Horoscopul dragostei pentru săptămâna 14-20 decembrie. Comunicarea este primordială pentru Balanță

Balanță, comunicarea nu trebuie să lipsească din viața ta de cuplu în această săptămână.



Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!


Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Te bucuri de o atmosferă frumoasă pe plan amoros.

Cuplul din care faci parte atinge cel mai mare nivel de fericire de până acum. Se poate ca ce necăsătiriți să ia mariajul în considerare în această perioadă. Dacă ești singur/ă, norocul este de partea ta și te îndrumă pe calea cea bună, astfel încât să poți întâlni o persoană deosebită.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine! 

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Visezi la pasiune și la iubire intensă, dar aceste trăiri nu sunt în program nici în această săptămână, ci dimpotrivă.

Grimase, reproșuri, certuri zilnice, cam asta e ceea ce te așteaptă. Cu toate acestea, rămâi pozitiv/ă și întoarce-ți atenția către altceva decât viața ta amoroasă, cum ar fi sportul.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Fie că ești implicat/ă într-o relație, fie ești singur/ă, șansele la fericire sunt extrem de mari.

Ai darul de a comunica cu persoana iubită foarte calm și deschis, lucru care vă apropie și mai tare. De asemenea, această aptitudine a ta te poate ajuta să seduci pe cine îți dorești. Toți caută prezența ta și se gândesc la tine.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Niciun nor la orizont, te adaptezi unui climat oarecum instabil care te forțează să vezi lucrurile diferit.

În aceste zile îți vei reduce așteptările cu privire la persoana iubită, vei fi mai disponibil/ă pentru aceasta și o vei asculta mai mult. Improvizezi și ești spontan/ă, iar acest lucru te va ajuta în această săptămână.

Leu(22 iulie - 22 august)

Te bucuri de satisfacții, complimente și fantezie pe plan sentimental în această săptămână.

Nu există nici cel mai mic risc ca cineva sau ceva să intervină în cuplul tău și să strice liniștea. Nimic nu va modifica relația dintre tine și persoana iubită, acum trăiești cea mai frumoasă perioadă a ta!
 

Citește și: Horoscop 2021. Leu: Stai departe de confruntări în noul an!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Inventezi suspiciuni acolo unde ele nu ar trebui să existe. Acest lucru nu e rodul instinctului tău, ci al temerilor tale.

Trebuie să le depășești pentru a-ți atinge obiectivele în ceea ce privește viața ta sentimentală, altfel vei avea numai de suferit. Spunând ceva fals pentru a afla adevărul, riști că primești reacții neobișnuite. Nu te mira, va trebui doar să te învinovățești.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Comunicarea nu trebuie să lipsească din viața ta de cuplu în această săptămână.

Fie că între tine și persoana iubită există ceva probleme sau nu, discuțiile sincere și calde vă vor consolida relația. Dacă ești singur/ă, s-ar putea să ți se pară devastator când cineva te va refuza, însă privește partea plină a paharului și gândește-te că poate nu era ce trebuia!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Astrele îți favorizează viața sentimentală în această săptămână.

Se anunță un nou început ca și cuplu. Vei întâlni o persoană interesantă de care te vei îndrăgosti la prima vedere sau cineva din trecut va reveni în viața ta total schimbat în bine. Lasă tot ce e negativ în spate și privește cu optimism spre viitor.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Relația în care ești implicată e dinamică și incitantă.

Sentimentele adevărate și spontane îți colorează viața sentimentală cu multă pasiune. Nu sunt prea multe de spus în ceea ce privește dragostea, totul este roz pentru tine!
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Viața ta profesională îți influențează puțin viața sentimentală.

Persoana iubită începe să își piardă răbdarea cu privire la muncă și la orele state peste program. Înțelege-l, e perfect normal să gândească așa, în special dacă mai are și altele pe cap. Încearcă să comunicați deschis și să ajungeți la o soluție bună pentru amândoi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Profită de oportunitățile care îți apar în cale în această săptămână pentru a te apropia mai mult de partener/ă sau de persoana pe care o placi, în cazul în care ești singur/ă.

Cu siguranță îți va reuși dacă vorbești și acționezi cu încredere. Orice om este atras de cei pe care îi văd siguri pe sine!

Pești(19 februarie - 20 martie)

În această săptămână, sentimentele tale te fac să fie ori prea sensibil/ă ori prea rigid/ă.

Cu toate acestea, nu nega ceea ce simți, pentru că poate fi un radar util. Astrele îți oferă energie, dar te pot face să uiți și de virtuțile cumpătării. Relația în care ești implicat/ă va decurge bine atât timp cât tu și persoana iubită vă planificați constant activități împreună.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod