Horoscopul dragostei pentru săptămâna 13-19 iulie. Vărsătorul va fi trezit la realitate fie că vrea, fie că nu

Din cauza preocupărilor sale profesionale, viața sentimentală a Vărsătorului a intrat într-un con de umbră.

 

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Apar neînțelegeri între tine și partenerul de viață cu privire la unele chestiuni practice.

Lasă explicațiile pentru mai târziu și nu lua decizii impulsive. Va trebui să pui întrebările corecte pentru a putea rezolva o problemă cu cel de lângă tine. Nu da înapoi de la ideile tale și nu te lăsa manipulat/ă!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Te bucuri de o săptămână generoasă.

Dacă ești singur/ă, ești mult mai interesat/ă de tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Nu este niciodată prea târziu pentru a-ți merge bine. Nu trebuie să te temi de singurătate, pentru că astrele îți pun în evidență senzualitatea și îți asigură succesul. Norocul este de partea ta!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Știi ce vrei și exprimi acest lucru cu diplomație.

Partenerul tău va fi mult mai înțelegător cu tine. Reacțiile tale devin mai calme, iar cuvintele sunt în acord cu natura ta profundă. Minciuna ți se pare de prisos, așa că alegi să joci corect. Te simți mai liber/ă și mai încrezător/oare.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ai parte de relații dinamice si extrem de interesante în viața ta amoroasă.

Sentimentele adevărate și spontane îți colorează viața sentimentală cu pasiune. Ai toate atuurile pentru a înflori. Relațiile intime sunt perfecte, partenerul te însoțește de mână spre un viitor luminos. Vezi viața în roz și nu greșești cu nimic!

Leu(22 iulie - 22 august)

În ceea ce privește dragostea, astrele te sfătuiesc să fii mai rezervat/ă, să faci un pas înapoi și să reflectezi.

Simți că ceva se schimbă și trebuie să arunci o privire mai atentă asupra situației tale amoroase înainte de a decide ce cale să urmezi. Reflecția are prioritate în fața acțiunii. Vei găsi oportunități pentru a-ți arăta sau a-ți exprima sentimentele, iar partenerul tău va fi încântat de asta.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să fii deschis/ă la schimbări în această săptămână.

Este o perioadă promițătoare în ceea ce privește oportunitățile amoroase și relațiile. Îți iei măsuri de precauție pentru a-ți consolida viața amoroasă, fără riscul ca greșelile din trecut să fie repetate. Așteaptă-te să trăiești momente de fericire pură în weekend.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Trebuie să faci un pas înapoi dacă nu vrei să o iei pe un drum care nu te va duce nicăieri.

Amintește-ți că certurile nu aduc decât regret și tristețe. Anticipează! Diplomația ta rămâne cel mai bun atu. Această atutidine te va ajuta să întorci pagina cu resentimente vechi și abia apoi să îți construiești o viața amoroasă autentică.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Aura ta, întărită puternic de influența planetară, merită mult succes în această săptămână în ceea ce privește dragostea.

Este timpul să-ți recâștigi încrederea în tine și să te faci mai vizibil/ă. Nu lăsa pe nimeni indiferent atunci când îți faci apariția și, astfel, vei avea șansa de a primi invitația mult așteptată.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ești liber/ă să îți exprimi viziunile și să le împărtășești cu partenerul de viață.

Ai un interes nou în ceea ce privește relațiile și explorezi căi necunoscute. Este un moment bun pentru a întâlni oameni noi, dar asta nu înseamnă că trebuie să și legi vreo relație serioasă cu aceștia. Poți să te distrezi și apoi să îți vezi de drum.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Viața ta amoroasă radiază și ești mereu cu zâmbetul pe buze.

Optimismul tău îi uimește pe cei din jurul tău și nu aduce beneficii numai partenerului de viață, ci și vieții tale profesionale sau sociale. Dacă în ceea ce privește chestiunile inimii lucrurile merg bine, atunci totul merge bine!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Din cauza preocupărilor tale profesionale, viața ta sentimentală a intrat într-un con de umbră.

Dacă de obicei tu ești cu inițiativa în relațiile amoroase, săptămâna aceasta cel de lângă tine o va face. O invitație surpriză este ocazia perfectă pentru a uita complet de muncă. Misiunea are succes și în weekend vei fi mai puțin stresat/ă!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Comunicarea este favorizată în această săptămână, în special în ceea ce privește relațiile de dragoste.

Este timpul să ieși și să cunoști oameni noi. Indubitabil îți seduci interlocutorii prin energia și șarmul tău devastator. Astrele îți călăuzesc pașii, au grijă de relația ta actuală sau îți scot în cale cuceriri noi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod