Horoscopul dragostei pentru săptămâna 2-8 noiembrie. Pe Gemeni îi așteaptă ceva mai bun

Gemeni, astrele îți favorizează viața sentimentală.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Relația de cuplu ar putea fi tensionată în această săptămână, deoarece comportamentul tău este destul de instabil.

Există, de asemenea, conficte sau rivalități cu oamenii din jurul tău, ceea ce îți va perturba liniștea din sânul familiei. Dacă ești singur/ă, sporește-ți șansele de succes în dragoste acceptând mai multe întâlniri romantice. Este foarte important să ai de unde alege!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Un aer de încredere bate în viața ta amoroasă.

Acest lucru te ajută să câștigi stabilitate, să porți conversații lungi și interesante și să legi noi prietenii. Dragostea plutește în aer, chiar dacă refuzi să vezi sau să simți. Viața ta sentimentală se schimbă în mai bine. La sfârșitul săptămânii, o mică supărare te obligă să te îndepărtezi de cei dragi.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Astrele îți favorizează viața sentimentală.

Un nou impuls te duce, printr-o întâlnire izbitoare, către un nou tip de relație, mai intens în schimburi, proiecte comune și pasiune. Aceste sentimente puternice te vor ajuta să uiți trecutul umbros și tot ce este negativ în viața ta. Te așteaptă ceva mult mai bun!

Citește și: Horoscopul lunii noiembrie. Taurul are puterea de a schimba lucrurile

 

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Astrele fac posibile multe lucruri în această săptămână.

Cu toate acestea, e nevoie și de aportul tău în ceea ce privește comunicarea cu partenerul/a de viață. Fii mai deschis/ă și mai dispus/ă spre dialog, altfel cuplul tău s-ar putea destrăma în cel mai scurt timp posibil.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ia inițiativa în căutarea aspirațiilor tale, caută să evoluezi cât mai frumos în ceea ce privește iubirea.

Începi să te cunoști mai bine și să ai așteptări mai rezonabile și, astfel, mai realizabile. Ești pe drumul cel bun pentru a-ți atinge obiectivele. Ești îndrăzneț/eață și debordezi de idei la fel de originale pe cât de constructive.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă ești singur/ă, Cupidon ar putea să-ți tragă una dintre săgețile care te vor face să te îndrăgostești pe loc.

Dacă ești deja logodit/ă, viața ta în doi este plină de promisiuni pentru viitor și promite să te împlinească. Da, dragostea îți zâmbește, așa că trăiește la fel de intens cum arde inima ta în această perioadă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Liniștea lipsește din viața ta sentimentală. Se pare că echilibrul familial este afectat de cauze externe.

Încearcă să acorzi mai multă importanță persoanei iubite și mai puțină altora. Te confrunți cu excese de mânie și te aprinzi foarte repede. Dacă menții o atmosferă conflictuală în cuplu, resentimetele se vor reactiva și te vei simți forțat/ă să te arunci în luptă. Ți-e greu să-ți impui punctul de vedere.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Mergi în căutarea noului, al sufletului pereche care va avea grijă de tine și vei fi surprins/ă de ce vei găsi.

Nu ar trebui să îți fie frică de angajament, pentru că astrele îți întâresc senzualitatea și te ajută să ai succes. Este timpul să ieși și să cunoști oameni noi.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ești irezeistibil/ă și o știi prea bine.

Folosește-te de acest farmec al tău pentru a cuceri pe cine îți dorești. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să nu te joci cu inima celor din jur și să te oprești atunci când jocul poate deveni periculos.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Acordă-i spațiu partenerului/ei de viață și cere-i același lucru în schimb.

Nu uita că primești ceea ce oferi! Lăsați relația să decurgă mai relaxat și mai natural, cu mai puțină dramă, certuri și pasiuni. Este foarte important să cooperați constructiv, să vă respectați unul altuia spațiul intim și să faceți în așa fel încât să vă fie dor unul de celălalt.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ești mai receptiv/ă, asculți mai atent/ă, ești mai tolerant/ă și relația ta are numai de câștigat.

Dacă ești singur/ă, întâlnirile pe care le vei avea în această săptămână îți vor oferi tot ceea ce ți-a lipsit până acum. Lași rațiunea deoparte și te lași ghidat/ă de plăcere.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Astrele favorizează comunicarea în această săptămână.

Atmosfera din cuplu va fi una caldă și protectoare. Așadar, nu ezita să-ți scoți toate atuurile pentru a-ți consolida relația. Viața amoroasă se înveselește și te ajută să uiți puțin de grijile externe. Dacă ești singur/ă, fii atent/ă, deoarece carisma ta puternică îți asigur succesul cu potențialii tăi admiratori.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod