Horoscopul dragostei pentru săptămâna 5-11 octombrie. Capricornul spune adio aventurilor

Capricorn, săptămâna aceasta decizi să renunți la micile bucurii de moment care doar îți hrănesc orgoliul și te îndrepți spre construirea unei relații pe termen lung.



Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În ceea ce privește dragostea, trebuie să fii conștient/ă de faptul că tăcerea nu înseamnă absență, ci o comunicare de calitate.

Spune-i mai puține persoanei iubite, dar comunică mai profund. De asemenea, încearcă în această săptămână să aveți mai multe activități împreună, pentru a reuși să vă conectați unul cu celălalt. Lasă-te purtat/ă de sentimentele tale!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Emani sensibilitate, dorință și bunăvoință, așadar vei câștiga popularitate în această săptămână.

Aceste zile vor fi vesele, pline de optimism, inițiativă și prietenie. Ești dispus/ă să te conectezi cu persoana iubită și cu persoanele care te interesează. Asculți ceea ce are partenerul/a de spus și dezvălui și tu la rândul tău ceea ce simți cu multă forță de convingere.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta vei reuși să îți calmezi temerile iraționale.

De asemenea, îți găsești cuvintele potrivite pentru a clarifica o situație sau pentru a apăra un punct de vedere. Minte ta obosită revine la calm. Fiind mai zen, comunicarea cu persoana iubită va fi mai simplă și mai constructivă. 

Citește și: Zodiile care își pierd rapid interesul în dragoste versus zodiile care te vor iubi pentru totdeauna

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta trezește în tine amintiri de la începutul relației în care ești implicat/ă.

Amintirile sunt declanșate de muzica pe care o auzi la radio sau de cuplurile pe care le vezi în fața ta. Ți-e dor de intensitatea de la început și tânjești să-i spui persoanei iubite, dar te va înțelege? Îndrăznește să devii nostalgic/ă, îndrăznește să-i oferi o întâlnire ca atunci când v-ați întâlnit prima oară!

Leu(22 iulie - 22 august)

Ești foarte creativ/ă atunci când vine vorba de activitățile pe care le ai împreună cu persoana iubită.

Este un moment bun pentru a începe împreună un proiect, acest lucru va face ca relația voastră să fie una împlinită cu adevărat. Dacă ești singur/ă, profită din plin de întâlnirile cu oameni necunoscuți, fă loc în viața ta pentru noutate și descoperire!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fii înțelegător/oare dacă vrei să păstrezi armonia din cuplu și să restabilești dialogul cu persoana iubită.

Situația financiară nu te ajută, ci îți tulbură climatul familial. Dar, viața ta sentimentală nu ar trebui să aibă de suferit din această cauză, deoarece astrele îți oferă o mulțime de alte ocazii de bucurie. Dacă ești singur/ă, puterea ta de seducție dă roade.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Astrele își promit momente tandre și te protejează de probleme.

Toată atenția ta se îndreptă către persoana iubită. Pari dispus/ă să faci concensii și nu vrei să-ți superi în niciun fel jumătatea. Încercările din trecut dau roade în ceea ce privește comunicarea din cuplu. Ești pro schimbare și vrei să-ți determini și partenerul/a să adopte această atitudine.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Totul este bine, viața ta amoroasă nu a fost niciodată atât de bună ca în această săptămână.

Împreună cu persoana iubită trăiești clipe unice și pline de pasiune. Apoi, încetul cu încetul, se transformă într-o relație liniștită, fără ca iubirea dintre voi să se piardă. Dacă ești singur/ă, captezi atenția sexului opus. Noile întâlniri sunt fructuoase.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai o dorință profundă de a-ți îmbunătăți relația în care ești implicat/ă.

Ești mai amabil/ă și mai dezinteresat/ă, dar și mai cald/ă, obținând astfel tot ceea ce îți dorește de la persoana iubită. Îți folosești puterea de convingere la maximum și nu vei da greș. Dacă ești singur/ă, se anunță o mare expansiune în ceea ce privește relațiile romantice.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Renunți la micile bucurii de moment care doar îți hrănesc orgoliul și te îndrepți spre construirea unei relații pe termen lung.

Astrele îți oferă perspective generoase pentru îmbunătățirea vieții de zi cu zi. Chiar dacă ești singur/ă, găsești resursele necesare pentru a-ți înțelege eșecurile din trecut și de a învăța din ele astfel încât să acționezi corect de acum înainte.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Trebuie să renunți la fermitate în această săptămână și să fii mai flexibil/ă în ceea ce privește relația ta.

Atmosfera trebuie să fie mai degajată în cuplu, iar rigiditatea ta te împiedică să o obții. Trebuie să te adaptezi tuturor situațiilor noi și să aduci un pic de fantezie în viața ta de zi cu zi.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Emani o energie și o bucurie atât de mare încât toată lumea vrea să-ți cunoască secretul.

Ești pur și simplu fericit/ă cu persoana de lângă tine. Stările tale sunt uneori delicate și instabile, dar această persoană are darul de a te liniști cu un gest, cu un cuvânt sau un sărut. E relația perfectă!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod