Horoscopul dragostei pentru săptămâna 20-26 iulie. Multe ispite de tot felul vor veni spontan pentru zodia Gemeni

Gemeni, indiferent de situația în care te afli, vei simți o nevoie puternică de schimbare, reînnoire și aprofundare a afectivității.

 

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta nu va veni cu nimic memorabil pe plan social.

Dacă ești într-o relație acum, ai nevoie de o schimbare pozitivă, unele obiceiuri din cuplu trebuie modificate. Astrele îți permit să experimentezi momente de exces pe care nu le vei regreta, deoarece acestea se reconectează cu nevoile tale.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Furtunile pasionale continuă să avanseze în această săptămână.

Te conduc la schimbări pe care nu le așteptai așa devreme. În ciuda abilităților tale de anticipare, vei întâlni situații noi. Mai exact, vei avea parte de mai multe întâlniri romantice care pun uneori în discuție situația ta emoțională actuală. Întrebările sunt esențiale.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Apar interese noi în viața ta amoroasă în această săptămână.

Indiferent de situația în care te afli, vei simți o nevoie puternică de schimbare, reînnoire și aprofundare a afectivității. Multe ispite de tot felul vor veni spontan. Experiențele fără precedent devin posibile, senzuale și emoționante.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Spontaneitatea ta revine în forță și te duce pe cărările plăcerii intense.

Pofta de viață revine în viața ta amoroasă. Pentru mulți/multe dintre voi, un nou început va fi posibil la mijlocul săptămânii. Indiferent de situația ta actuală, vei experimenta o reînnoire profundă, sentimentele tale se intensifică, mai ales atunci când vei primi gesturi de afecțiune. Nu te implica în relații noi înainte de a te gândi la toate!
 

Citește și: Horoscopul lunii iulie. Capricornul trebuie să găsească un echilibru între carieră și viața personală

Leu(22 iulie - 22 august)

Impulsivitatea te expune la certuri și dorințe care schimbă totul în calea lor, inclusiv rațiunea.

Teama de respingere te poate face să îți reții sentimentele, să acționezi cu mai puțină diplomație sau atenție. Importanța iubirii devine inevitabilă, astfel încât te vei mobiliza instinctiv pentru a îmbunătăți lucrurile.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Situația ta amoroasă din această săptămână e influențată în mare parte de partenerul tău și de schimbările de dispoziție ale acestuia.

Vei avea un sentiment de mai puțin control asupra vieții tale sentimentale. Această perioadă necesită o mai mare capacitate de acceptare a situației prezente, care poate părea uneori frustrantă. Din fericire, acest sentiment este doar pe termen scurt.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Atmosfera din această săptămână este plină de optimism în viața ta amoroasă.

Momentele de dezacord dintre tine și persoana iubită vor avea un singur scop, acela de a vă întâlni undeva la mijloc în ceea ce privește modul vostru de gândire, aspirațiile și valorile. Așteaptă-te la întâlniri pasionale în care atracția fizică va fi pe deplin prezentă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Viața ta amoroasă va fi dominată de nevoia ta de control care va crește în această săptămână.

Astrele te sfătuiesc să acționezi cu mai multă căldură în ceea ce privește relația cu persoana iubită. De asemenea, dacă trebuie să iei vreo decizie importantă, nu uita să te consulți cu partenerul/a de viață!
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

  • Dragostea va fi intens favorizată în această săptămână, în sensul că vei ajunge fără eforturi speciale să fii mai tandru/ă față de persoana iubită.
  • Astrele te ajută să îți consolidezi relațiile intime și să fii mai dispus/ă să oferi mai mult. Lucrurile se vor desfășura cu ușurință.

  • Citește și: Horoscop: Cum să-l săruţi în funcţie de zodia lui ca să-l seduci definitiv

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Viața ta sentimentală se anunță a fi intensă în această săptămână.

Se pune accentul pe cel/cea de lângă tine și îți va fi destul de dificil să nu conduci dansul. Dacă ești implicat/ă într-o relație de lungă durată, vei observa că partenerul/a este mai receptiv/ă la seducția ta, cât și mai expansiv/ă față de tine.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta e nevoie urgentă de decizii.

Te vei vedea nevoit/ă să te exprimi mai clar cu privire la valorile, așteptările și planurile tale de viitor în ceea ce privește viața personală. Dacă ești singur/ă, întâlnirile pasionale sunt antidotul perfect pentru a te vindeca de trecut.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Poți depăși multe momente delicate prin forța voinței și prin exprimarea celor mai importante dorințe ale tale.

Dacă ești deja implicat/ă într-o relație, se va produce o ușurare care îți va oferi mai mult spațiu intim. Dacă ești singur/ă, astrele favorizează întâlnirile. Pentru ca aceste întâlniri să meargă bine trebuie să îți depășești temerile din cauza experiențelor din trecut.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod