Horoscopul lunii decembrie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna decembrie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este o lună favorabilă pentru nativele implicate într-o relaţie la distanţă. Decembrie vine cu cadouri de suflet pentru ele, iar asta poate însemna reunirea cu persoana iubită. Pentru nativele singure, această perioadă le aduce mai multă maturitate şi responsabilitate, ceea ce poate însemna că vor lua decizii cu maxim de seriozitate. Veştile bune nu întârzie să apară atât timp cât există concentrare pe acest plan al vieţii.

Luna decembrie e un nou început pentru tine pe plan profesional, dar şi financiar. Se anunţă veşti bune pentru tine pentru că, în sfârşit, munca de până acum cunoaşte rezultatele dorite. Ai energie şi mai mult spor de muncă, iar asta îţi va aduce multe beneficii. Cu toate că şi cheltuielile vor fi mai mari în aceste zile, bugetul tău îţi permite să te ocupi de toate fără grija că vei rămâne cu buzunarele goale!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Pasiunea este cuvântul cheie în această lună, ceea ce înseamnă că vei trăi orice la intensitate maximă. Eşti foarte energică şi afectuasă, însă uneori trebuie să ştii când e cazul să te opreşti pentru a nu deveni sufocantă cu partenerul de viaţă. În cazul nativelor singure se anunţă veşti bune, acestea prind mai mult curaj şi pot trece la acţiune atunci când li se pune pata pe cineva. Nu ai nimic de pierdut, mergi şi încearcă-ţi norocul!

Te concentrezi mult pe sectorul financiar în această lună şi profiţi de delăsarea celor din jur pentru a ieşi în faţă. E un prilej bun de a te face remarcată, însă nu este o idee bună să o faci prin comparaţie cu greşelile altora. Acest lucru nu îţi arată adevărata valoare, aşa că dacă cineva te laudă, spune-i adevărul şi vei fi şi mai apreciată. Apar oportunităţi de a evolua în carieră, dar poţi întâmpina şi dificultăţi în obţinerea lor. Nu va fi uşor!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Începi luna cu întrebări în ceea ce priveşte viaţa ta amoroasă şi stabilitatea relaţiei în care eşti implicată. Cu toate acestea, datorită unei comunicări eficiente, problemele şi neînţelegerile dintre tine şi partener se pot evapora ca prin minune. Nu îţi fie teamă să spui ce crezi şi simţi, aceasta e salvarea ta. Spre finalul lunii, apele se liniştesc şi poţi din din nou privi cu speranţă spre viitor.

Luna decembrie va fi una extrem de agitată pentru tine, în special în cea de-a doua jumătate a ei. Trebuie să laşi totul în regulă înainte de Sărbători, aşa că volumul de muncă se măreşte. Din fericire, vei primi impulsul de care ai nevoie, sub formă de primă sau cadouri de Crăciun. Pe lângă concentrarea şi responsabilitatea de care trebuie să dai dovadă, mai există şi momente armonioase şi calde.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

E posibil ca în luna decembrie să nu găseşti un echilibru între viaţa sentimentală şi cea profesională. Trebuie să iei unele decizii şi să faci o alegere care trebuie atent gândită înainte. Acum mai mult decât oricând va fi vorba de compromisuri şi nu îţi va fi deloc uşor. Cel mai probabil va câştiga cariera ta, dar partenerul de viaţă sau viaţa ta privată va fi puternic afectată. Concentrează-te mai mult pe relaţii superficiale, neimplicându-te în nimic responsabil.

Nu vor cădea bani din cer luna aceasta, însă ei vor veni cu toate că trebuie să munceşti mult pentru ei. Traversezi o perioadă favorabilă în carieră, şi cu toate că nu pare aşa, rezultatul se va vedea la final. Ai parte de urcuşuri şi coborâşuri care mai de care mai bruşte, însă au şi ele rolul de a te aduce cu picioarele pe pământ când începi să te deconectezi. Unele native pot fi tentate să facă unele schimbări pe plan profesional chiar la final de an.

Leu(22 iulie - 22 august)

Luna decembrie va fi presarată cu o mulţime de sentimente, astfel încât nici tu nu vei mai ştii ce simţi cu adevărat. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, e posibil să tânjeşti către altceva, ca apoi să regreţi şi să preţuieşti mai mult ceea ce ai. Dacă eşti singură, vrei să ai parte de aventuri, distracţie şi acţiune în dormitor. Nimeni nu are dreptul să te judece, aşa că nu le permite celor din jur să îţi controleze sau să se bage în viaţa ta!

Încearcă să nu te joci cu economiile tale luna această şi fii responsabilă atunci când vine vorba de cheltuieli sau investiţii. Banii pot veni cu uşurinţă în acest final de an, însă asta nu înseamnă că trebuie să îţi baţi joc de ei. Este foarte important ca anumite lucruri, cum ar fi situaţia ta financiară, să rămână doar pentru tine. În caz contrar, unele persoane din anturajul tău ar putea să profite de tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna decembrie vine cu schimbări majore pentru tine în ceea ce priveşte sectorul sentimental. Se anunţă veşti pe care nu le vei primi cu bucurie şi pe bună dreptate! Poartă o discuţie serioasă cu partenerul de viaţă înainte de a lua o decizie, pentru că există o şansă ca lucrurile să se rezolve pe cale amiabilă. Dacă ţi s-au făcut unele promisiuni de către acesta, nu ceda în faţa lui şi nu îi permite să le uite!

Luna decembrie vine cu o stagnare din punct de vedere economic pentru tine, dar asta e doar decizia ta. Ai strâns destui bani până acum şi ai ajuns la concluzia că a sosit momentul să te mai şi răsfeţi. Mai mult de atât nu poţi face, aşa că încearcă să te şi bucuri de beneficiile pe care le ai datorită muncii tale asidue. Cei dragi te susţin şi chiar te încurajează să faci mai multe lucruri pentru tine!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna decembrie va fi una tensionată pentru tine pe plan sentimental, cu toate că nu acestea erau aşteptările tale. Planurile pe care le aveai împreună cu persoana iubită ar putea să se ducă pe apa sâmbetei dacă nu există înţelegere din partea amândurora. Dacă nu vă respectaţi ceea ce v-aţi promis unul altuia, cu siguranţă viitorul vostru împreună este în pericol. Nativele singure se bucură mai mult decât oricând de libertate.

Luna acesta eşti pusă pe plimbări, dar asta înseamnă cheltuieli mai mari. Cu toate acestea, reuşeşti să îţi organizezi eficient banii şi să te încadrezi într-un buget pe care ţi-l permiţi. Îmbini utilul cu plăcutul şi într-una dintre deplasările tale ai putea căuta oportunităţi profesionale. Astrele îţi recomandă să fii mai relaxată şi să laşi grijile deoparte măcar în perioada Sărbătorilor.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dai dovadă de multă energie în această lună, lucru care face posibilă orice activitate pe care ţi-o doreşti. Fie că eşti implicată într-o relaţie serioasă sau eşti la început de drum, cert este că partenerul tău nu se va plictisi alături de tine. Încearcă totuşi să nu pui acest sector al vieţii tale în fruntea listei punctelor de interes, pentru că rişti să pierzi oportunităţi grozave în ceea ce priveşte cariera ta.

Luna decembrie este plină cu de toate, ai parte atât de momente bune, cât şi de unele neplăcute pe plan profesional. Cu toate acestea, reuşeşti să duci la bun sfârşit ceea ce ţi-ai propus. Cu banii nu stai rău, însă treci prin mai multe etape până să obţii suma dorită. E posibil să fii tentată să faci o investiţie pe care o aveai în plan de multă vremne, însă chiar şi aşa trebuie să mai ceri sfaturi în stânga şi în dreapta.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Pentru tine, relaţia în care eşti implicată va fi punctul tău de interes în luna decembrie. Nimic ce se petrece în jur nu mai contează, ceea ce înseamnă că celelalte sectoare ale viaţii tale vor stanga o bună perioadă de timp. Nu este deloc o decizie greşită, mai ales în condiţiile în care între tine şi partener se instalase monotonia. Dacă te concenterzi mai mult pe sentimente, luna decembrie va fi una extrem de fericită şi vei putea spune că eşti împlinită.  

Nu lua decizii importante luna acesta în ceea ce priveşte finanţele. Dacă ai de gând să faci o investiţie majoră, astrele te sfătuiesc să o amâni pentru perioada de după Sărbători. Ai putea fi tentată să cedezi în faţa reducerilor pe care le vezi în toate vitrinele, dar ai face bine să te abţii. Banii pe care îi vei cheltui acum nu îi vei mai recupera prea curând!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna decembrie nu va fi deloc una bună pentru tine, apar neînţelegeri între tine şi partner sau piedici în cazul în care încerci să cucereşti pe cineva. Nimic nu iese aşa cum ţi-ai fi dorit, însă asta nu înseamnă că trebuie să dramatizezi şi să faci să pară că e un capăt de lume. Orice problemă se va rezolva în timp, însă doar dacă laşi apele să se liniştească şi nu pui paie pe foc. Unele neînţelegi nu pot dispărea cum baţi din palme, de aceea răbdarea e cheia succesului în aceste zile.

Nu te vor preocupa deloc banii în această lună, însă asta probabil se întâmplă pentru că nu duci lipsă de ei. Din punct de vedere financiar o duci destul de bine, ceea ce înseamnă că poţi face daruri tuturor celor pe care îi iubeşti. De mult nu ai mai făcut astfel de gesturi, iar cu ele vei aduce bucurie atât în sufletul celor dragi, cât şi în al tău!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

O şansă extraordinară îţi scapă pe nevăzute în această lună, iar asta înseamnă că persoana de care îţi place ar putea să dispară definitiv din viaţa ta. O altă femeie a ştiut cum să acţioneze şi i-a câştigat sentimentele, lucru care îţi va aduce multe regrete în acest zile. Chiar şi aşa, nu trebuie să îţi pierzi speranţa că îţi vei găsi alesul cândva, poate acel bărbat nu era potrivit pentru tine. Astrele îţi călăuzesc paşii, aşa că ai încredere în ele!

Se anunţă căştiguri substanţiale în această lună, însă ai grijă să îi cheltuieşti cu cap. Fii chibzuită şi înainte de a-ţi face mofturile, asigură-te că te achiţi de toate datoriile pe care le-ai făcut în timp. Cu ce vei rămâne, vei reuşi să te descurci de minune şi vei sta şi mult mai liniştită. E important să faci primul pas către schimbare pe plan profesional, altfel te vei plafona şi îţi va fi greu să avansezi sau evoluezi în carieră.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Trebuie să ai mare grijă în această lună şi să nu permiţi celor din jur să se implice în viaţa ta personală. Dacă laşi ca acest lucru să se întâmple, partenerul de viaţă se va sesiza şi nu va fi deloc plăcut. Fie că sunteţi la început de drum sau ai o relaţie de mult timp, cert este că nimeni nu va fi fericit dacă îi este violată intimitatea. Problemele cu care vă confruntaţi nu ar trebui să fie cunoscute decât de voi, mai ales în condiţiile în care amândoi luptaţi să vă redresaţi.

Dacă te zbaţi să câştigi mai mulţi bani luna aceasta, atunci ai toate şansele ca acest lucru să se întâmple. Astrele sunt de partea ta şi îţi călăuzesc paşii în ceea ce priveşte studiile sau cursurile de aprofundare a cunoştinţelor. Nu ar strica să îţi fructifici un talent sau o pasiune pe care o ai, astfel poţi îmbina utilul cu plăcutul. Ce-i drept, va fi rost de multă muncă şi multe compromisuri.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod