Horoscopul lunii august. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Nativa din Săgetător trebuie să aibă multă răbdare în această perioadă şi să nu muncească fiind presată de ideea de a câştiga cât mai mulţi bani.
1 din 13
Nu se anunţă veşti prea bune pentru tine din punct de vedere sentimental, însă nu este cazul să faci o tragedie din asta. Este foarte important să nu îi comunici absolut toate nemulţumirile iubitului, altfel vei fi destul de cicălitoare pentru acesta. De cele mai multe ori, discuţiile voastre aprinse au la bază nimicuri de care veţi râde mai târziu. Se recomandă prundenţă la vorbe, dar şi la fapte.

Luna aceasta vei avea parte de o agitaţie totală pe plan financiar. Când câştigi bine, când pierzi tot, aşa că imprevizibilul este la tot pasul. Ai tendinţa de a cheltui mai mult decât ar trebui şi uneori te vei trezi cu probleme serioase în faţă cărora nu le mai poţi face faţă. Ascultă de sfatul celor în care ai încredere deplină!

Este foarte important să nu exagerezi cu nimic în această perioadă, mai ales dacă eşti plecată în concediu. Dacă poţi rezista tentaţiilor culinare, cu siguranţă în această lună vei fi plină de energie şi voie bună. Probleme grave de sănătate cu siguranţă nu vei avea, însă asta nu înseamnă că aşa va fi întotdeauna.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod