Horoscopul lunii aprilie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna aprilie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Luna aprilie va fi destul de agitată pe plan sentimental, însă nu îţi displace deloc. Iubeşti aventura şi eşti gata oricând pentru emoţie şi adrenalină. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, aceasta va fi presărată şi cu bune şi cu rele. Cu toate acestea, eşti mulţumită pentru că nu există monotonie la voi în cuplu. Dacă eşti singură, vei fi mai dornică decât de obicei să flirtezi şi să ieşi cu bărbaţii care îţi dau târcoale.

Ai noroc la bani luna aceasta, dar nu se poate fără muncă. Din fericire, ai multă energie şi fler atunci când vine vorba de afaceri. Trebuie să fii foarte atentă pentru a nu-ţi irosi resursele inutil, iar atunci când e momentul oportun să intervii. Cu toate că vei avea parte şi de capcane, reuşeşti într-o lună ce nu pot alţii în zece.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Aprilie va fi o lună liniştită pentru tine, cu toate că nu va fi totul roz mereu. Vor apărea mici probleme între tine şi partenerul tău, dar veţi găsi rapid o rezolvare şi totul va reveni la normal. Dacă eşti singură, astrele sunt de partea ta şi îţi scot în evidenţă tot ce ai tu mai bun penru a putea cuceri pe oricine. Nu va fi greu deloc să îţi găseşti un iubit în aceste zile.

Luna începe timid şi nu se zăresc şanse de câştig suplimentar. Cu toate că ai muncit din greu şi ţi-ai dat silinţa pentru a fi remarcată, avansarea întârzie să apară. Din păcate pentru tine, luna aprilie vine şi cu mai multe cheltuieli decât în mod normal, şi orice sumă de bani în plus ţi-ar prinde extrem de bine. Nu îţi face totuşi iluzii!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Sărbătorile pascale te vor găsi într-o armonie perfectă în cuplu. Relaţia ta amoroasă pare că se află în cea mai bună perioadă a ei în luna aprilie, aşa că nu trebuie să faci nimic altceva decât să te bucuri. Afecţiunea partenerului faţă de tine aduce o schimbare majoră în bine pentru relaţia voastră. Dacă eşti singură, nu ezita să îi dai o şansă acelui bărbat care îţi dă târcoale de multă vreme.

Este foarte important ca în această lună să ai grijă să returnezi toţi bani împrumutaţi. Această perioadă este una mai solicitată financiar pentru oricine, aşa că nu le crea greutăţi celor care te-au ajutat cândva. Dacă ai facturi sau rate, de asemenea, trebuie plătite la zi. Orice întârzire în luna aprilie îţi poate aduce probleme mari.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Viaţa ta sentimentală nu trece prin cea mai bună perioadă acum. E posibil ca tu şi partenerul de viaţă să traversaţi o cumpănă din cauza unei probleme externe. Pentru a vă uşura situaţia şi pentru a nu o agrava, e necesar să lăsaţi amândoi grijile la uşa casei. Dacă nu există înţelegere şi suport, atunci relaţia voastră e sortită eşecului. Nativele singure se bucură de liberatate mai mult decât oricând.

Nu te implica luna aceasta în afaceri, chiar dacă simţi că asta trebuie să faci. E o perioadă agitată şi nimeni nu e concentrat aşa cum ar trebui. Cu toate că vrei să profiţi de neatenţia altora pentru a ieşi în faţă, e posibil ca totul să se întoarcă împotriva ta. Prudenţa este cuvântul cheie al lunii aprilie!

Leu(22 iulie - 22 august)

Luna aprilie îţi va veni cu o lecţie pentru tine în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală. Din fericire, nu e nimic grav, ba chiar vei putea zâmbi odată ce a trecut tensiunea din relaţie. Partenerul de viaţă te va face printr-o metodă inedită să înţelegi că nu ai numai drepturi, ci şi obligaţii. E necesar să cunoşti faptul că nu poţi să ceri de la acesta atâtea lucruri, fără să îi oferi măcar la jumătate în schimb.

Nu stai prea bine la capitolul bani în această lună, însă ai toate şansele să îţi revii la final de aprilie. În prima săptămână cheltuielile vor fi duble faţă de alte dăţi, însă perioada sărbătorilor pascale e solicitantă din acest punct de vedere. Dacă faci afaceri cu cineva sau munceşti în echipă la serviciu, nu lăsa invidia să intervină în voi!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Viaţa ta sentimentală traversează o perioadă extrem de bună şi frumoasă. Relaţia cu partenerul s-a îmbunătăţit simţitor şi aveţi planuri tot mai mari pentru viitorul apropiat. E posibil ca o escapadă amoroasă de la finalul lunii să vă aducă o veste extraordinară. Nativele singure au şi ele parte de noroc, pentru că au toate şansele să îşi întâlnească marea iubire la un eveniement la care nici măcar nu voiau să participe.

Ai cheltuit mai puţin în ultima perioadă şi acum economiile îţi prind bine. Perioada sărbătorilor pascale este una mai solicitantă financiar, însă tu te vei descurca de minune de această dată. Va fi o lună plină şi chiar dacă ţi se golesc buzunarele, eşti mulţumită cu ceea ce obţii şi cu sentimentul cu care rămâi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu se poate spune că o duci extrem de bine pe plan sentimental în această lună, însă nici nu ai motive să te plângi. Cu toate că ţi-ai dori ceva mai mult de la relaţia ta, te mulţumeşti cu liniştea şi armonia care s-a instalat de curând. Nu îţi place conflictul, toată lumea ştie acest lucru, de aceea profiţi la maximul de tot ce trăieşti acum.

Te aşteaptă cheltuieli mari de acum înainte, iar luna aprilie e doar începutul. Sărbătorile, vacanţele şi diferite evenimente îţi vor goli cardurile şi buzunarele, dar nu te vei plânge din această cauză. Faci totul din plăcere, de aceea nu există urme de regret. Mai mult decât atât, o mică mărire de salariu te face să te simţi şi mai bine!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna aprilie vine cu multe evenimente pentru tine, dar asta nu te sperie şi nici întristează. Dacă eşti singură, în primele săptămâni ale lunii ai toate şansele să îţi pice cineva cu tronc. Nu te arunca totuşi cu capul înainte, ci ia lucrurile treptat. Dacă eşti implicată într-o relaţie seriosă, cel mai probabil tu şi partenerul tău veţi fi într-o continuă acţiune.

Banii nu sunt o problemă pentru tine, iar luna aceasta se anunţă şi mai mulţi. Aprilie îţi aduce noroc în ceea ce priveşte viaţa ta profesională, de aceea şi situaţia financiară se va îmbunătăţi odată cu avansarea ta. Cel mai probabil vei vrea să pleci undeva la finalul lunii să te relaxezi şi să te bucuri de roadele muncii tale.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nimic nu te poate opri să obţii ceea ce îţi doreşti. Luna aprilie e presărată cu mult noroc, iar astrele îţi dau apă la moară în ceea ce priveşte ambiţiile tale personale. Dacă eşti singură şi vrei să îţi faci un iubit, nu te vei lăsa până nu vei întâlni bărbatul perfect pentru tine. Dacă eşti implicată într-o relaţie, cel mai probabil vei reuşi să îţi schimbi partenerul astfel încât să facă exact ceea ce vreu tu.

Nu este cel mai bun moment pentru schimbări luna aceasta, mai ales în ceea ce priveşte cariera ta. Chiar dacă eşti nemulţumită de banii pe care îi câştigi, încearcă să treci de sărbători cu o oarecare stabilitate finanicară. Imediat după aceea, poţi începe căutările, interviurile sau activităţile extra-job.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

O rudă îndepărtată îşi anunţă vizita în această lună. Nu te vei bucura prea tare, mai ales dacă îţi făcusei alte planuri alături de partenerul de viaţă. Cu toate acestea, primeşti înţelegere şi vă veţi adapta noilor schimbări. Dacă eşti singură, o călătorie cu prietenii te poate ajuta să întâlneşti pe cineva special.

Îţi începi luna fără prea mari speranţe cu privire la bani, însă pe parcurs vei fi surprinsă să descoperi câte şanse ţi se oferă. Încearcă să nu faci afaceri, niciun fel de tranzacţii şi nu da bani cu împrumut nimănui. Acum este momentul să strângi tot ce ai, să faci calcule şi planuri de viitor. Cel mai probabil, tu şi partenerul de viaţă vreţi să faceţi o schimbare majoră în viaţa voastră, iar asta presupune cheluieli mari.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Sărbătorile pascale vor fi unele agitate pentru tine, în special dacă eşti implicată într-o relaţie. Ca de fiecare dată, şi acum vor exista discuţii între tine şi partener cu privire la organizarea şi planificarea acestor zile. Este foarte important să discutaţi cu calm şi să nu vă ambiţionaţi prosteşte.

Nu se anunţă schimbări ale situaţiei tale financiare în luna aprilie. Cheltuielile vor fi aceleaşi, iar salariul tot aşa din păcate. Cu toate că nu ai mai primit demult un impuls financiar, tu munceşti cu aceaşi dăruire şi nu vrei să îţi dezamăgeşti superiorii. Schimbă-ţi locul de muncă doar dacă te-ai plictisit de ceea ce faci, însă nu o face pentru bani!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativele singure sunt favorizate în luna aprilie în ceea ce priveşte viaţa lor amoroasă. Printr-o cunoştinţă veche, acestea vor avea şansa să întâlnească o persoană specială de care ar putea să se îndrăgostească ulterior. Este foarte important ca ele să accepte invitaţiile primite şi să fie mai deschise către noutate.

Ai nevoie de bani mai mult decât oricând în această lună, de aceea eşti pusă pe fapte mari. Când toţi ceilalţi stau, tu eşti singura care munceşte din greu pentru a-şi îmbunătăţi situaţia financiară. Din fericire, stai bine la capitotul negocieri, de aceea vei reuşi să vinzi un obiect, un teren sau o casă la un preţ mai mare decât ar fi valorat. Până la urmă, ambiţia şi firea ta descurcăreaţă te vor salva!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod