Horoscopul dragostei pentru săptămâna 23-29 noiembrie. Leul nu trebuie să aștepte ca alții să facă primul pas

Fii pregătit(ă) pentru ce urmează! Află totul din horoscopul dragostei pentru săptămâna 23-29 noiembrie! Te vom anunța mereu ce îți pregătesc astrele.

Leu, nu aștepta ca alții să vină la tine, mergi tu în întâmpinarea lor!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Horoscopul săptămânii 23-29 noiembrie

 

Viața ta amoroasă este marcată de o nevoie tot mai mare de libertate.

Relația în care ești implicat/ă ți se pare mai restrictivă și simți nevoia să îți spui punctul de vedere. Cei din jurul tău vor fi surprinși de cât de direct/ă poți fi. Îți lipsește răbdarea pentru a-ți convinge partenerul/a. Ai grijă să nu respingi din start propunerile sale!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Între tine și partenerul/a de viață se anunță o atmosefră plăcută și încurajatoare în această săptămână.

Dacă aveți unele probleme în cuplu, acestea se vor rezolva doar cu puțin mai multă comunicare și afecțiune. Cu cât sunteți mai capabili să vă vorbiți din suflet, cu atât lucrurile vor sta mai bine între voi. Dacă ești singur/ă, astrele îți călăuzesc pașii spre un loc în care se află marea ta iubire.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Viața ta amoroasă este în prim-plan în această săptămână și, probabil, vei avea numai de câștigat pentru că o pui în fruntea preocupărilor tale.

Ești mai puternic/ă, direct/ă și vorbăreț/eață decât de obicei, și asta doar pentru că ai multe de spus și multe mijloace de a te exprima clar. Vei obține ceea ce îți dorești cu o astfel de atitudine!
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Depășește-ți limitele și țintește spre tot ce e mai bun pentru tine!

Astrele sunt generoase cu tine și îți sporesc șansele de succes. Nu ești singur/ă la bord și partenerul/a de viață știe manevra pentru a ajunge în siguranță și a te transporta în paradis. Provoacă-te, fii îndrăzneț/eață și, mai presus de toate, crede în tine!

Leu(22 iulie - 22 august)

Situația actuală provoacă unele răsturnări la nivel emoțional, ești sensibil/ă la schimbări.

Cu toate acestea, șansele de cucerire sunt destul de prezente. Nu aștepta ca alții să vină la tine, mergi tu în întâmpinarea lor. Înainte de a te entuziasma despre o persoană, analizează și apoi acționează!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă ești singur/ă, aceasta este cea mai bună perioadă a ta din an în ceea ce privește cuceririle.

Puterea ta de seducție se află la cote maxime, așadar profită de șarmul tău pentru a flirta cu persoanele pe care le placi. După o analiză atentă combinată cu multă joacă senzuală, vei reuși să iei cea mai bună decizie pentru tine și fericirea ta.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Fii deschis/ă spre schimbare, e imperativ!

Săptămâna este promițătoare în ceea ce privește oportunitățile și întâlnirile. Ia-ți măsuri de precauție pentru a-ți consolida viața amoroasă, fără nicio șansă ca greșelile să se repete. O discuție cu o persoană te supără și ajungi la concluzii interesante.
 

Citește și: Cum te vei schimba de-a lungul anilor, în funcție de zodia ta

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă ești singur/ă, norocul este de partea ta în această săptămână.

Fără nici cel mai mic efort vei primi invitații speciale și ți se vor face declarații surprinzătoare. Nimic nu îți stă în cale atunci când vine vorba de cuceriri și faci ravagii atunci când vine vorba de sexul opus. Profită la maximum de această perioadă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vestea bună din această săptămână este că vei fi foarte popular/ă.

Toți cei din jurul tău vor să petreacă timp cu tine și unii dintre ei chiar să te cucerească. Neplăcerile din trecut sunt astfel șterse odată pentru totdeauna. Uiți de vechile relații și te bucuri de tot ce trăiești acum.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă relația ta are probleme, săptămâna aceasta decizi să îi mai dai o șansă.

Comunică deschis cu partenerul/a de viață, spune-i ce te nemulțumește și vezi ce se poate face. Cu toate acestea, dacă îți promite că se va schimba, nu crede chiar tot ce zice, ai mai trecut prin asta!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Crezi că îți poți permite orice și acționezi de parcă ai fi singur/ă pe lume.

Scopul tău este să te menții ocupat/ă, acționezi imprevizibil și cu pasiune. Ai grijă să nu întreci limita! Lupți cu înverșunare pentru independența ta, dar ceea ce crezi tu că presupune acest lucru nu e același lucru cu ceea ce crede partenerul/a de viață.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Ține cont de sfatul astrelor!

Nu rămâne blocat/ă în zona ta de confort, ci savurează din plin fiecare zi din această săptămână plină de dragoste, înțelegeri satisfăcătoare și noi relații. Ai numai de câștigat dacă ești dispus/ă să experimentezi situații și lucruri noi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod