Horoscopul iubirii pentru săptămâna viitoare

Află ce îţi pregătesc astrele pentru săptămâna 29 august-4 septembrie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ai succes în dragoste şi nimeni nu poate contesta acest lucru.

Cel mai probabil, o persoană la care nu te aşteptai îţi va face o surpriză de zile mari în această săptămână. Dacă ai deja un iubit, trebuie să te chinui mai mult să faci ca situaţia dintre voi să revină ca la început şi să încercaţi să vă reîndrăgostiţi unul de altul.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta îţi vei da seama cine merită dragostea ta.

Un eveniment neprevăzut îţi va apropia partenerul de tine şi îţi va demonstra lucruri de care nu erai prea sigură. Dacă ai trecut recent printr-o despărţire, e momentul să laşi trecutul în spate şi să o iei de la capăt. Nu mai oferi nicio şansă celor care te-au trădat pe plan amoros!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În această săptămână ai şansa de a cunoaşte persoane deosebite pe care ai face bine să le păstrezi în viaţa ta.

Chiar dacă nu se anunţă o nouă relaţie amoroasă, pentru moment îţi este de ajuns să ai în jurul tău mulţi prieteni valoroşi. Ocupă-ţi timpul cu aceştia!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă eşti angajată într-o relaţie de mult timp, săptămâna aceasta i se va decide viitorul.

Nu lăsa pe nimeni să intervină în problemele tale personale şi ia deciziile doar împreună cu partenerul, după cum simţiţi. Încearcă să nu te cerţi cu părinţii tăi, chiar dacă au alte percepţii despre viaţă!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Încearcă să porţi discuţii mai serioase şi mai directe cu partenerul de viaţă în această săptămână, şi să pui punctul pe "i" chiar dacă ştii că acest lucru îl va durea. Nemulţumirile tale cu privire la el s-au acumulat în ultimul timp şi nu mai eşti dispusă să oferi mai mult decât primeşti.

Dacă eşti singură, axează-te pe rude şi prieteni!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, săptămâna aceasta trebuie să-i acorzi mai multă atenţie partenerului de viaţă.

În ultima perioadă i-ai ignorat complet nevoile, ceea ce a provocat o răceală între voi. Ai grijă ca în perioada imediat următoare să pui acest aspect pe primul loc!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Indiferent dacă eşti angajată într-o relaţie sau eşti singură, săptămâna aceasta este cazul să faci o schimbare în viaţa ta.

Viaţa e prea scurtă ca să nu o trăieşti din plin şi să faci lucruri pe care nu le simţi. Dacă faci multe compromisuri pentru a te înţelege cât de cât cu iubitul tău, trebuie fie să fugi cât te ţin picioarele de acest angajament, fie să îi trasezi linii clare celui cu care îţi împarţi viaţa.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Viaţa ta sentimentală începe să fie mai animată şi să te înţelegi din ce în ce mai bine cu partenerul de viaţă.

Vestea bună este că nu eşti nevoită să faci niciun efort pentru ca lucrurile să meargă aşa. Dacă eşti singură, mai multă socializare îţi poate aduce în cale partenerul la care visezi de multă vreme.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E momentul să îţi duci relaţia sentimentală la următorul nivel.

Se anunţă o căsătorie sau o logodnă indiferent dacă eşti angajată într-o relaţie de mult timp sau dacă e una la început de drum. Cel mai probabil, ai ajuns la acea maturitate care presupune să te aşezi la casa ta. Ia în considerare şi sfaturile persoanelor apropiate!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă ceva nu funcţionează bine pe plan sentimental în această săptămână, cu siguranţă este vina ta!

Nu eşti conştientă de cât îi poţi răni pe cei dragi cu vorbele tale, însă acum vei primi o lecţie care îţi va deschide ochii! Nu vei trece prin momente prea plăcute, însă mai bine că se întâmplă acum decât prea târziu.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta este momentul perfect pentru a te împăca cu o persoană la care ţii enorm, dar cu care te-ai certat din nimicuri.

Fă tu primul pas, însă nu fi dezamăgită dacă nu primeşti un răspuns pozitiv imediat! Cel mai probabil, tu eşti principalul vinovat pentru care s-a ajuns aici, aşadar ia-o ca pe o lecţie din care să înveţi ceva!

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, riscul de a te certa serios cu partenerul de viaţă este unul extrem de mare.

Dorinţa de a-ţi controla iubitul devine obsedantă, şi este doar o chestiune de timp până acesta va riposta. Dacă eşti singură, şarmul pe care îl emani îţi pune o mulţime de admiratori la picioare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod