Horoscopul dragostei pentru săptămâna 28 septembrie-4 octombrie. Vărsătorul va învăța lecții importante în domeniul iubirii

Vărsător, în această săptămână vei învăța lecții importante în domeniul iubirii. Pe de o parte pentru a trăi prezentul cu pasiune și, pe de altă parte, pentru a-ți descoperi energia înainte de a dori să o împărtășești sau să o cauți într-o altă persoană.

 

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Simți nevoia ca în această săptămână să vorbești deschis despre problemele în dragoste și să spui lucrurilor pe nume.

Vrei să fie totul clar, chiar dacă asta provoacă unele dezacorduri în cuplu. Nu îți va pica prea bine atunci când partenerul/a te evită și adevărul este că nu îți dorești să-i citești gândurile. Preferi să îți spună ce gândește la fel cum o faci și tu. Oricum, faci tot posibilul să aveți un dialog. Știi că doar așa ai putea reaprinde flacăra iubirii dintre voi. Nu e atât de dificil să mergeți pe aceeași direcție, vei vedea!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În această săptămână, poate exista o schimbare de situație dacă ești singur/ă.

Ai mai multe șanse în dragoste dacă arăți cine ești tu cu adevărat. Nu depune eforturi să pari altfel, cu cât ești mai autentic/ă, cu atât vei părea mai irezistibil/ă. Scapă de acea mască ce te deghizează, încalcă regulile și fii tu. Puterea tuturor acelor lucruri care te fac să fii unic/ă este cea mai bună armă în iubire pentru moment. Ai încredere în tine și vei realiza ceea ce ți-ai propus. Dacă ești implicat/ă deja într-o relație, te vei concentra asupra confortului familiei.
 

Citește și: Cum să faci o Balanță să te iubească pentru totdeauna. 4 lucruri esențiale de care să ții cont

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Astrele îți vor aduce în această săptămână un prețios sentiment de mândrie și fericire privitor la cine ești și persoana cu care ești.

Dragostea din cuplu va fi dezvăluită prin conversații și întâlniri romantice. E posibil să trezești invidie în rândul celor din jur. Din această cauză, protejează-ți viața privată de critici și alte probleme încercând să fii mai discret/ă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ești mulțumit/ă de ceea ce ai pe plan sentimental, nu ai nevoie de mai mult pentru a fi fericit/ă.

Nu simți nicio urmă de dezamăgire cu privire la relația ta, ba chiar pasiunea ar putea fi mai mare decât oricând. Dacă ai în plan să îți mărești familia, săptămâna aceasta este momentul perfect să vă apucați de treabă. Dacă ești singur/ă, o mică schimbare în viața ta de zi cu zi va fi benefică pentru întâlnirile cu oameni noi. Gelozia va fi o chestiune lipsită de importanță în aceste zile și vei știi la ce să te aștepți.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna este foarte plăcută și distractivă.

Vei avea parte de spontaneitate și evenimente amuzante. Deși unele planuri nu vor ieși așa cum ți-ai dorit, vei găsi o soluție pentru a profita în continuare de dragostea familiei. Te vei simți mai puternic/ă, senzual/ă și independent/ă și vei realiza tot ce îți propui folosind aceste arme. Dacă ești singur/ă, în weekend te vei bucura de o poveste de dragoste ocazională, care nu va trece dincolo de noțiunea de aventură de-o noapte.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Pentru această săptămână există influențe generale bune asupra iubirii, mai ales dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă.

Te vei distra de minune alături de persoana iubită, veți împărtăși momente bune și râsul va fi garantat. Te vei simți foarte norocos/oasă și te bucură să-l faci fericit pe cel de lângă tine. Din fericire pentru tine, sentimentele vor curge în două sensuri și vei primi atât cât oferi, poate chiar puțin mai mult. Dacă ești singur/ă, vei căuta stabilitate, dar îți va fi dificil să faci față unor impulsuri iraționale. Vei simți o atracție puternică pentru cineva alături de care fericirea e ceva greu de atins.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În această săptămână ești mai determinat/ă ca oricând să alegi bine persoana pe care ți-o dorești alături, care trebuie să fie în principal activă și să aibă aceleași planuri și preocupări ca și tine.

Știi că, în caz contrar, relația nu va funcționa. Pe de altă parte, dacă ești implicat/ă deja într-o relație, va trebui să te confrunți cu unele probleme amoroase cauzate de obsesia ta pentru perfecțiune. Dacă îți concentrezi atenția asupra a ceea ce îți lipsește, nu vei putea niciodată să te bucuri de ceea ce ai.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Această săptămână vine cu multe situații surprinzătoare pentru tine.

Prieteniile și iubirile instantanee fac parte din energia care se manifestă în prezent în viața ta. Vei descoperi că în sfera profesională există mult mai mult decât colegi și șefi. Există o dragoste ascunsă! O vei găsi foarte curând și se va întâmpla datorită unei persoane cu care te înțelegi foarte bine.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În această săptămână vei afla că idealul iubirii romantice pe care îl cauți nu corespunde realității.

Din acest motiv, cu siguranță nu ești la fel de fericit/ă ca în cazul în care ai avea pe cineva alături. Pe de altă parte, astrele îți trimit multă energie care se poate transforma în senzualitate. Fie că vrei sau nu, vei fi împins/ă spre flirt și romantism. Dacă ești singur/ă, ai toate șansele să te îndrăgostești sau, cel puțin, să ai o aventură. Vor fi zile de plăcere.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta promite condiții astrale bune pentru viața amoroasă.

Romantismul este mediatorul înțelegerii și al dialogului călduros. Deși îți este greu să o recunoști, asprimea în exprimarea sentimentelor tale aduce, de obicei, unele neplăceri celor dragi, însă în aceste zile scapi de asta. E posibil chiar să nu fie nevoie de cuvinte, pur și simplu vei simți dragostea ca expresie a vieții. Relațiile cu socrii vor fi mai bune decât altădată, iar acest lucru îți ajută relația.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În această săptămână vei învăța lecții importante în domeniul iubirii.

Pe de o parte pentru a trăi prezentul cu pasiune și, pe de altă parte, pentru a-ți descoperi plentitudinea vitală înainte de a dori să o împărtășești sau să o cauți într-o altă persoană. Astrele te sfătuiesc să îți reprimi spiritul impulsiv pentru o mai bună înțelegere în cuplu. Dacă urmezi acest sfat, totul va fi perfect. Dacă ești singur/ă, speranța va renaște. Cu toate acestea, va fi necesar să îți măsori cuvintele pentru a nu fi interpretate greșit. Mai bine să te gândești puțin înainte de a vorbi decât să dai mai multe explicații după aceea.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta vei pune capăt prieteniilor, dragostei, familiei sau relațiilor sociale toxice.

Nu vrei să mai suferi niciun minut în plus. Nimeni nu va mai profita bunătatea ta. Energia astrală te va face să fii mai detașat față de persoana iubită. Ai nevoie de mai mult spațiu pentru tine, dar asta nu înseamnă că îți vei ignora partenerul/a. Pur și simplu nu veți mai fi lipiți unul de celălalt tot timpul.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod