Horoscopul dragostei pentru luna septembrie. Taurul cunoaște persoane noi și interesante

Taur, dacă ești singur/ă, te vei bucura de o viață socială mai activă și vei avea ocazia să cunoști fețe noi.

 

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna septembrie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Stai bine cu dragostea pe tot parcursul acestei luni, însă ultima săptămână va fi o perioadă specială plină de romantism și iubire.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, va fi ca și cum te îndrăgostești din nou. Dacă ești singur/ă, vei ieși mai mult și vei socializa, pentru că inima ta este predispusă la iubire. Deci, va fi o lună frumoasă și fericită.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Cu dragostea vei fi bine, pentru că vei fi mai conștient de cel/cea de lângă tine.

Nu vei fi singurul/a care decide și planifică viața amândurora, ci veți face acest lucru împreună. Acest lucru este important, deoarece vă veți apropia ca și cuplu. Dacă ești singur/ă, te vei bucura de o viață socială mai activă și vei avea ocazia să cunoști fețe noi.
 

Citește și: 10 adevăruri dure despre bărbatul din Scorpion

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În ceea ce privește dragostea, vei continua la fel ca în luna august.

Situația nu va fi nici roz, dar nici tragică. Vor exista numeroase schimburi de dovezi de iubire între tine și partenerul/a tău/ta. Dacă ești singur/ă, ai putea întâlni pe cineva interesant sau ai putea chiar să te îndrăgostești la prima vedere.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragostea va rămâne la fel ca luna trecută.

Va fi destul de dificil să avansezi cu relația în care ești implicat/ă. Neînțelegerile și certurile dintre tine și partener/ă vor fi prezente și nu va fi ușor. Ceea ce este clar este că nu vei înceta lupta pentru a obține ceea ce îți dorești.

Leu(22 iulie - 22 august)

Cu dragostea stai bine luna aceasta.

Fără schimbări, dar cu dorința de a fi mai fericit/ă și de a te adapta în funcție de partener/ă. Vei fi dispus/ă să faci concesiile necesare, astfel încât acesta/aceasta să se simtă iubit/ă și răsfățat/ă. În primele trei săptămâni, poți face toate modificările de care ai nevoie, eliminând tot ceea ce consideri inconfortabil sau inacceptabil.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă sau urmează să te căsătorești, te descurci foarte bine luna aceasta.

Dragostea e de ambele prăți, iar romantismul și complicitatea te vor face să te simți special/ă și fericit/ă. Persoana iubită se bucură de o situație financiară de invidiat și te va ajuta. Dacă ești singur/ă, va fi o luna de relații sporadice și te vei bucura de jocul seducției.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În ceea ce privește dragostea, lucrurile stau destul de prost pentru tine dacă faci parte dintr-un cuplu.

Este momentul ideal pentru a vorbi cu partenerul/a și de a schimba tot ceea ce nu te face fericit/ă sau nu îți place. Este important să o faci acum, pentru că luna viitoare s-ar putea să fie dificil sau chiar imposibil.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă ești singur/ă, luna aceasta vei râmâne tot singur/ă.

Chiar dacă iubirea te urmărește, nu îi vei da curs. Dacă ai un/o partener/ă, va exista un fel de pasiune și adorație reciprocă. Femeile Scorpion vor fi foarte atractive în această lună. Începi să ai voce și să decizi pentru viața ta. De asemenea, vei avea puterea de a guverna asupra celorlalți, de a lua propriile decizii în beneficiul tău. Îți vei da seama că trebuie să cauți fericirea, pentru că dacă nu ești fericit/ă, nu îi poți face nici pe ceilalți să fie.  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragostea va fi principala ta preocupare în această lună.

Dacă ai un/o partener/ă, te vei simți fericit/ă să-ți împarți viața cu el/ea. Ceea ce este și mai important este faptul că persoana de lângă tine favorizează dezvoltarea activității tale profesionale. Dacă ești singur/ă, te-ai putea îndrăgosti de cineva luna aceasta, tot în spectrul profesional.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragostea nu va fi prea importantă pentru tine în această lună.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, există o absență totală de romantism și interese. Vei continua rutina de cuplu, dar mintea îți va fugi la viața profesională. Dacă ești singur/ă, nu vei căuta iubire. Nu te interesează pentru moment, pentru că ai alte priorități.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragostea este foarte importantă pentru tine și îi vei acorda o atenție deosebită luna aceasta.

Afecțiunea, romantismul, cadourile, detaliile și discuțiile intelectuale te vor menține activ/ă și fericit/ă. Dacă ești singur/ă, te-ai putea îndrăgosti de profesorul sau de șeful tău. Ești atras de oamenii pe care îi consideri înzestrați intelectual. Ai putea face o călătorie romantică cu partenerul/a sau cu persoana pe care o placi.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragostea va fi prioritatea ta în această lună.

Dacă nu te-ai implicat recent într-o relație, o vei face luna aceasta. Iubirea plutește în aer și o poți găsi într-un coleg de serviciu, șef, fizioterapeut sau doctor. Dacă ai deja un/o partener/ă, încearcă să nu îl/o critici constant sau vei avea probleme și se va sfârși prost.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod