Horoscopul lunii august. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna august!

1 din 13
Luna aceasta, ai putea fi ghidată de sentimente, ceea ce nu e tocmai bine de fiecare dată. E posibil să te îndrăgosteşti de persoana greşită, cu toate că cei din jur te avertizează asupra acestui lucru. Se pare că preferi să dai singură cu capul de probleme, decât să eviţi un eşec amoros ascultând de sfaturile pe care le primeşti. Nici dacă eşti implicată într-o relaţie, situaţia nu va fi prea roz în luna august, mai ales dacă e vorba de o relaţie deja de lungă durată. Orgoliile ies la iveală, iar scânteile nu vor întârzia să apară. Se pare că niciunul dintre voi nu mai este dispus să facă compromisuri!

Ai impresia că stai pe loc deja de ceva vreme atât din punct de vedere profesional, cât şi financiar. Vrei să faci o schimbare, însă îţi este mult prea frică să faci primul pas spre ea. Nu se poate spune că o duci rău, de aceea nu te grăbi să iei decizii pe care ai putea să le regreţi ulterior. Dacă ai ceva în plan de multă vreme şi ai cercetat bine terenul, atunci poţi trece la acţiune sub îndemnul şi încurajările celor dragi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod