsătorită, se poate ca partenerul de viață să îți pregătească o surpriză pe final de lună.

Te vei descurca la limită cu banii în această lună, dat fiind faptul că e perioada cadourilor și vei fi nevoită să cheltui mai mult decât de obicei. Cu toate acestea, nu irosi mulți bani doar pentru a-i impresiona pe cei din jur sau pentru a-i face să-și schimbe imaginea despre tine. Ești cine ești, iar cei care te iubesc sau au început să se atașeze de tine merită să îți cunoască adevărata față. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În decembrie, dragostea va fi în prim-plan. Se poate ca partenerul de viață să se confrunte cu crize de gelozie sau posesivitate nejustificată, fapt pentru care vei fi nevoită să îți consumi o mulțime de resurse în acest sens. E o pierdere de timp pentru tine, însă, deocamdată, consideri că încă merită să îi oferi dovezile de care are nevoie pentru a se liniști. Dacă ești singură, în pragul sărbătorilor ai putea cunoaște pe cineva care ți-ar putea atrage cu adevărat atenția.

Te vei descurca de minune cu banii luna aceasta. Vei reuși să te organizezi atât de bine încât vei putea să cumperi și cadouri, dar să pleci și într-o scurtă călătorie de Sărbători. Este un prilej bun de a-ți arăta iubirea prin mici daruri, pentru că cei care țin la tine cu adevărat nu vor lucruri pompoase de la tine. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Începutul lunii decembrie începe timid, dar, pe măsură ce trec zilele, viața ta devine din ce în ce mai animată pe plan sentimental. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, începi să te respecți mai mult și să ceri ceea ce îți dorești de la partenerul de viață. Îți pui nevoile și dorințele pe primul plan, iar acest lucru este un pas foarte important pentru fericirea ta. Dacă ești singură, îți place să te joci cu cei din jurul tău, în special cu aceia care au făcut o pasiune pentru tine. Din păcate, încă nu realizezi că joaca ta îi poate face să sufere.

Vor avea loc schimbări majore în viața ta profesională, așadar și situația ta financiară va fi afectată. Vei avea succes doar dacă iei decizii de una singură, în funcție de ceea ce gândești, dar și simți. Atât timp cât te lași ghidată de cei din jurul tău, astrele te avertizează că poți fi condusă pe un drum greșit, care îți va spulbera visurile și așteptările.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei fi foarte încrezătoare în tine în această lună, iar acest lucru va avea un impact pozitiv asupra persoanelor de sex opus din jurul tău. Se pare că nimic nu te poate împiedica să obții ceea ce îți dorești, fie că este vorba de un nou iubit sau despre o îmbunătățire a celui deja existent. Ai, cumva, unele planuri secrete pe care nu le vei împărtăși nici cu cei mai apropiați prieteni.

Luna aceasta vei dovedi o oarecare maturizare în ceea ce privește cariera și banii, însă nu vei reuși complet să scapi de obiceiurile vicioase care te-au tras în jos până acum. Astrele te sfătuiesc, înainte de toate, să te pui pe tine și pe cei dragi pe primul loc, pentru că nu e deloc important să îi impresionezi pe ceilalți cu bunăstarea ta. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Deși te așteptai să fie totul mai simplu și mai frumos, luna decembrie vine cu schimbări de planuri și întorsături de situație. Relațiile în care ești implicată, fie ele romantice sau de prietenie, vor traversa o perioadă intensă din care vei învăța multe, dar vei și suferi. Dacă ești căsătorită, mariajul tău ar putea fi pus în pericol de către o persoană din anturajul tău și al partenerului de viață!

Vor exista numeroase provocări financiare luna aceasta, așadar, astrele te sfătuiesc să te pregătești pentru orice. La final de decembrie vor avea loc cele mai mari fluctuații financiare, peste care vei reuși să treci doar cu ajutorul unor rude sau buni prieteni. Un plan atent al cheltuielilor și gestionarea mai riguruoasă a banilor te poate salva de la multe situații incomode.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna decembrie se anunță a fi una bună pe plan sentimental, indiferent dacă ești singură sau implicată într-o relație. Curiozitatea pune stăpânire pe tine, de aceea, uneori, ai putea fi tentată să te bagi în viețile oamenilor mai mult decât ar trebui. Păstrează o limită mai ales față de sexul opus, altfel îți vei pune toți admiratorii pe fugă. Pe de altă parte, curiozitatea ta te poate ajuta să descoperi cu adevărat persoana din fața ta și, astfel, să eviți eventualele neplăceri.

În această lună ai putea fi tentată să te implici în afaceri. Chiar dacă este o idee foarte bună, astrele te sfătuiesc să nu te încrezi în oricine și să nu accepți orice propunere din prima. Nu stai deloc rău cu banii, de aceea îți poți permite o perioadă mai lungă de analiză înainte de a bate palma cu cineva!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Pești(19 februarie - 20 martie)

Luna decembrie vine cu gânduri mai serioase în ceea ce privește viața de familie și cu o maturitate emoțională mai dezvoltată. Dacă ești singură, e posibil să faci primii pași spre o relație stabilă, cu toate că nu te simți complet pregătită. În cazul în care ai un partener de mult timp sau ești căsătorită, poți fi tentată să iei decizii în numele amândurora. Atât timp cât este vorba despre ceva ce îl privește în mod direct, nu ezita să discuți cu acesta înainte!

Luna decembrie poate veni cu o reorientare profesională pentru tine. În mare parte, schimbările care se vor produce vor fi bazate pe instinctul și dorințele tale, așadar nu va fi loc de regrete. Chiar dacă nu excelezi la capitolul bani și nu se anunță îmbunătățiri nici în viitorul apropiat, satisfacția profesională pe care o simți te ajută să mergi mai departe cu o forță din ce în ce mai mare. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod